Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 25. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor | 10.03.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

eh buyrun işte, şu gole faul diyenler oldboyz oluyor hemen.
rıdvan dilmen direk, feneri öne geçiren gol büyük ihtimal faul, ama kesinlikle ofsayt diyor. rıdvan da oldboyz, yan hakem de oldboyz demek ki.

ben yorum yapmıyorum. gs maçında da söyledim, hakemlerin üstüne konuşmak çok saçma, yanlış karar verebilirler, verince/vermeyince adamları çarmıha germek sadece gerilim yaratır, bir sonraki maç daha da çok hata yapar diye düşünüyorum.

ama, insanların fikirlerini ergen ergen oldboyz diyerek bastırmayın. hayır öyle değil deyip, argüman sunun. aynısı körsünüz faul işte diyenler için de geçerli.

ki herşeyi geçtim oldboyz dediğiniz title'ların nasıl konduğunu biliyoruz hepimiz. haksızlık ediyorsunuz adamlara, ha umrumda değil benim tanımadığım adamlar zaten. ama kalitesizlik yani şu hareket.

fenere de hayırlı olsun 3 puan. yukarılar kızıştı yine, eğlenceli olmaya başlar biraz lig artık.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

sow gol atınca hiç sevinmediğim kadar seviniyorum ya. adam okadar çok istiyo ki gol atmak maç içerisinde, o gol atınca daha bi mutlu oluyorum. helal olsun be

sow 13
kuyt 8

gol olmuşlar ligde.

abi yemin billah her zaman izlediğim yerde amcalar falan diyo olm öne geçtiğimiz gollerde bile sevinmiyosun bu 4. golde niye çıldırdın diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Saykoleo said:

eh buyrun işte, şu gole faul diyenler oldboyz oluyor hemen.
rıdvan dilmen direk, feneri öne geçiren gol büyük ihtimal faul, ama kesinlikle ofsayt diyor. rıdvan da oldboyz, yan hakem de oldboyz demek ki.

ben yorum yapmıyorum. gs maçında da söyledim, hakemlerin üstüne konuşmak çok saçma, yanlış karar verebilirler, verince/vermeyince adamları çarmıha germek sadece gerilim yaratır, bir sonraki maç daha da çok hata yapar diye düşünüyorum.

ama, insanların fikirlerini ergen ergen oldboyz diyerek bastırmayın. hayır öyle değil deyip, argüman sunun. aynısı körsünüz faul işte diyenler için de geçerli.

ki herşeyi geçtim oldboyz dediğiniz title'ların nasıl konduğunu biliyoruz hepimiz. haksızlık ediyorsunuz adamlara, ha umrumda değil benim tanımadığım adamlar zaten. ama kalitesizlik yani şu hareket.

fenere de hayırlı olsun 3 puan. yukarılar kızıştı yine, eğlenceli olmaya başlar biraz lig artık.

oldboyz iyi ya boyle ibreti alem sonuclara vesile oluyor.

1/3 2/3 hesaplar, gulmeler, keslan.jpg ler falan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...