Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8 Mart 20:00 Galatasaray - Gençlerbirliği

escape

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

36 yaşındayım bu maçta ki gibi penaltı daha görmedim, o ne lan öyle, hakemin yanlış görüp çaldığı çok pozisyon izledim, penaltı ile alakası olmayan pozisyonlara penaltılar verildi, ama bu bambaşka ya, hakemin burnunun dibinde oluyor olay, buna penaltı çalmak için kötü hakem olmak yetmez, başka bir şey bu!

ne olabilir acaba bende merak ediyorum ama, işte allahın sopası yok haha :) ite ite buraya kadar getirdiler ama bazen yetmiyor.

eyyamın koku yetmedi, GB golunde de ebouenin artisligi olmasa gol mol olmayacak, bildigin salaklık yapmış.

burakta ozune donmuş dsfgdsfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

hamitin şu direkten dönen topları gol olup dursa şu an realdeydi hala

eboue'nin ilk yarıdaki oyunu geçen seneyi hatırlattı, sabriden kurtulacaz diye umutlandırdı ayrıca hamiti de boostladı ama hakem nasıl olsa faul verir diyip kendini atması komedi yani savunmada böyle haraket yapılır mı senin formanı yırtsalar gene ayakta kalmaya çalışmalısın. ilerde kendini atan forvetler gibi haraket yaparsan golü yersin, musleraya üzüldüm gene süper top çıkarmıştı öncesinde.

4-5-1'in olayını gördük sıfır pozisyon verdik. antalya maçında olduğu gibi. hatta 3 forvet oynadığımız zamandan daha etkili oynadık bence. özettende izledim doğru düzgün pozisyonumuz yok 3 forvetle. schalke'ye nasıl birşey uygulayacak terim bilmiyorum. beceriksizlik ve şansızlık olmasa maç bizimdi ama geçen hafta almadığımız malubiyete sayalım.

burak hala geçen haftada kalmış. fatih terimin hatası kötü olan burakta ısrar etmesiydi 4-5-1 devam edip drogba-burak değişikliğine gitmemesiydi. zaten takım takır takır oynuyor gol gelicek neden 3 forvete dönersin

sneijder pek etkili değildi. ama drogba sahaya sürüldüğünde sneijder oyundan çıkarılmamalı kesinlikle. orduspor formasyonuna döndük ama sneijder yerine yekta vardı işte. yekta, melo gibi hücuma yönelik paslarda inanılmaz yetersiz meloya göre. riera zaten 2 kere payladı onu. onun dışında savunmaya yardımcı oldu hatasız göründü ama melo da aynı işi yapıyor zaten.

bu amrabat ne işe yarar onu anlamıyorum düzgün bir orta açmaktan, adam geçmekten aciz. semih bile soldan içeri kadetti bunda o da yok. emre çolak yetersizinden bir farkı yok şu anda. emre bi gıdım önde hatta. ilk yarı buraka kestiği orta harikaydı, burak atamadı o ayrı.

gökhan zanda hatasızdı belki danyi zorlar falan diyordum da yok bu hanzo herifi takımdan sepetlemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hakem zaten kötüydü ebouenin bi pozisyonunda faulü rakip yerine ona verdi yardımcının uyarısına zıt olarak. sonra penaltı pozisyonu oldu. yenilen gol de eboue-fleminx pozisyonunda süper über kameralardan bir düzgün çekim göremedikte.

drogba zaten penaltı almaya çalışmadı bile, korner kazandırayım diye çabalanıyordu asdf. weboya verilen komik penaltı gibi puan almadık en azından. playofftaki gibi fatih terimin yokluğunda klasik puan kayıpları
Sosyal ağlarda paylaş

şunu yaşamışız yanlız hiç bilerek dışarı atmış sanmayın abi :)
http://www.youtube.com/watch?v=7i-iCRZgAho

zemini suçluyor gene dsdsf

neyse bu maçta frikiklere dokunmadı, penaltılara da dokunmaz artık. yani 34 yaşına gelmiş, bu ne hırs abi anlamıyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ebue artık ders alıp kendini yere daha az atsın

Burak traş olup artizlik yapmayı bıraksın , o kaçırdığı gol ne ta öyle lololol gerzek.

Galatasaray güzel futbol oynamıyor , tamamen gaz, kanatlardan ayarsız ortalar sürekli, taktik calısıosa bu takım cok sasırırım
Hamit hamama gitsin cidden adam jinxed

Besiktaş feda senesinde şampiyon
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

esekliklerine doymasınlar. Gençlerbirliğini tebrik ederim

lan olm neyini tebrik ediyon? ne yaptilar ki? izlememis maaci gelmis konusuyo.

su mac gb nin hakkiydi diyen futbolla ilgilenmesin daha. gitsin utu yapsin ymk yapsin otursun basket maci izlesin

ayiptr gunahtr. su macta kenddi aptalliklarmizla yenildik ya en cok koyan o. kndi kalemize 3 4 atalim ama bole yenilmek...
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

ahaha bu penaltıysa weboya yapılan cinayete tesebbus heralde dfg

bu ligde size yonelik hic hatali duduk calinmaz zaten rahat ol. :) dogrusu calinsa "ligtvv iptaaalll horloz optol otsoon fb hokko yonoyoo 3 tommoozzzz"
ama dger takimaa yapilsa, voooooaaaavvv

bravo. bu futbol zekasi ile, bravo
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

Ebue artık ders alıp kendini yere daha az atsın

Burak traş olup artizlik yapmayı bıraksın , o kaçırdığı gol ne ta öyle lololol gerzek.

Galatasaray güzel futbol oynamıyor , tamamen gaz, kanatlardan ayarsız ortalar sürekli, taktik calısıosa bu takım cok sasırırım
Hamit hamama gitsin cidden adam jinxed

Besiktaş feda senesinde şampiyon

maçtan_sonra_fatih_terim_hamiti_banyoya_sokuyor_full_izle_hd_izle_tam_izle

abi amrabat nedir ama ya allah aşkına hangi maçı çevirtmiş adam ? Sneijder yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım. Belki sneijder bir frikik atıcak 80 de gol olucak,uzaktan şut cekicek gol olucak amrabat'ın böyle birşey yaptıgı görülmüş mü.

Amrabat'i kaç maçtır gözlemliyorum hakikaten adam ayrı oynuyor,geri kalan 10 kişi ayrı... 1 pas + deparla 3 kişiyi geçmek yerine 3 kişiyi çalımlamaya çalışıyor. Nasıl bir kazık yedik F.T sagolsun. Emre colak 10 kat iyi oynuyor ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

şunu yaşamışız yanlız hiç bilerek dışarı atmış sanmayın abi :)
http://www.youtube.com/watch?v=7i-iCRZgAho

zemini suçluyor gene dsdsf

neyse bu maçta frikiklere dokunmadı, penaltılara da dokunmaz artık. yani 34 yaşına gelmiş, bu ne hırs abi anlamıyorum :P
ahahaha harbi aynı hareket
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir maçının diyetini ödedik. Hani çıldırmamak elde değil geçen seneden beri en üzüldüğüm mağlubiyet, playofftaki Fenerbahçe'yi domine edip yenildiğimiz maçta bile bu kadar üzülmemiştim stadda.

Beşiktaş'ı geç ama Fenerbahçe'yi tekrar potaya sokabilir bu mağlubiyet o açıdan tehlikeli oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...