Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 tinu said: 36 yaşındayım bu maçta ki gibi penaltı daha görmedim, o ne lan öyle, hakemin yanlış görüp çaldığı çok pozisyon izledim, penaltı ile alakası olmayan pozisyonlara penaltılar verildi, ama bu bambaşka ya, hakemin burnunun dibinde oluyor olay, buna penaltı çalmak için kötü hakem olmak yetmez, başka bir şey bu! ne olabilir acaba bende merak ediyorum ama, işte allahın sopası yok haha :) ite ite buraya kadar getirdiler ama bazen yetmiyor. eyyamın koku yetmedi, GB golunde de ebouenin artisligi olmasa gol mol olmayacak, bildigin salaklık yapmış. burakta ozune donmuş dsfgdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hamitin şu direkten dönen topları gol olup dursa şu an realdeydi hala eboue'nin ilk yarıdaki oyunu geçen seneyi hatırlattı, sabriden kurtulacaz diye umutlandırdı ayrıca hamiti de boostladı ama hakem nasıl olsa faul verir diyip kendini atması komedi yani savunmada böyle haraket yapılır mı senin formanı yırtsalar gene ayakta kalmaya çalışmalısın. ilerde kendini atan forvetler gibi haraket yaparsan golü yersin, musleraya üzüldüm gene süper top çıkarmıştı öncesinde. 4-5-1'in olayını gördük sıfır pozisyon verdik. antalya maçında olduğu gibi. hatta 3 forvet oynadığımız zamandan daha etkili oynadık bence. özettende izledim doğru düzgün pozisyonumuz yok 3 forvetle. schalke'ye nasıl birşey uygulayacak terim bilmiyorum. beceriksizlik ve şansızlık olmasa maç bizimdi ama geçen hafta almadığımız malubiyete sayalım. burak hala geçen haftada kalmış. fatih terimin hatası kötü olan burakta ısrar etmesiydi 4-5-1 devam edip drogba-burak değişikliğine gitmemesiydi. zaten takım takır takır oynuyor gol gelicek neden 3 forvete dönersin sneijder pek etkili değildi. ama drogba sahaya sürüldüğünde sneijder oyundan çıkarılmamalı kesinlikle. orduspor formasyonuna döndük ama sneijder yerine yekta vardı işte. yekta, melo gibi hücuma yönelik paslarda inanılmaz yetersiz meloya göre. riera zaten 2 kere payladı onu. onun dışında savunmaya yardımcı oldu hatasız göründü ama melo da aynı işi yapıyor zaten. bu amrabat ne işe yarar onu anlamıyorum düzgün bir orta açmaktan, adam geçmekten aciz. semih bile soldan içeri kadetti bunda o da yok. emre çolak yetersizinden bir farkı yok şu anda. emre bi gıdım önde hatta. ilk yarı buraka kestiği orta harikaydı, burak atamadı o ayrı. gökhan zanda hatasızdı belki danyi zorlar falan diyordum da yok bu hanzo herifi takımdan sepetlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hakem zaten kötüydü ebouenin bi pozisyonunda faulü rakip yerine ona verdi yardımcının uyarısına zıt olarak. sonra penaltı pozisyonu oldu. yenilen gol de eboue-fleminx pozisyonunda süper über kameralardan bir düzgün çekim göremedikte. drogba zaten penaltı almaya çalışmadı bile, korner kazandırayım diye çabalanıyordu asdf. weboya verilen komik penaltı gibi puan almadık en azından. playofftaki gibi fatih terimin yokluğunda klasik puan kayıpları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 şunu yaşamışız yanlız hiç bilerek dışarı atmış sanmayın abi :) http://www.youtube.com/watch?v=7i-iCRZgAho zemini suçluyor gene dsdsf neyse bu maçta frikiklere dokunmadı, penaltılara da dokunmaz artık. yani 34 yaşına gelmiş, bu ne hırs abi anlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 esekliklerine doymasınlar. Gençlerbirliğini tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi webo atlayıp fb 3 puanı alınca ses yok. drogba kendi dusup pozisyona devam etti, kendi de penaltı beklemiyodu zaten. hakem sacmaladı, penaltı da kactı zaten. bjk, fb, gs lehine bu sezon inanılmaz hatalar yapılıyor. sezon sonu tff ve mhk istifa etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 şampiyonluk yalan oldu bu maçla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7KNa-Rji_Eo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ebue artık ders alıp kendini yere daha az atsın Burak traş olup artizlik yapmayı bıraksın , o kaçırdığı gol ne ta öyle lololol gerzek. Galatasaray güzel futbol oynamıyor , tamamen gaz, kanatlardan ayarsız ortalar sürekli, taktik calısıosa bu takım cok sasırırım Hamit hamama gitsin cidden adam jinxed Besiktaş feda senesinde şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Myshkin said: http://www.youtube.com/watch?v=7KNa-Rji_Eo south park sessizliği olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ahaha bu penaltıysa weboya yapılan cinayete tesebbus heralde dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 marksman said: esekliklerine doymasınlar. Gençlerbirliğini tebrik ederim lan olm neyini tebrik ediyon? ne yaptilar ki? izlememis maaci gelmis konusuyo. su mac gb nin hakkiydi diyen futbolla ilgilenmesin daha. gitsin utu yapsin ymk yapsin otursun basket maci izlesin ayiptr gunahtr. su macta kenddi aptalliklarmizla yenildik ya en cok koyan o. kndi kalemize 3 4 atalim ama bole yenilmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Zegna said: ahaha bu penaltıysa weboya yapılan cinayete tesebbus heralde dfg bu ligde size yonelik hic hatali duduk calinmaz zaten rahat ol. :) dogrusu calinsa "ligtvv iptaaalll horloz optol otsoon fb hokko yonoyoo 3 tommoozzzz" ama dger takimaa yapilsa, voooooaaaavvv bravo. bu futbol zekasi ile, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 4-1 de bitebilirdi ki bu maç. direkler korudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 olsun lig tv nin oyununu bozduk adamlar 2-3. lük yarışına kascaklardı dasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Zegna said: ahaha bu penaltıysa weboya yapılan cinayete tesebbus heralde dfg ikisi de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Albert Riera @RIERA11 We don't need the referees make us a presents of penalties to win, we win by #workteam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hayır milletin agzına dustuk bari 1 puanımızı alıp duseydik. fu drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hakliyim said: Ebue artık ders alıp kendini yere daha az atsın Burak traş olup artizlik yapmayı bıraksın , o kaçırdığı gol ne ta öyle lololol gerzek. Galatasaray güzel futbol oynamıyor , tamamen gaz, kanatlardan ayarsız ortalar sürekli, taktik calısıosa bu takım cok sasırırım Hamit hamama gitsin cidden adam jinxed Besiktaş feda senesinde şampiyon maçtan_sonra_fatih_terim_hamiti_banyoya_sokuyor_full_izle_hd_izle_tam_izle abi amrabat nedir ama ya allah aşkına hangi maçı çevirtmiş adam ? Sneijder yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım. Belki sneijder bir frikik atıcak 80 de gol olucak,uzaktan şut cekicek gol olucak amrabat'ın böyle birşey yaptıgı görülmüş mü. Amrabat'i kaç maçtır gözlemliyorum hakikaten adam ayrı oynuyor,geri kalan 10 kişi ayrı... 1 pas + deparla 3 kişiyi geçmek yerine 3 kişiyi çalımlamaya çalışıyor. Nasıl bir kazık yedik F.T sagolsun. Emre colak 10 kat iyi oynuyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Xenus said: şunu yaşamışız yanlız hiç bilerek dışarı atmış sanmayın abi :) http://www.youtube.com/watch?v=7i-iCRZgAho zemini suçluyor gene dsdsf neyse bu maçta frikiklere dokunmadı, penaltılara da dokunmaz artık. yani 34 yaşına gelmiş, bu ne hırs abi anlamıyorum :Pahahaha harbi aynı hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ahahahah drogba ohyou.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi her duran topu sneijder ve selçuk paylaşmalı sadece ya. ya da paylaşmasın hepsini selçuk atsın. bu sene kornerden golümüz yok yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 selçukta boy var gitse kornerde ceza sahasında dursa daha faydalı olmadı dönen topu toplar snijder varken komik yani duran topları kullanmak freekickleri anteremada çalışan atsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 selçuğun istatistikleri sneijderden daha iyi olabilir freekick konusunda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Eskişehir maçının diyetini ödedik. Hani çıldırmamak elde değil geçen seneden beri en üzüldüğüm mağlubiyet, playofftaki Fenerbahçe'yi domine edip yenildiğimiz maçta bile bu kadar üzülmemiştim stadda. Beşiktaş'ı geç ama Fenerbahçe'yi tekrar potaya sokabilir bu mağlubiyet o açıdan tehlikeli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar