Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

islamda kadın nasıl dövülür

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

abi sen bu kadar rahatsızsan niye girip okuyorsun? okuma yahu forumu canın sıkılıyor yazık günah.

burada herhangi biri sen böyle dedin diye kendi tarzını değiştirecek mi sence?

ben söyleyeceğimi gene söyleyeyim de, yararı dokunmazsa zararlı olmayacağı kesin

ek: bi de yani aynı kafayla bu dünyadan memnun değilim o zaman intihar edeyim
Mesaj tarihi:
hala dalga geçiyosun da doğrusu bu, böyle böyle olucak bu iş, yap yapma doğrusu bu onu bil kendini kandırma

hele bu ülkenin eğitim sistemi meslek kazandırma ve resmi ideolojiyi pompalama üzerine kuruluyken ve üniversite mezunu kara cahiller yetişirken
Mesaj tarihi:
çünkü liberalizm ve hedonizm toplumu seni de yanına alıp çöküntüye götürür, onu geçtim bu mentaliteye sahip olarak zaten kimseyle ve hatta hayatla sağlıklı bir ilişki kuramazsın

asla mutlu olamayacağın için de anca kendini kandırır durursun
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Abi bu ne?
Ne anlatıyor yani ciddi mi?

ciddi malesef

ama ne anlatıyor konusu biraz muamma

edit;

kısaca;

1) cinsiyetçilerle dalga geçerseniz toplum sizden etkilenip gidip karısını kızını döver o yüzden dalga geçmeyin.

2) böyle dalga geçerseniz sağlıklı bir ilişki kuramayacak duruma gelirsiniz. yani o kadar salağız ki biz insanlar, dalga geçtiğimiz şeyleri bir süre sonra gerçek sanar ona göre davranmaya başlarız fln.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

yüze vurmak yok kan akıtmak yok kemik kırmak yok hassas bölgeye vurmak yok

NASI DÖVECEZ DİN KARDEŞİM AYDINLATIRSAN SEVİNİRİM NERESİNE VURALIM?

poposuna hafif bir şaplak atıcan. memesini çimdircen.
Mesaj tarihi:
kolektifinsan said:

çünkü liberalizm ve hedonizm toplumu seni de yanına alıp çöküntüye götürür, onu geçtim bu mentaliteye sahip olarak zaten kimseyle ve hatta hayatla sağlıklı bir ilişki kuramazsın

asla mutlu olamayacağın için de anca kendini kandırır durursun

Olaylar ve insanlarla internette dalga geçince hayatla sağlıklı ilişki kuramıyor muyuz şimdi bu mudur? Hayır sonrası da baya kötü, kendimi kandırıyorum (acaba neyle..) ve asla mutlu olamıyorum falan. Oha hemen sarkazmı kısa kesmeliyim =((

Arkadaşlar karınızı sevgilinizi dövmeyin sakın, ananıza bacınıza yapılsa hoşunuza gider mi?
Mesaj tarihi:
copry said:

Dworgian said:

Forumda [sarcasm] [/sarcasm] secenegi de olsa iyi olacak sanirsam

Bu yapilirsa iq test yapamayiz

iq'dan önce penis testi yapılmalı. yoksa atılmalısınız şu forumdan. inatla söylüyorum. atın bütün garıları diye ama ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...