Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bekledik bunu çok bekledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Kuralar ne zaman çekiliyo bu arada çeyrek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yediğimiz gol de drogbaya faul yok mu???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 BabacumMostors said: evde tek başıma izliyorum hiç aynı heyecanı vermiyor :( http://images2.wikia.nocookie.net/beyblade/images/2/21/Forever_alone_icon_by_projectendo-d2zlt6v.jpg ben sana gelirim ama bi birani icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 cuma günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Biz de fener de çeyreğe aksa çok fazla iyi olucak. Umarım öyle olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Net, adam topa dokunmuyor buragin dizini kiskaca aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sakin kalirsak tur bizim, adamlar kopek gibi saldiracak baska careleri kalmadi, kirmizi kart cikabilir 2. Yari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 fenerli postu bekliyoruz daha fazla. oyle daha eglenceli oluyor koymasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 fenn said: Yediğimiz gol de drogbaya faul yok mu???? Var net faul de, hakkı yendi reyizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: Önden sevinmeyin gs arkadaşlar uyarıyorum.. sakin. Valla ben sevinicem... Galatasaray ikinci yarı elenirse de sevinicem. Hatta uzun süre sevinicem. Yallardır böyle bir GS görmüyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Rahat olun burdayız.. maç sonu görüşelim.. meze veriyorum size bak sdufsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hamit sakalları kısaltınca cenabetliği de üstünden atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yalnız gsliler neden bu kadar seviniyor ki sanki bjk kadrosu ile mucadele ediyorlar ayıp la zaten bu kadroyla da elenirse cl den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eralpb said: Net, adam topa dokunmuyor buragin dizini kiskaca aliyor. Adam biraz daha zorlasa burağın yumurtaları gidecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bide 1-0 da zaa çeken fenerli arkadaşların 2-1 de "sevinmeyin cnm yea =(" demiş olması bile yeteri kadar sevindirici. Tur gitse bile teselli ikramiyesi direk o postlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gs çok iyi oynadı ilk yarı şaka bi yana.. ama bu bizim millet olarak önden sevinmeler hep götte patlıyo o yüzden diyorum önden sevinmeyin sakin olun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WlqFU0u2c44&list=PL9eA6RYWezvyZZLHvDChJm5BjcQwgEglS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://pbs.twimg.com/media/BFLyN8VCQAA5j5i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 pascalnouman said: yalnız gsliler neden bu kadar seviniyor ki sanki bjk kadrosu ile mucadele ediyorlar ayıp la zaten bu kadroyla da elenirse cl den Lan yine beşiktaşın hakkını yemişiz teyallam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 pascalnouman said: yalnız gsliler neden bu kadar seviniyor ki sanki bjk kadrosu ile mucadele ediyorlar ayıp la zaten bu kadroyla da elenirse cl den Ama drogba bitmiş yaşlı emekli şınayder 4-5 ay top oynamamış burak güzek gol atamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Seele said: BabacumMostors said: evde tek başıma izliyorum hiç aynı heyecanı vermiyor :( http://images2.wikia.nocookie.net/beyblade/images/2/21/Forever_alone_icon_by_projectendo-d2zlt6v.jpg ben sana gelirim ama bi birani icerim. önce İMK fotoğrafını koy titledan kurtul gel bi biramı iç nasıl anlaşma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 DeathLord said: Hakem büyük serefsiz. 2 yi bilmem 1 net penalti vermedi kartlar cok eksik. Yedigimiz golde faul var etc.... hakem tam eyyamcı cocugu bir bize bir şalkeye yalnız burak ın golüne tr de faul çalarladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hamit puskas nominate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Rewendor said: http://pbs.twimg.com/media/BFLyN8VCQAA5j5i.jpg negzel la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar