-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci said: ostim baya kaporta boyama, egzoz değişimi, motor bakımı yapılan sanayi yeri ya. bknz, ivedik sanayi bölgesini ostim zannetmek.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 tırtlıkta karapürçek>>>all ostimin community sine laf gelmiş de ordaki birlik beraberliği emek de bulamazsınız sdf
bourbon Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 polatlı nasıl bir yer ? eski bi arkadaş vardı polatlıydı karekterinden midir nedir hiç bulunmuşlum olmamasına rahmen polatlıdan nefret etmiştim.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bombilo said: cempostaci said: ostim baya kaporta boyama, egzoz değişimi, motor bakımı yapılan sanayi yeri ya. bknz, ivedik sanayi bölgesini ostim zannetmek. öle işte cahile laf anlatılmıyor
ahmad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Senin de nası bi kuyruk acın varmış be bilader. Ostim'de baban mı çalışıyo nedir?
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hem konu açar hem kendi konusunda geçenleri okumaz balon işte ne yapsa yeridir.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bent deresi diye bir yer varmış. Çoh met ettiler.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 efsanedir ^^ çok bahsetme alırlar içeri ashsada
ahmad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Wolas said: hem konu açar hem kendi konusunda geçenleri okumaz balon işte ne yapsa yeridir. Hala kuyruk acın var ama?
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Wolas said: bombilo said: cempostaci said: ostim baya kaporta boyama, egzoz değişimi, motor bakımı yapılan sanayi yeri ya. bknz, ivedik sanayi bölgesini ostim zannetmek. öle işte cahile laf anlatılmıyor baya kötü bir yer ostim. sanayi bölgesiymiş. ekmek fırını bile ostimden daha sanayilik iş yapıyordur.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ORTA DOĞU VE BALKANLARIN ŞAMPİYONU OSTİM
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 gerçekten vazgectim laf anlatmakdan.iş hayatına atılınca biraz kafanız basıyorsa ne bok olduğunu anlarsınız. ha tabi biraz vatansever olmak gerek önce ülke nasıl gelişir falan bilmek gerek
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sanayi bölgesiyle medeniyet nasıl gelişsin arkadaşım ? 1. dünya ve 2. dünya savaşı arası dönemde mi yaşıyorsun ? medeniyet dediğin bilim teknoloji ve beyin gücü ile gelişir artık. sanayi mahallesini bize iyi diye yutturmaya çalışıyorsunuz.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 iyi demiyoum işe yarar bir semt diyorum çünkü sanayi bölgesi diyorum siz başka açılardan değerlendiriyorsanız o ayrı bida yazayım akılda kalsın "işe yaramaz dünya kadar semt varken ostime tırt demek yanlış bunu savunuyorum"
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bir tek sen savunuyorsun arkadaşım ! ostim tırt bir yer herkes bunu konuşuyor.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sanayi bölgesinin ülke gelişimi açısından yararlı olduğunu bu yüzden atom bombasını ostim in üstüne yöneltmenin yanlış olduğunu düşünen bir ben varım doğrudur. sanayi bölgesinde medeniyet niye arıyorsun hangi sanayi bölgesinde medeniyet var neyse baydım kaçtım.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sanayi bölgesinden çıksa çıksa modifiyeli, beyaz renkte, çelik jantlı şahin çıkar. başkada hiçbir şey olmaz sanayi bölgesinden
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sanayide Makine yağıyla kızlar yağlıyormuş vücudlarını sora Çelik jantları ıslak mini tişörtleriyle yıkıyorlarmış mini şortla.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 wolas, nıe laf anlatmaya calısıosun bunlara? bırak takılsınlar.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 en tırtı bilmem de çayyolu mu neydi orası baya güzeldi ankara'da
Öne çıkan mesajlar