BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ah elimden aldın tam onu yazacaktım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Abi takımınıza saygım sonsuz ama daha öncede belirttiğim gibi verdiniz o kadar parayı adam bozuk çıktı,3 maçtan birinde performansını sergiliyor sonra takılıyor sahada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ZENCİMİZE LAF SÖYLETMEM!! bizim hiç jhonsonumuz olmadı biliyor musun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Drogba baya iyiydi ne bu Drogba nefreti sendeki? Hamit macin adami secildi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Adamlardaki medeniyet dersini de unutmamak lazım.. Schalke ve Galatasaray taraftarları iç içe.. Sevinenler zıplayanlar hoplayanlar..Burda olsa ölü çıkar lan maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hani şöyle söyleyeyim bugünkü maçta drogba yerine takımla adepte şekilde messi oynasaydı 6+ atmıştınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ama messi zenci değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BFMR66pCQAA8PJp.png şalkeyi de 2. yarıdaki ablukasından dolayı tebrik ederiz inş. terim şundan ders çıkartır savunmaya ayar çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lectre said: Abi takımınıza saygım sonsuz ama daha öncede belirttiğim gibi verdiniz o kadar parayı adam bozuk çıktı,3 maçtan birinde performansını sergiliyor sonra takılıyor sahada ^^ Doğrudan rusçu dota mantığı şu. Mid or Feed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 DeathLord said: Drogba baya iyiydi ne bu Drogba nefreti sendeki? Hamit macin adami secildi bu arada. abi 2. yarı sahanın en kötü oyuncusu olduğu için olabilir mi? sürekli yanlış bas, sürekli top kaptırma. Yok nefret etmem daha öncedende severdim drogbayı fakat gerçekten kötüydü, hele şu karşı takıma topuk pası vermesini flm saymıyorum dümdüz pozisyonda. Hamit atacak diyordum maçın başından beri yalnız çok güzel attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 drogba messiyi bildiğin kırar bi daha toparlanamaz messi http://www.hausa.rfi.fr/sites/hausa.filesrfi/dynimagecache/0/123/1728/1291/344/257/sites/images.rfi.fr/files/aef_image/tag-reuters.com,0000-binary_LR2E84O1PBH8G-BASEIMAGE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Messi GS formasi giyse 30. Dakikada ayagini eline verirler o anca Barcelona dokunulmazligiyla futbol oynar o fizikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Zegna said: macın adamı musleraaa.en azından bu dogru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Su macda drogbayi elestrenleri omur boyu futboldan banlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ULAN NE KOYDUK BE umut 1 milyon avroluk gol atti la asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Deathblade said: Lectre said: Abi takımınıza saygım sonsuz ama daha öncede belirttiğim gibi verdiniz o kadar parayı adam bozuk çıktı,3 maçtan birinde performansını sergiliyor sonra takılıyor sahada ^^ Doğrudan rusçu dota mantığı şu. Mid or Feed. abi adama dota nasıl koyduysa futbol başlığından devam ahashudasd en son sana rus olduğunu söylemediler mi death? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 pontipati said: drogba messiyi bildiğin kırar bi daha toparlanamaz messi http://www.hausa.rfi.fr/sites/hausa.filesrfi/dynimagecache/0/123/1728/1291/344/257/sites/images.rfi.fr/files/aef_image/tag-reuters.com,0000-binary_LR2E84O1PBH8G-BASEIMAGE.jpg http://i.imgur.com/TfWlF42.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bourbon said: Su macda drigbayi elestrenleri omur boyu futboldan banlamak lazim özür dilerim abi hemen çıktım konudan ve yatıyorum. tebrikler tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aquila said: 1 hamit 1 drogba golu var, iyi bi cocuk olursa belki burak da atar bi tane, sneijder selcuk 1'er asist yaziyorum. drogba ayip etti, ama telafisini umut yapti, asistler hic tutmamis asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lectre said: en son sana rus olduğunu söylemediler mi death? :D O ben değilimdir, panik yapma, büyük ihtimal attentionları toplamaya alışkın değilsin. Rahat nefes al şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 umut bulut harbiden 1milyonluk gol attı he.. çok iyi oldu. kesik yemişti bu iyi motive eder onu. ama keşke drogba da atsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 olaysızca dağılalım artık 2. yarı yordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lectre said: bourbon said: Su macda drigbayi elestrenleri omur boyu futboldan banlamak lazim özür dilerim abi hemen çıktım konudan ve yatıyorum. tebrikler tekrardan. Paticikten demiyorum bak genel olarak futboldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aynen ya ben daha gidip içicem... şöyle rahat rahat yayılıcam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar