Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Felluce İçin Acil Eylem Çağrısı

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

O direnişçi dediğiniz adamların yarıdan fazlası terorist,zamanında bizim on binlerce masum insanımızı öldüren insanlar.O yüzden benim gözümde savaşın bitmesi,teröristlerin son adamına kadar ölmesidir.Bu amerikanın ırağı işgal etmesi anlamına geliyorsa,bırak işgal etsinler.Ha arada masumlar ölmeyecek mi,ölecek.Ama eğer onları içlerinde barındırmasalardı belki ölmeyeceklerdi.Düzgün liderler seçselerdi kendilerine yine ölmeyeceklerdi.Ama ne yaptılar,teroristleri beslediler,sapkın liderler getirdiler başlarına,dünyayı tehdit ettiler..Şu an hatalarının bedelini ödüyorlar.Ölümcül bir şekilde ödemeleri hoş değil ama bu şekilde oluyor.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Peki o zaman Galpath, bugun zamanın türk sıvıllerı oldurduklerı icin son terorist olene kadar katledılmesını uygun gordugun Irak halkını katleden Amerının'da icindeki butun askerler ve yonetıcıler ölünceye kadar sivil halk ıle bırlıkte katledılmesını kabul edıcemısın? Cunki zamanında Irakın bıza yaptıgından farkı yok bunun.
Ve arıdından Amerıkayı katleden ulkenın basına aynı şeyın gelmedını, ve sornakinin, ve daha sornakini.

Bunun sonu yokki Galp'ım[signature][hline]

[Bu mesaj Cuce tarafından 22 Kasım 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 22 Kasım 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
Ha arada masumlar ölmeyecek mi,ölecek.Ama eğer onları içlerinde barındırmasalardı belki ölmeyeceklerdi.Düzgün liderler seçselerdi kendilerine yine ölmeyeceklerdi.Ama ne yaptılar,teroristleri beslediler,sapkın liderler getirdiler başlarına,dünyayı tehdit ettiler..Şu an hatalarının bedelini ödüyorlar.Ölümcül bir şekilde ödemeleri hoş değil ama bu şekilde oluyor.

demişim :)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

tabiki yardımcı olmalıyız arablara onlar hata yaptı die bizimde aynı şekilde davranmamız gerekmez arablar din kardeşimizdir yaptıkları hata kendilerinee o hataların hesabı bizlere sorulmayacak biz üstümüze düşeni yapalım

edit
Türklerin öldürülme olayına gelince ben bunlarında arkasında amerikanın parmağı olduğunu düşünüyorum karalama politikası yani ama şöyle bir durum var bence infaz olaylarında Iraklıların bir suçu yok çünkü Düşmanımın dostu düşmanımdır hata amerikade ve onlara yardım eden türklerde bu bir nevi para için din kardeşini satmaktırr ve zannımca aynı kişiler daha yüksek meblağlar için bizide satar

[Bu mesaj yevaud tarafından 22 Kasım 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amerikanın tr içinde bile herşeyde parmağı war zaten.
ama açıkçası benim arapların leyhine hiçbirşey yapasım gelmiyor.
sewmiyorum,1 tanesine ön yargım yok o da ankarada oturuo : )
o kendinii biliyoooo...
tr nin iç işlerine bu kadar karışan avrupa ülkelerinin niye gıkı çıkmıyor bu olaylara?
biz mi tek salağız yani dünyada?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

Haha yevaud yesil bayragini kaybedip gelmisin

Benim din kardesim falan degil onlar sen kendini avut ole beni arkadan vuran ve 100 senedir bana dusman olan adamlar nasil benim din kardesim oluyor. Bu mu kardeslik?

Hayir neye guluyorum sanki adamlarin bize dusmanligi sanki kurtulus savasiyla bitti adamlar 100 senedir kuyumuzu kaziyor.

said:
yevaud, 22 Kasım 2004 12:12 tarihinde demiş ki:
tabiki yardımcı olmalıyız arablara onlar hata yaptı die bizimde aynı şekilde davranmamız gerekmez arablar din kardeşimizdir yaptıkları hata kendilerinee o hataların hesabı bizlere sorulmayacak biz üstümüze düşeni yapalım

edit
Türklerin öldürülme olayına gelince ben bunlarında arkasında amerikanın parmağı olduğunu düşünüyorum karalama politikası yani ama şöyle bir durum var bence infaz olaylarında Iraklıların bir suçu yok çünkü Düşmanımın dostu düşmanımdır hata amerikade ve onlara yardım eden türklerde bu bir nevi para için din kardeşini satmaktırr ve zannımca aynı kişiler daha yüksek meblağlar için bizide satar

[Bu mesaj yevaud tarafından 22 Kasım 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 22 Kasım 2004 12:51 tarihinde demiş ki:
Haha yevaud yesil bayragini kaybedip gelmisin

Benim din kardesim falan degil onlar sen kendini avut ole beni arkadan vuran ve 100 senedir bana dusman olan adamlar nasil benim din kardesim oluyor. Bu mu kardeslik?

Hayir neye guluyorum sanki adamlarin bize dusmanligi sanki kurtulus savasiyla bitti adamlar 100 senedir kuyumuzu kaziyor.

Nasıl bı rmanyaksın sen cozemedım hada, 100 sendır kazsa kazsa Iraok yonetıcılerı kazıyor kuyumuzu, şu anda olmelerının sebebı bu degıl kı oyle olsaydı bıle bunun acısını ırak halkı cekmemelı, eger dersenki, bunları lıderlerı bole bole yaptı bıze olmeyı hak edıyor butun arap mılletı, bu ırkcılıkdır hatta faşistlıktır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

O insanların ne kadarı masum orasıda meşhul okadar karanlık bir ortamda yıllarca yaşamış insanlar hadi diyelimki masum kendileri birşey yapmadılar.Iraklı kadınlar oğulları olduğunda çoğunun gene onları kötü bir birey olarak şekilde yetiştireceğini düşünüyorum.pasif duran herkes sizin için suçsuz sanırım.Ama doğaldır bu tineciler birşey yapmadan polis bunları içeri atamıyor aynı mantık benim için birşey yapana kadar masum. Ya ben kendim bile itiraf edebilirimki ben liseden önce çok farklı bir kişiydim lieseyi bitirdiğimde çok daha kötü, acımasız, kavgacı biri oldum.Oralardan ne kadar masum insan çıkabilirki.ben orda yaşasam açık açık söyliyim ordaki ortama kapılıp giderdim.yani katil olmaz terorist olmaz ama başka birşey çıkar oralardan.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

[Bu mesaj Hellsing tarafından 22 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hellsing tarafından 22 Kasım 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 22 Kasım 2004 10:47 tarihinde demiş ki:
Evet butun dunyada (ki basta 2 mılyonla newyorkta) mılyonlarca insan aynı gunde savaşi protesto etmeye degil, hava almaya cıkmıstı sokaklara....

8 kere amerikaya giden ocak tan sonra 4 yıl boyunca orda okucak biri olarak diyorum hayatın gerçeklerini kavrıyamamış etrafı polyana'nın dünyası sanan insanlardan ne bekliyorsun.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

bu araplara zerre kadar üzülmüyorum.her zaman kuyumuzu kazdılar.içinde pkk kampı olmayan bir tane bile arap devleti yok.acımadan kamyoncularımızı öldürüyorlar.kimse bana abd ile işbirliği yaptıkalrı için öldürülüyor demesin kızılay kamyonuna babam saldırmadı sidikli arapalar saldırdı.ayrıca ilginçtir bir tane bile iran asıllı kamyoncuya saldırılmadı.apo ırak saklanırken de mi araplar kardeşimizdi.durun tahmin ediyim suriyede saklanırken de kardeşimizdi.1. dünya savaşını hiç saymıyorum zaten herkes biliyor.araplar için kılımı bile kıpırdatmam türk düşmanı köpekler.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası beyler eylem hak getire bu Amerika'ya Demokrasi anlayışımızı değiştirdi adamlar.Koskoca Avrupa birliği karşı çıktı Amerika savaşcam da savaşcam dedi Sonradan Avrupa birliği (hala dünya otoritesinde yerleri oldugunu sansınlar die) tabi tabi olur savaşın dedi.Kısacası eylemin pek bi etkisi olmaz.Amerika istediği her güçsüz ülkeye savaş açabilir kimsede bunu engelleyemez ve bu savaş suçlarınıda Amerika savaş açtığı sürece engelliyemeyiz.Bush gibi bir başkan varsa hele Amerika'da imkansız abi eski maymuna yeni muz verirsen kabuğunu senin kafana atar yani başka bir şey değil:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

haha ülke çıkarlarını önde tutuyolarmış. komikmisiniz siz ya? senden nefret eden, açığını bekleyen bir komşuyla nası yaşamayı planlıyorsun sorabilir miyim? nefret tohumları ekerek nası bi dünya bırakmayı planlıyorsunuz gelecek nesillere?

ha ben söliyim, türkiye den nefret eden bir orta doğu, milyarlarca$ lık askeri harcama, götümüzde patlayacak bombalar.

ne güzeeeel bir türkiye çıkarı!

yok araplar bizi arkamızdan vurdu, yok devletin çıkarlarını herşeyin önüne koyuyorum. abuk subuk kılıf falan aramayın, direkt olarak ırkçısınız, esmer araplardan nefret eden beyaz türkler.

hadi be sizde.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 22 Kasım 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haha diyorum sana

araplarla kardes mi olalim?
Kardesim biz 1000 sene kardes olduk onlar kopekler ilk dakikada satti.

Arap lar ve arap tarihi hakkinda birsey bilmeden gelip artistlik insanlik geyikleri atmak kolay.

Iki tane kitap okuyun taaa samilerden gelen bu arap irkinin ne kadar pislik satici kalles oldugunu gorun. Neyi anlatiyorsunuz siz
ya nefret thoumuymus

Benden nefret eden adamla ne dostlugu hadi kardeslerim iran assagida gidinde dostluk gostersin

Son olarak cuce misin nesin terbiyeni takin manyak falan kendi ailn icinde kullandigin terimler olabilir ama burasi senin bana sifat takabilecegin bir yer degil.

said:
Rahan, 22 Kasım 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
haha ülke çıkarlarını önde tutuyolarmış. komikmisiniz siz ya? senden nefret eden, açığını bekleyen bir komşuyla nası yaşamayı planlıyorsun sorabilir miyim? nefret tohumları ekerek nası bi dünya bırakmayı planlıyorsunuz gelecek nesillere?

ha ben söliyim, türkiye den nefret eden bir orta doğu, milyarlarca$ lık askeri harcama, götümüzde patlayacak bombalar.

yok araplar bizi arkamızdan vurdu, yok devletin çıkarlarını herşeyin önüne koyuyorum. abuk subuk kılıf falan aramayın, direkt olarak ırkçısınız, esmer araplardan nefret eden beyaz türkler.

hadi be sizde.
Sosyal ağlarda paylaş

türkler;
araplar nankör, kalleş pis bi toplum
avrupalılar
türkler barbar, kana susamış vahşiler..

hmm ne kadar ilginç bi benzerlik diimi?

hitler hayvanının yahudileri katlederken söylediklerinn aynını söylüyorsun. yaptığın ırkçılıktır. bu kadar. daha başka bir tanımlaması yok.

ırksal özellikler diye nitelediğin özellikleri, saçma sapan genellemelerini kullanmayacaksan tartışalım eğer yoksa tatışmaya zerre isteğim yok.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

bizi hitlerle bir tuttun ya

neden anlamak istemiyorsun

biz yuzyillarca bu adamlara baktik besledik yedirdik icirdik sirf din kardesimiz diye. Noldu peki hep sattilar hep sattilar?

E peki bizi hitlerle karsilastiran arakdasim gittik araplara saldirdikmi katliammi yaptik

hayir sadece uzak duralim diyoruz ama devlet siyasetinden anlamayan gozu yesillerle burumus sizler ki bir kisminizda agzina tutusturulmus insanlik geyigiyle buyuk bir arap yalama koruma kurtarma kampanyasi baslatmaya calisiyosunuz.

Evvet ulkemdeki insalarin zerre birsey yollamasina karsiyim affetmek bir yere kadar bize uzak olsnlar yeter
Sosyal ağlarda paylaş

Irkçılık olarak görmemek lazım.
Sonuçta Araplar tarihte bizi sırtımızdan vurdu mu? Evet.
Bunu birden fazla yaptılar mı? Evet.
Gene yaparlar mı? Evet, şu an ölen Türkler buna örnek.
İçimden Arapları korumak geliyor mu? Hayır
Amerikanın yaptığı doğru mu? Hayır[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 22 Kasım 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
Haha diyorum sana

araplarla kardes mi olalim?
Kardesim biz 1000 sene kardes olduk onlar kopekler ilk dakikada satti.

Arap lar ve arap tarihi hakkinda birsey bilmeden gelip artistlik insanlik geyikleri atmak kolay.

Iki tane kitap okuyun taaa samilerden gelen bu arap irkinin ne kadar pislik satici kalles oldugunu gorun. Neyi anlatiyorsunuz siz
ya nefret thoumuymus

Benden nefret eden adamla ne dostlugu hadi kardeslerim iran assagida gidinde dostluk gostersin

Son olarak cuce misin nesin terbiyeni takin manyak falan kendi ailn icinde kullandigin terimler olabilir ama burasi senin bana sifat takabilecegin bir yer degil.

said:
Rahan, 22 Kasım 2004 18:26 tarihinde demiş ki:

hadi be sizde.

milletin terbiyesine laf edicene önce ağzından çıkanı kulakların duysun. arkamızdan vurdu de ama pis satıcı kalleş böö iğrenç falan bunlar terbiyesizce kelimeler. yönetim kararlarını halka mal edemezsin. Ağzını topla[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...