ahmad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bence Ostim. Keşke atom bombası düşse de haritadan tamamen silinse. Zerre üzüleceğimi sanmam.
moriarty Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 edit: vazgeçtim ya son cümle yanlış anlaşılmaya yol açar sdf
Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ostim mamak dikmen sincan çinçin bilmemne. ümitköy emek atakule tarafları dışında tırt
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ankaranın tamamı tırt arkadaşlar. çok üzgünüm
Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 neden emekten memnunum ben gayet, caddede müzik çalan entel çocuğumuz bile var fransız filmlerindeki gibi. istanbul hep kürt diyorlar asd
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Melih Gökçeğin adını verdiği mahalle filan yok mu henüz ?
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 tırt semti ostim mi LOL lan ben ostimde çalışıyorum sen burda türkiyenin en önde gelen firmalarının olduğundan bir haber olduğun gibi batı anadolu ve balkanların da en önemli saneyi bölgelerinden bir tanesi. az araştır ne yaparmış bu ostim sonra dile getir
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 çankaya dışında ankara'nın yozgattan farkı yoktur beyler, melih gökçek'in yozgatın belediye başkanı aslında. Çankaya belediyesi senelerdir kendi halinde parasız pulsuz yaşıyor.
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Yozgat, Çankırı , Bayburt gibi şehirler haritadan silinmeli bence fuzuli yer kaplıyorlar. Adamlarda haber niteliği taşıyan olay bile olmuyor.. Yozgatlı bir tane ünlü gösterin? (Mehmet Yozgatlı yazanların ellerine cetvelle vururum.)
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 nordlydian said: Yozgatlı bir tane ünlü gösterin? (Mehmet Yozgatlı yazanların ellerine cetvelle vururum.) Taha Akyol : Cnn Türk Tv - Milliyet gazetesi Saygı Öztürk : Star Gazetesi Emin Koç : Star Gazetesi Osman Altuğ : Marmara üniversitesi dekanı Ahmet Hakan : Kanal 7 Tv Ekrem Dumanlı : Zaman Gazetesi Ahmet Şahin : Zaman Gazetesi Murat Yeni : STV Maceracı Programı Yapımcısı Saygı Öztürk : Star Gazetesi Uğur Becerikli : Yazar, Sabah Gazetesi Muhabir Bürokratlarımız Haşim Kılıç : Anayasa Başkan vekili Aykut Engin Cengiz : İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemesi Baş Savcısı Niyazi Palabıyık : İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı H.Avni Karslıoğlu : Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Ünal Çakır : Silopi Kaymakamı Durmuş Şiddetli : Atina Konsolosluğu Ahmet Kaplan : Florya Polis Okulu Müdürü Abdullah Tanır : İstanbul Halk Eğitim Müdürü Vehbi Berçil : İstanbul Tapu Bölge Müdür yardımcısı Ömer Tekin : İzmir ulaştırma bölge müdürü Tuncay Alemdaroğlu : Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı A. Ahmet Açıkel : Filibe Konsolos Muavini Necati Çetin : Kültür Bakanlığı Daire Başkanı Davut Haner : Ankara Vali Yardımcısı Şairlerimiz Sani Sarıkaya : 1951 Yozgat/Sorgun/Taşpınar doğumlu. Çile Yumağım isimli bir şiir kitabı bulunmaktadır. Sefil Döndü : 1942 Yozgat/Sorgun/Çayözü doğumlu. İçimdekiler adlı şiir kitabının yazarı. Şakir Arslan : Yozgat'ta doğan yazarımız Ellerim Atatürk'le Kenetli isimli şiir kitabını yazmıştır. İsmail Büyükerol: 1960 Yozgat/Sorgun/Dişli doğumlu. Cam Suyu şiir kitabının yazarı. Yusuf Özcan : 1957 Yozgat/Şefaatli doğumlu. Kervan Yürüten ve Deli Düşlerim Dolunay şiir kitaplarının yazarı. Osman Yıldız : 1943 Yozgat/Sarıkaya/Koçak doğumlu. Günlerin Penceresinden isimli okul şiirleri kitabının yazarı. Memduh Şenol : 1945 Yozgat/Bozok doğumlu. Şah Kartal Göçtü, Ve Aranan Yıllar Geçti, Al Şafağın Habercisi ve Göz Pınarları eserlerinin yazarı. Bayram Durbilmez : 1969 Yozgat Doğumlu yazarımız Vatanımın Bayrağında, Çileli Hayat/ Huzura Hasret ve Öze Çağrı isimli şiir kitaplarını yazmıştır. Muttalip Taş : 1965 Yozgat/Sorgun/Mehmetbeyli doğumlu. Ağıt Sırası isimli şiir kitabının yazarıdır. Hüzni Baba Agah Efendi Nida Tüfekçi Hasan Çoşkun N. Abbas Sayar Ahmet Yozgat Salim Gülbahçe Osman Yüksel Ahmet Sargın Sanatçılarımız Nida Tüfekçi Bayram Bilge Tokel Canan Çetin Cavit Karabey Erol Baran Murat Balaban Neco Osman Köseoğlu Pınar Öztürk Hülya Yildiz Kel Hüseyin Selahattin Bölük Serhat Bölük Soner Özbilen Şakir Öner Günhan Uğur Taşdemir (Medyum) Recep Kaplan Güreşçilerimiz / Pehlivanlarımız GÜREŞÇİLERİMİZ: Celal Atik Mustafa Çetinyürek Nasuh Akar Ömer Suzan Yozgatlı Kel Hasan PEHLİVANLARIMIZ: Ercan Yıldız Hasbekli Mahmut Necmi Gençalp Riza Kayaalp
Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Wolas said: tırt semti ostim mi LOL lan ben ostimde çalışıyorum sen burda türkiyenin en önde gelen firmalarının olduğundan bir haber olduğun gibi batı anadolu ve balkanların da en önemli saneyi bölgelerinden bir tanesi. az araştır ne yaparmış bu ostim sonra dile getir hani biz semit öyle değerlendirmiyoruz bak lol yazmışsın ya bende ingilizce yazayım facilitylere bakıyoruz ne bileyim communitysine bakıyoruz bir şey yapıyoruz. laf sokasım var sokmuyorum kıymetimi bil ^^ bundan sonrada ostim demeden arkadaştan izin alıyorsunuz, yoksa mahalle bakkallarına mahcup oluyor. eloel
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ostim baya kaporta boyama, egzoz değişimi, motor bakımı yapılan sanayi yeri ya.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 şimdi işim var çıkıyorumda şey counter argüman yazarsanda yazacağım cevap sus lan fakir olacak. söyleyeyim içimde kaldı. cem seni sevmeye başladım. play hard go pro.
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ya bu arada ahmet hakan'ın adı ahmet hakan. soyadı hakan deil yani bu arada dikmen die bi semt var, ankarnın dikmeni die de gider
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sanayi bölgesinden davullu zurnalı eğlence bekleyemezsin veya elit bir bar cafe açılsın diyemezsin zaten. kendi çaplarına göre epey atraksiyon içindeler.fuarlar sergiler yapıyorlar her ay bir adanacı neredeyse hergün köşe başında yeni bir kanatcı çıkıyor :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oha KEL HÜSEYİN Yozgatlımıymış çok ünlüdür o ya sanat dünyasına yaptığı katkıyı leonardo yapamamıştır
bilgesnisatanferarri Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bilkent ve ümitköy çok tırt bombalasınlar veya döner bıcaklarıyla dalalım
ahmad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ahmet Hakan yozgatlı mıymış? Daha da okumam yazılarını.
Öne çıkan mesajlar