Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Suark said: Fistan said: Suark said: şu zorla kullandırtmıyorlar bankaları lafı çok tatava abi zorla kullanıyoruz, ha kafana silah dayıyan yok ama dolaylı yoldan zorla yani. teoride yaşamak için çalışmak zorunda değiliz çalışmayı tercih ediyoruz, ama gerçekte zorla çalışıorz gibi bişi bu. bankalara mecburuz.Bu yüzden ücretsiz olması lazım bazı şeylerin ( ki zaten kazanıolar )zaten kazaniyorlar diyip servet dusmanligi yapmayin gıkımızı çıkarmayalım ok. benzin 4küsür lira olduğu içinde çıkarmayalım servet düşmanlığı yapmayalım! Bidakka ya Ekmekler neden tarifeli mesela? oda özel sektör servet düşmanlığı yapmayalım, ekmeğin pazarı açık olsun, isteyen 20 liraya satsın. pis servet düşmanları verdigin orneklerin konu ile uzaktan yakindan alakasi yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Beyler bankaya 500 lira borcunuz varsa o sizin sorununuz, 500 milyon lira borcunuz olsun o zaman bankanın sorunu olur. Dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Suark said: Dworgian said: Suark said: Ama zaten bi yerden kazandığı halde, başka yerden tehtit ederek mecbur ederek söğüşlemesin. örnek? misal, dioki bana kredi kartınla sen x lira harcamışsın. o zaman bana ocak şubat mart ayında 3x lira harcicanı taahhüt edersen parayı kesmicem dio. e dana ben zaten harcicam onu ki, harcıorm işte ne bu tehtit. digiturk 24 ay bende kalırsan aylık 14, söz vermezsen 19 lira alırım dio mesela. eee kalacam 24 ay zaten. niye zorluyorsun beni? kendini güvenceye almak. o gelirin geleceğini bilmek. riski azaltmak. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 reampage said: Beyler bankaya 500 lira borcunuz varsa o sizin sorununuz, 500 milyon lira borcunuz olsun o zaman bankanın sorunu olur. Dert etmeyin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: Suark said: Bidakka ya Ekmekler neden tarifeli mesela? oda özel sektör servet düşmanlığı yapmayalım, ekmeğin pazarı açık olsun, isteyen 20 liraya satsın. pis servet düşmanları banka ücret tarifeleri de belli kurallara bağlı be abi. kurallar çerçevesinde belirleniyor. demek istediğin o ise? fırın işleten adam çıkıp, bu işletmenin yıllık giderleri var kardeşim, yılda bir kere sizden ayakbastı parası alıcaz demez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: Suark said: şu zorla kullandırtmıyorlar bankaları lafı çok tatava abi zorla kullanıyoruz, ha kafana silah dayıyan yok ama dolaylı yoldan zorla yani. teoride yaşamak için çalışmak zorunda değiliz çalışmayı tercih ediyoruz, ama gerçekte zorla çalışıorz gibi bişi bu. bankalara mecburuz.Bu yüzden ücretsiz olması lazım bazı şeylerin ( ki zaten kazanıolar ) haklısın ya. aslında bankayı devletin açıp hayır kurumu olarak işletmesi lazım. senin paranın yıllarca yetmeyeceği ürünü almanı sağlamış, teee amerikaya para yollamanı oradan mal almanı sağlamış, senin yerine faturalarını ödemiş fln. bunlar zaten bankanın görevi kardeşim!11 abi senin servetini yıllarca kendi parası gibi işletip hakkını almıyo mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bi bara gidip ya bu bira niye 10 lira bunun gelisi 3 lira amk diye itiraz etmenizle ayni sey masraflara itiraz etmeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: Suark said: Dworgian said: Suark said: Ama zaten bi yerden kazandığı halde, başka yerden tehtit ederek mecbur ederek söğüşlemesin. örnek? misal, dioki bana kredi kartınla sen x lira harcamışsın. o zaman bana ocak şubat mart ayında 3x lira harcicanı taahhüt edersen parayı kesmicem dio. e dana ben zaten harcicam onu ki, harcıorm işte ne bu tehtit. digiturk 24 ay bende kalırsan aylık 14, söz vermezsen 19 lira alırım dio mesela. eee kalacam 24 ay zaten. niye zorluyorsun beni? kendini güvenceye almak. o gelirin geleceğini bilmek. riski azaltmak. vs vs spor salonları bile öle. ama şu var, digitürk mecburi bi ihtiyaç deil, ya da spor salonu. banka ihtiyaç. yani mesela, borsa oynamaktan, dövizden şundan bundan ücret alsın, faiz alsın ( alıo ztn ) eft den de alsın ok; ama yıllık ücret nie alıosun bi giderin yokki senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ya bu öpme mevzusu her sektörde var adamın sana ihtiyacı varsa istediğin gibi geçiriyorsun, değilse ve çalışmak istiyorsan senin istediğin kadar o sana geçiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fistan said: bi bara gidip ya bu bira niye 10 lira bunun gelisi 3 lira amk diye itiraz etmenizle ayni sey masraflara itiraz etmeniz yok ona değil ama girişten ayrı ücret alırsa ona ederim sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ona bakarsanız +500 lira verip aldıgınız raybanların gelısı 100-150 tl... once optıkcılerı dovmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Başka sektörler üzerinden örnek vermek zorunda değilsiniz amma saçmaladınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bak mesela, gözlerin bozuksa gözlük ihtiyaç olduğundan devlet yardım edio. ama gidip keyfi rayban alırsan düdükleniosun. böle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sos cokormoyolom mo yonoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 "nutella yerim" said: abi senin servetini yıllarca kendi parası gibi işletip hakkını almıyo mu zaten senin paranı alıp kredi olarak kullandırdığında elde ettiği getiri diğer tüm hizmetleri karşılamasını sağlamaz ama. neyse salla ya. neyi anlatmaya kasıorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 BANKA ÜCRET TARİFELERİ en güzeli hangisi ise onu seçin abi ne diyim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 o onları ücretli versin işte mesela eft ye kessin biz eft yaptıkça ne bilim bişeye kessin, atm den çektikçe 0.001 kuruş alsın hesaptan olmaz mı öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 emin misin karşılamadığına? yani bankalar hesap işletim ücreti almasalar zarar ederler mi? yapı kredi'nin aldığı hesap kesim ücreti 2.9 milyar dolarlık kar'ın %100'ünden fazla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben sadece hesap işletim ücretinden bahsediyorum zaten ahmet haklısın. töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Suark said: o onları ücretli versin işte mesela eft ye kessin biz eft yaptıkça ne bilim bişeye kessin, atm den çektikçe 0.001 kuruş alsın hesaptan olmaz mı öle? he sonra 99.09 kuruş kaldığı için o 9 lira da kalsın bankamatikte. banka biraz daha kazansın sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 o bankamatikler insan çalıştırsa daha az masraflı olur lan. 24 saat ne elektrik yakıodur sdljf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 insanların en çok bahsettiği hesap kesim ücretleri, kredi kartı aidatları ve kredi alırken dosya masrafı. bankanın tüm karını bunlar mı oluşturuyor öyle sorayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 reampage said: Beyler bankaya 500 lira borcunuz varsa o sizin sorununuz, 500 milyon lira borcunuz olsun o zaman bankanın sorunu olur. Dert etmeyin. Şu klasikl laf da konduğuna göre topic kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bir de kar dediğimiz şey net kar. kazanç değil. adam şube masraflarını, personel giderlerini, ar-ge'sini şunu bunu her şeyi harcadığında kasada kalan para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Soris said: reampage said: Beyler bankaya 500 lira borcunuz varsa o sizin sorununuz, 500 milyon lira borcunuz olsun o zaman bankanın sorunu olur. Dert etmeyin. Şu klasikl laf da konduğuna göre topic kapanabilir. Ki baya yanlış lan, ipotek diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar