harrykewell Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sergen efendi Sol ayağın iyi ama yetmez, beynin tamamını çalıştırmak lazım Rıdvan efendi, Ağlamaaaaaaaaaaaaaaa, rıdo ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaa Terim efendi, Söz dinle söz, bütün bildiklerini unut ve sadece dediğimi yap Artık teknik taktik konuşmaz bu saatten sonra Ancak tecrübe ve gözlem konuşur Sana da söz dinleyip , gereğini yapmak kalır Kolpacı UEFA, Hadi bakalım finale hazırla tetikçi Çakır'ı Bende size hazırlıyorum Aslan parçalarını Öpüyorum alınlarınızın en tepelerinden Helal benin ASLAN YÜREKLERİME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şaka maka yalnız porto malaga galibi gelirse yarı final olabilitesi var lan. haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 evet evet yapmış:DŞampiyonlar Lig'indeki ilk Türk Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi süper ya. malaga porto dan gelecek takım karşısında hiç küçümsenmeyecek sansımız var. Yarı finalde gelirse süper olacak. allah bereket versin drogba ve sneijderin bu seneki paraları cikti. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Kolon Sayısı : 1 Toplam Oran : 4,30 Misli Değeri : 50 Toplam Kazanç : - Sistem : 1 Toplam Kupon Kazancı : 215,00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gokmen ozdanak title i ne ya AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Tamam lan vurmayin daha böyle vurunca gidip oldboyz yapistiriyor saga sola acisindan. Ellemeyin takilsin arada yazip gidiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.izlesene.com/video/fatih-terimin-3gol-sevinci-schalke-2-3-galatasaray/6886957 http://s1.directupload.net/images/130312/oyuaxg5d.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ş l de gol kralı kim burak mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Muslera çok çok fazla iyi bu arada. Hayatta tutamayız seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 porto-malaga maçını galibiyle eşleşmiyor muyuz yoksa real madrid gelsin kataşlan teroristlerni finalde yeneriz Allah bu millete bir daha böyle 2. yarı izletmesin direk yenileim daha iyi şalke ağlama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 maç 1-0 ve 2-2 olunca fenerlilerde durum resmen fakirin umudu ekmek. Asdfgasdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Rus Spiker: "Cristiano Ronaldo'da olup Burak Yılmaz'da olmayan tek şey; Irina Shayk." http://www.vidigy.com/wp-content/uploads/2011/12/Irina-Shayk_1211-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 SeaGle said: Muslera çok çok fazla iyi bu arada. Hayatta tutamayız seneye. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 harrykewell said: Sergen efendi Sol ayağın iyi ama yetmez, beynin tamamını çalıştırmak lazım Rıdvan efendi, Ağlamaaaaaaaaaaaaaaa, rıdo ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaa Terim efendi, Söz dinle söz, bütün bildiklerini unut ve sadece dediğimi yap Artık teknik taktik konuşmaz bu saatten sonra Ancak tecrübe ve gözlem konuşur Sana da söz dinleyip , gereğini yapmak kalır Kolpacı UEFA, Hadi bakalım finale hazırla tetikçi Çakır'ı Bende size hazırlıyorum Aslan parçalarını Öpüyorum alınlarınızın en tepelerinden Helal benin ASLAN YÜREKLERİME adamin icine yilmaz ozdil kacmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Gol Krallığı 8 gol : Cristiano Ronaldo - Real Madrid 8 gol : Burak Yılmaz - Galatasaray 7 gol : Lionel Messi - Barcelona 5 gol : Alan Da Costa Silva - Braga 5 gol : Oscar Santos - Chelsea 5 gol : Ezequiel Lavezzi - Paris St Germain 5 gol : Jonas Goncalves - Valencia 5 gol : Robert Lewandowski - Borussia Dortmund 4 gol : Fabio Quagliarella - Juventus 4 gol : Costas Mitroglou - Olympiakos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ha unutmadan, Sezar'ın hakkı Sezar'a Semih-Gökhan ve Burak-umut değişikleri on numara Aferin terim, öğrenecek bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Güntekin onay ; ''Ercan taner çok tarihi maçlar anlattın. '' ''Evet hepsi GALATASARAYIMIZIN maçları '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 souldarkorn said: maç 1-0 ve 2-2 olunca fenerlilerde durum resmen fakirin umudu ekmek. Asdfgasdfg. çok ayıp. ben gayet galatasarayı destekledim. 200 dinarda yatırdım. elimden gelenin en iyisi bu. genellemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Of messi gibi adamlarla yarışıyoruz ya, şl nin de havası kalmadı. 7 gol atmış listeye yazmışlar allan bebesini pf. sfadgdasgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şaka maka burak messiden bir gol önde ve ronaldoyla beraber gol krallığını paylaşıyorlar.. adama sövdükçe atıyor ben anlamadım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 fenn said: ş l de gol kralı kim burak mı oldu 8-8 ikisi de sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Milan a çaktı 2 tane messi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 souldarkorn said: maç 1-0 ve 2-2 olunca fenerlilerde durum resmen fakirin umudu ekmek. Asdfgasdfg.bi bu gibi mesajlar bi de fatih terim gibi bir adam yüzünden gs'yi desteklemekten soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar