Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5+1 6+1 ses sistemi

Jezz

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir ses sistemi almayı düşünüyorum, creative inspire 5+1 tavsiye edermisiniz? Kaliteli ses vermesini istiyorum, aynı zamanda müzik seti niyetine kullanacağım için. Veya başka tavsiyeleriniz olur mu? Yine inspire 6+1 varmış fakat biraz tuzlu sanırım ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

6+1 destekli kartlar var. bknz: sb audigy 2

6+1 sistemler 5+1 ses kartlarına da takılabiliyor sanırım, ama 6. kanalın özelliğini kullanamıyorsunuz bu durumda.

hatta creative'in sitesinde okuduğuma göre 7+1 sistemi de 5+1 ses kartlarına takabiliyormuşsunuz, da o fazladan kanallar olmadan sadece bir kaç w fazla ses almış olacaksınız. ve hatta bu fazladan sesler yanlış yerlerden gelerek surround sisteminizi bozmuş olacak.

o yüzden gidip de 6+1 ses sistemini 5+1 karta takmak pek makul değil bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Kasım 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Creative Megaworks THX 550 5+1 Speaker dediğin speaker sistemi bu ise bu beni batırır şu anda :)
Mesela 50 küsür $ a Inspire 4400 4+1 filan var nasıl acaba bunlar iyi ses verir mi?

Müzik seti niyetine kullanıcam bilgisayarın yanında, bu speakerlar dışında ne kullanabilirim sizce?

Fiyat konusunda biraz kısıtlıyım bu aralar, ona göre daha ucuz birşeyler önerebilirmisiniz?

Bu arada Audigy 2 ses kartı sanırım, benim ses kartına ihtiyacım yok şuanda sadece speaker lazım.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gördüğüm kadarıyla fazla para veremiyceksin.
fazla birşey de istemiyorsun.
sırf müzik için diyorsun.
ee normal 2li hoparlörlerden al bence. kaliteli ve güzel birşey bulabilirsin.

yok illa surround sound olayı istiyorum diyorsan evet o 4.1 hoparlörler de yetecektir sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...