Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Joker said: bir ajansta develöperim. Abii yoksa ?????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bu şekerpembe dunno nun fakei mi? Aynı leşlikte çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Dunno en azindan siir gibi bi seyler yapiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 forgiver said: ayağın nasıl oldu sekerpenbe iyileşti mi evet iyileşti,bişey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 SekerPembe said: burdakiler benimle ilgilenmez ki, hepsi gay miş http://www.youtube.com/watch?v=VBRZ42RjZE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Devlet memuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sap danışmanı. http://24.media.tumblr.com/tumblr_lbxmrodrSl1qeolcio1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 oldun said: sap danısmanı ahahhahsa her yazdıgımda komik geliyor aha meslektaş, kimlerdensin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 şerefli bir demirciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 amma bs varmış patide bu kaçıncı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 fenn said: matematikçiyim hangi konuda calisiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sparkcaster said: şerefli bir demirciyim valorite chainmail yapan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 matları getir yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 aktiftablet said: oldun said: sap danısmanı ahahhahsa her yazdıgımda komik geliyor aha meslektaş, kimlerdensin sen? yuhh 12 sayfa once yazdım nasıl gördün p.s. : şşşş ö.m. dan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 90 lvl gnome rogue'um, chinese farmerlık yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Baytarim aslen daha sonra gıda Mühendisliğinde doktora yaptım. Şimdi ne Baytarim ne de gidaci, biraz ondan biraz bundan biliyormuş gibi takiliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ince fikir adamıyım. bi de psikolog oluyom galiba bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 oldun said: aktiftablet said: oldun said: sap danısmanı ahahhahsa her yazdıgımda komik geliyor aha meslektaş, kimlerdensin sen? yuhh 12 sayfa once yazdım nasıl gördün p.s. : şşşş ö.m. dan gel bende sap danışmanıyım (ABH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 özel bir şirkette muhasebe ameleliği yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yazılımcıyım, her işi bilirim, hergün işe giderim ama hiçbir iş yapmam, varsa yoksa goygoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Sawer said: oldun said: aktiftablet said: oldun said: sap danısmanı ahahhahsa her yazdıgımda komik geliyor aha meslektaş, kimlerdensin sen? yuhh 12 sayfa once yazdım nasıl gördün p.s. : şşşş ö.m. dan gel bende sap danışmanıyım (ABH) giderek artıyor. 3-4 kişi daha bulsak sirket kurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben 1 sene fln yaptım son sınıfta sayılır mı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Her modülden bir adam bulalım, kuralım PBH diye (paticik bilişim hizmetleri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Köleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 müyendiz, yazılımcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar