borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 taşşak geçilcek bi mevzu yok dostum paraya ihtiyacım var ve ekran kartımı satıyorum 900 istiyorum budur yani nesiyle taşşak geçecek insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 740'a bana sat ben alıp 760'a eshe okuturum dur lan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 borcbatagi said: taşşak geçilcek bi mevzu yok dostum paraya ihtiyacım var ve ekran kartımı satıyorum 900 istiyorum budur yani nesiyle taşşak geçecek insanlar? teklif gayet net hocam. sonucta borcu yaparken bana sormadın, ben de kartı alırken fiyatı sormam. zira piyasa belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kargo karşıdan olursa ordan kar yaparsın 2 malbuş aslında hımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 esh alıcı ya. kırma fiyatı borcbatagi. zira esh f5'liyor topici bariz, bi umut sdf. /wyand out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ötede oynayın la sıpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahahhaha genç 2ci elciler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Demin esh i gördüm, kartı alıcam kartı alıcam deyip donuyordu. Düşme fiyati:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 adam kullanıcıysa 750 veren 150 lirada çıkar diye düşünüyorum donanımhaberde 800 e veriorlar demişti bakıyorum 800 6800 amp yok hiç az önce biri 1000 liradan koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 750 iyi bak, net fiyat. 3 çeyrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 vatanda 1170 lira kart olm ne 1200e satması dsfgdgdf ama eshe verme bence 750ye o kadar istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 go home vatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 850ye anlasin iki taraf da odun versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DoruK said: vatanda 1170 lira kart olm ne 1200e satması dsfgdgdf ama eshe verme bence 750ye o kadar istiyorsa adam yukarda link verdi bi incele vatanda pahalı hali en ucuz satan site 1300 e satıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Theridone said: 850ye anlasin iki taraf da odun versin. bu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 700 + malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bitmediniz ... esteban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Başlık fena bir hal almış yalnız. Bu arada bu nasıl kart arkadaş ya. Hiç high-end bir kartım olmadı, hele ki çıktığı ilk anda. Bilgisayar fiyatına maşallah. Satan arkadaşa kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 serjuhan said: Başlık fena bir hal almış yalnız. Bu arada bu nasıl kart arkadaş ya. Hiç high-end bir kartım olmadı, hele ki çıktığı ilk anda. Bilgisayar fiyatına maşallah. Satan arkadaşa kolay gelsin. eyw dostum söyledim abuk subuk yorum yapmayın kirletmeyelim die ama klavyesi olan konusuo... insanlar insanların zor durumlarıyla daşşak geçiyor çok moda çok eğlenceli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kart güzel, amp modeline 850 lira normal. bunların fiyatlarda baya hızlı düştü ya. ben ağustosta sıfır referans 670'ye 850 kayme saymıştım peh kart olmasa düşünebilirdim, gerçi ankara içiymiş. takas ile yükseltmeyi deniyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 borcbatagi said: DoruK said: vatanda 1170 lira kart olm ne 1200e satması dsfgdgdf ama eshe verme bence 750ye o kadar istiyorsa adam yukarda link verdi bi incele vatanda pahalı hali en ucuz satan site 1300 e satıyor....abicim ilk sayfada kendi koydugun linke bi tıkla bakalım kaç lira yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 akljsdjklasd aynen kendi koyduğu linkte 1171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sanırım öle olmasının sebebi "Tüm Kartlar ile 12 taksitte İndirim kampanyası sadece web sayfamıza özeldir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cuma işte. klasik vatan indirimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Of vatan of. Bu kaçıncı garibanı yaktın şu zamansız indirimlerinle. Tokat gibi çarpıyor çocukların yüzüne fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar