escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://cdn.galatasaray.org/images/giris/5551_wp2.jpg şampiyonluk yolunda ciddi maçlar serisine gençlerbirliği maçı ile başlanıyor kanaatimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 zopa var zopa, yenemezlerse döverler o topçuları ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gençler çok eksik, 10-0 gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hurşut atar ilk yari. gs gerilir, sinir stres son dakikalarda atar beraberligi kurtarir. 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hurşut sakat yok. OF ULAN ÇOK SAKAT VAR GİFİNDEKİ ADAM GİBİ HİSSETTİM NİYE SÜREKLİ HERKES HURŞUT DİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 drogba tedbir amaçlı dinlendirilcek. burak umut ilerde sağlam işler yapacaktır. http://www.coksakatvar.net/wp-content/uploads/27-10-burak-umut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hurş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aquila said: hurş... Seni var ya ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hem cuma hem şl öncesi hem de bilet aldığım halde gidemiyorum maça. kesin kaybedeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 idda konusmak yasak ama kıcım acıkta kalmadıysa ruyamda ilk yarı gb 2. yarı gs geno milan macında da ilk yarı genoa ikinci yarı milan 2 tl lik basın oran 550 dsfgfgds kazanırsak 100 tl nizi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Oynadım tutmazsa ünleme basarım valla forumda idda konuşmak yasak diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 pff lan yarin da cok is var, izleyemicez maci, haftaici mac olmasin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bu kamil koc ligtvsini deneyen var mi yolda olmam gerekicek yarin izleniyosa kamilden alayim bileti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 deneyen var mı derken? normal lig tvnin ufak ekrandaki hali işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 harbiden onlar nasıl alıyor yayını? yani uydudan alamaz sürekli hareket halinde çünkü dfsd anlayamadım mantığını bilmediğim ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 tv de izliyorsun tünele falan girmezsen kesilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ya bazen düz tv bile izlenmiyor o zikkimlarda yarisi bozuk oluyor vs. Bu ligtv dedikleri otobüslerde sikinti oluyor mu manasinda sordum. Yoksa otobüste plazma beklentim yoktu yani :) Bi de derbilerde otobüs kaldiydi olay cikmayan yakinda onun da haberini görürüz. Otobüste taraftar vahseti flas flas flas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 zaten sıkıntılı güzergahlarda yok o ligtvli otobüsler, en son öyleydi yani. ben izlemiştim bi fener maçını takılmadan kesilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ankara-istanbul ya cok problem olcagini sanmam iyi bari maci izlemenin yolunu bulduk desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 gs bu hafta da puan kaybederse lig garip bi duruma gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 banko galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sampiyonluk haftasi olabilir ya da tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 İlk 11'imiz; Muslera, Semih, Gökhan, Eboue, Riera, Amrabat, Sneijder, Hamit,Selçuk, Umut, Burak. T.D Hasan Şaş hamit var abi.. gökhan da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hurşut yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar