Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioenerji

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 22 Kasım 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Telekinesis'e inanmam. Sebebiyse son derece basit: Bilimsel bir dayanağı olmadığı gibi iç enerji hedelerinde olduğu gibi kişisel deneyimim de yok. Ne şahit oldum ne de yaşadım.

aynı şekilde bioenergi , uzaylı , cin v.s. saymakla bitmez sayıda hurafe var.
ancak onlarda senin gibi bunların olduğuna kesin inanıyorlar!

atın o taşları yakarız bu gezegeni!
éééé[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ya bu arada telekinezi ile ilgili harbi bi suru anım var...
Onlarca kez oldu;
Arkadaşımla muhabbet edıyorum(ali diye birisi paso beraber gezerdik)
adama bazen oyle şeyler soyluyordum ki 10 dk. şaşırıyordu.Aklımı okuyon sen fln dıodu..Bana cok fazla oluyor bu ..
Bİde şu olay var
İki kişi birbirinize bakın;biriniz bir renk dusunsun digeri ilk aklına gelen rengı aklında tutsun..
aynı anda soyleyın..
Buıyuk ıhtımalle tutuyor..ama tutanlardan bırısı dusunmıcek hıc bışi.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
ha telekineziden kastın buysa benim çok yakın arkadaşlarımla ve özellikle kız arkadaşımla olur. Yani beraber çok zaman geçirdiğim insanlarla... Beyinler gittikçe birbirleriyle uyumlu çalışıyor ve aynı olaylara aynı tepkiyi veriyorlar :) Çok eğlenceli bir olay.
Sadece sözlü test değil bu, davranışlarınızı da test edebilirsiniz. Ancak ben yine de testlere karşıyım. Daha çok bu tarz olaylar olduğunda gözlem ve farkındalık yaşamakta fayda var.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
said:
armra, 22 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
said:
Kendercik, 22 Kasım 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Telekinesis'e inanmam. Sebebiyse son derece basit: Bilimsel bir dayanağı olmadığı gibi iç enerji hedelerinde olduğu gibi kişisel deneyimim de yok. Ne şahit oldum ne de yaşadım.

aynı şekilde bioenergi , uzaylı , cin v.s. saymakla bitmez sayıda hurafe var.
ancak onlarda senin gibi bunların olduğuna kesin inanıyorlar!

atın o taşları yakarız bu gezegeni!
éééé

Cinin kanıtı Kuran'da var, kabul ederseniz tabi..[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
Mesaj tarihi:
Kuran'daki yazıları kanıt sayamayız bence ve saymamalıyız. Dün epeyce bununla ilgili bir şeyler yazmıştım bir konuya... Sanırım evrim ile ilgili bir konunun sapıp din mevzuuna dokunması yüzünden yazmıştım. O iki postumu derleyip buraya da yazayım madem, çünkü konu oralara uzayacak gibi duruyo :hmm:[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
[li]Dine kabullenici olarak değil, aksine rehber olarak alıp çevremiz üzerine merak uyandırması gereken bir rehber olarak yanaşmalıyız.[/li]
[li]Kuran'ı ilmi konuları aydınlatması maksadıyla ele alırsak bu bilimi dine dayandırmak olur ki bu da Kuran'ı zedeleyecek, boş bir bakış açısıdır. Oysa ki Kuran'ın amacı insanlara bilgiyi vermek değil, onlara ahlaki değerleri yaşatarak vermektir ki Kuran doğru olarak incelendiğinde asla bilim ile çürütülemez. Çünkü birisi insanın iç dünyasına hitab eder, öteki dış dünyasına. [/li]

Bunları yazmışım ve arkasındayım. Bu yüzden Kuran'daki herhangi bir içeriği bilgi olarak kabullenmemekten yanayım. Tabii bu benim şahsi fikrimdir.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 22 Kasım 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
Mesela başımdaki ağrıyı soldan sağa geçirip,sonra dışarı atabildim bi kere..İyice yoğunlaşın..

Mesela benimde başım agriyodu, bi sağ bi sol iki ork kestim, gecti başımın agrisı... Yoğunlaşmak şart...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tmm haklısında...
Orda cinler vardır deseydi biz hmm bundan bişiler çıkartabiliriz diye düşüncektik dediğin gibi.
Ama orda cinler şöyle böyle dir;Şunu bunu yapmışlardır vsvs. diyor..
Yani olayları anlatıyor..
Bir tür aksiyom gibi.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
Ya bide;
ben deli gibi seviğim mecnun olduğum ama bana karşılık vermeyen bir kız vardı..Hasta olunca;başı ağrıyınca;ateşi çıkınca direk kendime alıyordum..(başına dokunup)[ama gercekten cok istiodum ona kıyamıyordum].
Başkasına gelince beceremyordum..Buda belki booole bişidir..
Ya zaten ben ruha inanırım.E ruh da bi çeşit enerji gibin bişi.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 23 Kasım 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
Kuran'da yazan bir müslüman için doğrudur ama dünyadaki herkes müslüman olmadığı için genel-geçerliği yoktur. yani bir hıristiyana Kuran'da şöyle yazıyor diyerek kanıt sunamayız ama inanan için o kanıt sayılır.

Ben buna da karşıyım ancak. Müslümanların da genelgeçer bilgi olarak almamaları gerekir Kuran'da okuduklarını, onlardan ders çıkartıp hayata geçirmeleri gerekir diye düşünüyorum.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
@Suark... gerçekten sevdiğiniz özel insan üzerinde çok zayıf olan bu tarz şeyler bile doruk noktasına çıkıyorlar... Bilirim :) İstemek ve temiz kalp sanırım önemli ikili.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
ya boyle bi çocuk vardı sanırım afrıkadamı ne..Yerden yukselebiliyordu flm..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
  • Yeni Oluştur...