Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 eh buyrun işte, şu gole faul diyenler oldboyz oluyor hemen. rıdvan dilmen direk, feneri öne geçiren gol büyük ihtimal faul, ama kesinlikle ofsayt diyor. rıdvan da oldboyz, yan hakem de oldboyz demek ki. ben yorum yapmıyorum. gs maçında da söyledim, hakemlerin üstüne konuşmak çok saçma, yanlış karar verebilirler, verince/vermeyince adamları çarmıha germek sadece gerilim yaratır, bir sonraki maç daha da çok hata yapar diye düşünüyorum. ama, insanların fikirlerini ergen ergen oldboyz diyerek bastırmayın. hayır öyle değil deyip, argüman sunun. aynısı körsünüz faul işte diyenler için de geçerli. ki herşeyi geçtim oldboyz dediğiniz title'ların nasıl konduğunu biliyoruz hepimiz. haksızlık ediyorsunuz adamlara, ha umrumda değil benim tanımadığım adamlar zaten. ama kalitesizlik yani şu hareket. fenere de hayırlı olsun 3 puan. yukarılar kızıştı yine, eğlenceli olmaya başlar biraz lig artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 tebrikler gencler. lige heyacan kattınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sow sakatmış beyler hemde kronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 mokoko said: sow gol atınca hiç sevinmediğim kadar seviniyorum ya. adam okadar çok istiyo ki gol atmak maç içerisinde, o gol atınca daha bi mutlu oluyorum. helal olsun be sow 13 kuyt 8 gol olmuşlar ligde. abi yemin billah her zaman izlediğim yerde amcalar falan diyo olm öne geçtiğimiz gollerde bile sevinmiyosun bu 4. golde niye çıldırdın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ya oldboyz title ı komik ve eglenceli ama fener kafası ve feda diye titlelar olsa haklı sahiplerine gitse ozaman dengeli komik olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Saykoleo said: eh buyrun işte, şu gole faul diyenler oldboyz oluyor hemen. rıdvan dilmen direk, feneri öne geçiren gol büyük ihtimal faul, ama kesinlikle ofsayt diyor. rıdvan da oldboyz, yan hakem de oldboyz demek ki. ben yorum yapmıyorum. gs maçında da söyledim, hakemlerin üstüne konuşmak çok saçma, yanlış karar verebilirler, verince/vermeyince adamları çarmıha germek sadece gerilim yaratır, bir sonraki maç daha da çok hata yapar diye düşünüyorum. ama, insanların fikirlerini ergen ergen oldboyz diyerek bastırmayın. hayır öyle değil deyip, argüman sunun. aynısı körsünüz faul işte diyenler için de geçerli. ki herşeyi geçtim oldboyz dediğiniz title'ların nasıl konduğunu biliyoruz hepimiz. haksızlık ediyorsunuz adamlara, ha umrumda değil benim tanımadığım adamlar zaten. ama kalitesizlik yani şu hareket. fenere de hayırlı olsun 3 puan. yukarılar kızıştı yine, eğlenceli olmaya başlar biraz lig artık. oldboyz iyi ya boyle ibreti alem sonuclara vesile oluyor. 1/3 2/3 hesaplar, gulmeler, keslan.jpg ler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bonjo said: sow sakatmış beyler hemde kronik ahahahahaha di mi ya bi ara da bunu çıkartmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 webo oynamicaksa bi sonraki maçta falan caner sow kuyt şeklinde çıkmak lazım maçlara. emre çıktıktan sora semih yerine caner girene kadar kötüydü takım. caner girdi hareketlendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 CEZANIZI BEN VERECEM !!! asfasfsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ahaha bursa menajeri aziz yıldırım laf etti herkese diye acıklama yapıyor. bursa cocuguyuz her yerde aglarız oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Aziz Yıldırım Cezanızı Ben verecem Demiş Hakemlere ! hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 http://oi47.tinypic.com/2qd6b1s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 o değilde 65 dk semihin annesine bacısına küfür ettim yine. bu kadar kötü ve yetersiz olabilir bir forvet anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ikili averaj lig bitiminde hesaplanıyor herhalde şuan bjk ın üstündeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 2. maçlar oynandıktan sonra sayılıyor. diye biliyordum ama değilmiş. ne kadar saçma lan lig bitince bir anda üst sıraya mı yükselicez biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 pontipati said: http://oi47.tinypic.com/2qd6b1s.jpg İlk 3 gitse şampiyonlar ligine ne güzel olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ahahah gariban mısın abi, en azından ikinci olur herhalde fb. ama esas olay direkt katılmak. en son ne zaman iki takım birden gitti hatırlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal: ''Aziz Yıldırım devre arası hakemlere 'Ben TFF dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim'' dedi.. Başkan ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Olm ben lig için sölüyorum.. bizim ikinci olamıcagımıza korkmuyorum kekoş ahahah şampiyonluk geliyor şampiyonluk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Fb ve Gs ın puanları iyi arttı bu sene , 2. olan takım CL ön elemesinde seri bası olabilir seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ikinci golde kaleciye faul var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 2. golde yokta 4.golde var %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Eternal said: Olm ben lig için sölüyorum.. bizim ikinci olamıcagımıza korkmuyorum kekoş ahahah şampiyonluk geliyor şampiyonluk ... Zor ya. Keşke ama zor cidden. Gs ikram etmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sampiyonluk zor ya. kadıkoy'de kaybetmeyiz yine. ama uefa'yı alırsınız belki. tesadufen falan olabilir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bizim baskan ciddi malmis ya. senelerce gorememisim sahsen. herif her yaptigi ile dert :( devre arasi tehdit nedir yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar