Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kolektifinsan said: @dwo valla benim böyle konuşan bi arkadaşım yok, varsa anında uyarmayı görev bilirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: abi sen bu kadar rahatsızsan niye girip okuyorsun? okuma yahu forumu canın sıkılıyor yazık günah. burada herhangi biri sen böyle dedin diye kendi tarzını değiştirecek mi sence? ben söyleyeceğimi gene söyleyeyim de, yararı dokunmazsa zararlı olmayacağı kesin ek: bi de yani aynı kafayla bu dünyadan memnun değilim o zaman intihar edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kolektifinsan said: her şeyle dalga geçilecek diye bir şey yok Var. Ama acaba dalga mı geçiyorum, yoksa ciddi miyim?... dı dın dın dın dı dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bir dın fazla olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kolektifinsan said: [ben söyleyeceğimi gene söyleyeyim de, yararı dokunmazsa zararlı olmayacağı kesin tişikkirlir sipirmin.jpg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hala dalga geçiyosun da doğrusu bu, böyle böyle olucak bu iş, yap yapma doğrusu bu onu bil kendini kandırma hele bu ülkenin eğitim sistemi meslek kazandırma ve resmi ideolojiyi pompalama üzerine kuruluyken ve üniversite mezunu kara cahiller yetişirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 çok sağol bana bilinç aşıladığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Neden doğrusunu yapayım? Bana ne? Ben keyfime bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 çünkü liberalizm ve hedonizm toplumu seni de yanına alıp çöküntüye götürür, onu geçtim bu mentaliteye sahip olarak zaten kimseyle ve hatta hayatla sağlıklı bir ilişki kuramazsın asla mutlu olamayacağın için de anca kendini kandırır durursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 eyksdays bittin abi sen ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Abi bu ne? Ne anlatıyor yani ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben lol oynuyorum ya, gene uğrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ekmek said: Abi bu ne? Ne anlatıyor yani ciddi mi? ciddi malesef ama ne anlatıyor konusu biraz muamma edit; kısaca; 1) cinsiyetçilerle dalga geçerseniz toplum sizden etkilenip gidip karısını kızını döver o yüzden dalga geçmeyin. 2) böyle dalga geçerseniz sağlıklı bir ilişki kuramayacak duruma gelirsiniz. yani o kadar salağız ki biz insanlar, dalga geçtiğimiz şeyleri bir süre sonra gerçek sanar ona göre davranmaya başlarız fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ekmek said: Abi bu ne? Ne anlatıyor yani ciddi mi? asdklj sorsan konu hakkında fikrin ne açıklayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ahaha ciddi lan bu adamın fikirleri yukarda yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Xenocide said: yüze vurmak yok kan akıtmak yok kemik kırmak yok hassas bölgeye vurmak yok NASI DÖVECEZ DİN KARDEŞİM AYDINLATIRSAN SEVİNİRİM NERESİNE VURALIM? poposuna hafif bir şaplak atıcan. memesini çimdircen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kolektifinsan said: çünkü liberalizm ve hedonizm toplumu seni de yanına alıp çöküntüye götürür, onu geçtim bu mentaliteye sahip olarak zaten kimseyle ve hatta hayatla sağlıklı bir ilişki kuramazsın asla mutlu olamayacağın için de anca kendini kandırır durursun Olaylar ve insanlarla internette dalga geçince hayatla sağlıklı ilişki kuramıyor muyuz şimdi bu mudur? Hayır sonrası da baya kötü, kendimi kandırıyorum (acaba neyle..) ve asla mutlu olamıyorum falan. Oha hemen sarkazmı kısa kesmeliyim =(( Arkadaşlar karınızı sevgilinizi dövmeyin sakın, ananıza bacınıza yapılsa hoşunuza gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ve axedice doğru yolu bulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 copry said: Dworgian said: Forumda [sarcasm] [/sarcasm] secenegi de olsa iyi olacak sanirsam Bu yapilirsa iq test yapamayiz iq'dan önce penis testi yapılmalı. yoksa atılmalısınız şu forumdan. inatla söylüyorum. atın bütün garıları diye ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sonra dövünce dövdü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bide penis testi yapılırsa ekmekte atılabilir forumdan ): yok çünkü ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ananı bacını düşün, onları forumdan atsalar hoşuna gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gider ne işi var lan anamın bacımın forumda yine ana bacı karıştı allahım TEK BİR KURALIM VAR ONU EBÜZLÜYOSUN AMA BALTAZAR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 patinin müslümbörtleri nerde lan gelip savunsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ayakkabıları cıkarıp çimlere geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar