Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GodBlessStoya said: Suark said: bu arada bugün kadınlar günü değil emekçi kadınlar günü softlaştırılmış aşkm bana bi gül daha ala devşirilmiş, romantizm için bahane üretilen herhangi bir diğer saçma gün haline gelmiştir. Halbuki önemli bi gün emekçi kadınlar için. evde bulaşık yıkayan birisi veyahut çocuğuna bakan birisi emekçi değil mi? veyahut hasta eşine bakan ? 2013 solcu ağızları. lol ahada bugünde solcu yaptılar beni emekçi lafından ne anlıosan o, emek var mı? varsa gogogo. verdim filtreyi panpa, kullan bakalım bu arada white knight demeyin yahu meriç diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 vaytnayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 verdim panpa kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 türkçe konuşmuyordum sazanım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 forumdaki tek meriç crystein miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Dworgian said: SOREN said: forumda beş tane kız var zaten, onları da kaçıracaksınız seviyesizliğinizle. ya seviyesizlik fln bilmem ama merak ettim. kızlar kaçsa ne olur ki? kız bulmak isteyenin gitmesi gerekli forum siteleri farklı sonuçta forumdaki kızların kaçması konusunda serzenişi yanlış anlamışsın. karşı cinsin arkadaşlığı iyidir. insana çok şey katar, farklı açılardan olaylara bakar, akıl edemediğin incelikleri gösterir. karşı cinsi tanımada/anlamada yardımı olur. bu da ilişkine, evliliğine olumlu etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aahahahaha küçük yeşil solcu agresifleşti.. gel sana bi parka alayım bi çay çekeyim sakinleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 topic eğlenceli ve kaliteliydi. godblessstoya geldi ve bir anda KO forumuna döndürdü. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 solcu nerden çıktı yahu faşist oldumdu evvelsi gün liboştum bi ara fetocu iktidar yalakasıda olmuşumdur he aa eve ulusalcıda olmuştu. yaratıcı çocuklar sizi, emekçi sazanlarım lapinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 butthurt freak seni bekliyorduk. yarım erkek naber lan,karına yazık lan tabi seninle evlenicek kadar kalitesiz birini bulursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Suark said: solcu nerden çıktı yahu faşist oldumdu evvelsi gün liboştum bi ara fetocu iktidar yalakasıda olmuşumdur he aa eve ulusalcıda olmuştu. yaratıcı çocuklar sizi, emekçi sazanlarım lapinlerim. yarım kilo da balık alıcam sana ağlama yersin tavada yumurtayla pişirip. tatlı su patatesim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Hah bir de butthurt muhabbeti yaptı tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci tipine o laf zaten anlamıştır o. hala sızlıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 escape kalitesi yakalasa birde tam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 adam inanılmaz ya ahahaha. kendisine mantıklı cevaplar veriliyor ama bunun verebileceği tek cevap PATATES BALIK SOLCU oluyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 10x falan daha kalitesizsin küçüğüm escape lord kalıyor yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oha adam epikmiş bunun vardır efsanevi paragraflık malzemesi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 imamizer said: forumdaki kızların kaçması konusunda serzenişi yanlış anlamışsın. karşı cinsin arkadaşlığı iyidir. insana çok şey katar, farklı açılardan olaylara bakar, akıl edemediğin incelikleri gösterir. karşı cinsi tanımada/anlamada yardımı olur. bu da ilişkine, evliliğine olumlu etki eder. bunu biliyorum da. hayatınız forum mu? burada da kız olmayıversin gerekirse? burada kız olmadığında incelik göremeyip karşı cinsi tanıyamıyor olduğunuzu düşünmüorum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci said: adam inanılmaz ya ahahaha. kendisine mantıklı cevaplar veriliyor ama bunun verebileceği tek cevap PATATES BALIK SOLCU oluyor ahahaha forum onu haklı görüyor. çünkü 3 kelimeyi geçemeyen cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ...Ve kötü, artık bir sıfat değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 DOMATES ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 BUTTHURT SOLCU PATTİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 NASI KOYDUYSAM ARTIK ZAMANINDA ÜFF BUTTHURT TERLİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 baya kazandık nasıl ezdik la cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci said: DOMATES ! ağır olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar