Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bugün itibariyle değişen ve asla sunulmayacak olan "hayvan barınağı" projemden geriye kalan kalıntılar bu barınağım ile çevredeki eski bir binayı yapısal olarak olmasa da kavramsal olarak birleştirme endişesiyle düşünülmüş bir eklentiydi olmadı : )[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sanatsal bir çalışma mı? Bence evet.. Kutlarım (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 işte burada cinayet aletini görüyoruz araziye oturmasıyla birlikte farklılık ile uyum yakalama hayallerimde suya düştü : ) aslında projeyi tamamen çöpe atmadım ölçek küçültüp iç içe geçişleri şu an itibariyle istediğim aynı figürün çeşitlemeleriyle bir ana figür oluşturmak. Kocaman ve hantal bir üçgen yerine irili ufaklı bir küme düşünüyorum. ma bunun daha önce yapanlarıda izlemek istemiyorum keza işler kara[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eminim yeni şekli çok merak ettiniz arkadaşımla tartışırkene çizdiriktirdim [signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bugünün çalışması... pek seçilmiyor sanki: )[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu daha iyi[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet kavramsal maketlere devam ediyoruz (dikkat model değil) burada benim istediğim lavramı da görebiliyoruz 1-hayvanlarda ki kuyruğun denge için kullanılışının mimaride küçük külübecikler oluşturuşu. (çizimler var anlatan ama özetle bir çita koşarken ani bir dönüş yaptığında plan da ki kuvvetlerin dağılımının aynısı benim kulübelerimin yandan görünüşünde olması) 2-işte söz ettiğim el kavrama. aslında pek seçilmiyor biliyorum ama evden çıkmama daha 3 saat var bu süre içersinde max de hazırlayınca ok daha anlaşılır olacak aslında sıkıntı şu ki gelecek cuma a sunumum var ve projemi değiştirince tüm modelleme çizimlerim çöplük oldu. bi daha bi daha... çiz çiz... kim demiş iç mimarlar uyur diye....[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 lütfen bana resimleri projeyi parçaladıktan sonra çektiğini söyle![signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ehehehe : ) aslında şöyle ki orada kontrollü hata diye birşey var mesela ben kaplama kağıtlarını bilinçli olarak kırıştırdım veya boyayı masusu tüm alana yaymadım hani şimdi titiz yapacak ne vaktim/ ne de sabrım var o zaman ben güzel çirkin yapayım dedim aslında gözle bakınca bir başka oluyor fotoraf bazen maketi öldürüyor[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Aklıma gelen ilk şey zerg kolonisi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 *çok sanatsal bi ses tonu yakalar" bu dönem ki proceje bizden bekleneneler iki ana başlık altında -muğlaklık/adaptasyon -örüntülük(ilintilik) şimdi her hangi bir nesne diğeriyle olan ilişkisnden bir form yakalama mesela: ama ben böyle matematiksel çalışmak istemedim. çünkü ufak bi ucuu görseniz bütünü anında kavrayabiliyorsunuz, benim arzum heyecanlı bir yapı oluşturmaktı. bu sebebten kontorlsüz bir ilintilik hali çıktı. Yanı orada bir sürü üçğenler var, kimi küçük kimi yüksek kimi alçak, kimi dar... ve bir birbileriyle olan bi ilintilik hali bir form ortaya koyuyor felandda filanda. ki orada işte yok kuyrukmuş yok el miş falan bir kaç benim barınak kavramı üzerine kurduğum düşüncede olunca işler karıştı biraz. ama keşke zerg vari olmasaydı ehe ben protoss severim : )[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 o da iyiymiş, benim aklıma fallout gelmişti hehe.[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 aslında fallout da ki o obje i alternatif kullanma hali pek bi hoş hani araba kaportasını çıkarıp altına ateş yakıp ızgara yapamaca falan readymade m make mi ne vardı. adam alıyor bisiklet tekerleğini takıyor ucuna fırça zopasını ahanda sanat diyor ehe düşünmeden bakınca bu tip işler komikcene bişi olabiliyor[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 düğün töreni ve sünnet töreni çalışmalarınıda bekliyoruz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 aslında o projelerim hazır da halk buna hazır değil[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ne bu abi hiç bir şey anlamadım dediklerinden çizimlerinden. kavramsal ve sanatsal olduğu için (hani ben öküzüm ya) anlamamış olabilir miyim? evet evet sanırsam öyle olması lazım... (kendi kendime de konuşurum) said: arcane, 12 Kasım 2004 02:53 tarihinde demiş ki: lütfen bana resimleri projeyi parçaladıktan sonra çektiğini söyle! said: arcane, 12 Kasım 2004 04:04 tarihinde demiş ki: o da iyiymiş, benim aklıma fallout gelmişti hehe. resimleri görünce aklıma gelen bu ikisi oldu valla[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 abi mükemmel ötesi saçmalamış ya helal olsun! bende iç mimarlıkda okuyorum bir türlü saçmalayamadım hep -d alıyorum kafayı yiycem not: yazımdan anlamayanlar için; bu iç mimarlıkda okumak kadar zor birşey yok.. nekadar saçmalrsan okadar farklısındır.. nekadar farklıysan okadar not alırsın.. ööff[signature][hline]New IDEA! www.RankHosting.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sıradışı mimarlık mı ? belki evet. (ki bu yüzden aç kalabilir miyin ? belki evet : ) ) illa anlaşılması mı lazım ? bence hayır. bir iş üzeridne konuşturabilidği sürece başarılı bir iştir. diyelim ki 3sn süre ile size fotoraflar sırası gösteriliyor. biri yüzen bir çocuk, diğeri ise koşan bir köpek...diye devam ederken, arada bulanık çarpık bir resim geliyor, düşünüyorsunuz.. iki figür ellerinde sopalr var, balık mı tutuyorlar ? yok hayır sanırım kavga edecekler...hayır hayır onlar kızak sopaları.... gibi gibi. dikakt çekiyor çünkü belirsiz, düşündürtüyor çünkü net değil. ben böyle tasarım yapılmalı demiyorum, en azından bu dönem ki konu başlığımız "muğlak adaptasyon" yani biraz belirsiz olması isteniyor. hoş her zaman deiğim gibi, gizemli şeyler daha çekicidir. bir de yanlış anlaılması ben su an çalışma tarzını savunmuyorum ama karışık olmasından şikayet edilmesi aslında başarılı olduğunun bir kanıtı. Çünkü amaç karmaşıklıktı. redouble sizin dönem proje niz ne bilmiyorum ama "saçmalamak" gerektiğine inanmıyorum. istersen hocalarla konuş bunu bi.[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 15 Kasım 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ehem ühüm strüktür ü de bundan sonra büyük değişiklikler beklemiyorum aslen şekil böyle olacak işte bu küçük hacimelr in hepsi bir hayvana kafasını sokacak bir külübe vaziyeti görsün diye yapılmış odacıklar işte hem yapının altında ki yüzeyi kaybetmiyoruz hem de üstünde yeni bir yüzey oluşturuyoruz benim araziye gittiğimde ilk dikkatimi çeken orada ki hayvanların cokluğu idi. yani orada bi köpecik duruyordu, arka da iki kedi yavrusu calılar içinde koşturuyordu falan. o eski haline sadık kaldım biraz da. muğlaklık başlığına burdan ulaştım zaten, gerçi ne kadar ulaşabildiğim tartışılır : ) işte yine "el" kavramı ile bir hayvanın kuyruğunun "denge" kavramı mevcut arka tarafta ki dökme yapı ise yıkamadıgım tarihi bina onu işte hasta hayvanların tedavi edildiği bi yer oalrak düşünüyorum[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 biraz da araziyle ilişkisne bakalım sanırım tatmin oldum ki en önemlisi de bu şimdi doku ve ışıklandırmaya geçelim aslen ben kumaş arkasından gelen o tatlı sıcak ışık gibi bir etkisi olsun istiyorum hani soğuk bi kış günü kendi evinizin penceresinden akan ışık gibi size "birisi evde ve seni seviyor" dedirten canım çekti şimdi : ) [signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bu daha bişeye benziyor, o sopalar göze çok batıyor yanlız, harabe efekti gibi gözüküo sopaları kısaltırsan arkadakilerin de harabe değil de uyumsuzlukla uyum sağlamaya çalışan bişiy olduğunu göstermiş olursun bi de böyle bi bina nası yapılır ben onu anlayamadım kasmaz mı ? bi de hayvan oturacak orada yani iyicene zorlaşıo iş..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çin yemeği yerken chop stickleri kutuya batırmışsın gibi. Çin yemeği yerken mi geldi aklına bu fikir =). Şey ama, böyle beşiktaştaki monument tarzı birşey olabilir gibi. Çünkü gerçekten hoş gözüküyo. Denize karşı falan filan.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 eheeh bu akşam paftaları bitirrim haraket noktalarım belirginleşir koyarım, ama emin ol çin yemeği değil : ) inşaat mühendisi tatmin etmenin tek yolu zaten her yere perde duvar cekmek :)[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben anlamadım[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: aquila, 16 Kasım 2004 06:41 tarihinde demiş ki: kardesim hic mi dusunmezsiniz insaat muhendisini,iscisini,muteahitini.o adamlar ne anlicak bundan... ahah devlet bize yard1m etsin (-: Ben söyledim adama o kirisler oyle durmaz diye ama dinletemedim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar