Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioenerji

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

yahu bu arada, olayın "mış, miş" gibi vukuatlarına göndermede bulunanlara lafım:

olay taze olduğu ve haliyle güvendiğim birinin gözlerinin önünde cereyan ettiği için kafayı taktım. çatlasa, normal olarak kırılsa ben de bir fikir yürütebilirdim ama olduğu yerde tuz-buz kıvamına girmesi garip bir hadise.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 22 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
Evet çakralar açıldığında kişinin kişiliğinde ve yaşadığı olaylarda bazı enteresanlıklar olur ama, bu gördüğüm çay bardağını patlatırım, elime gelen kaşığı bükerim tadında değil.

Evet yani çakralar dış dünyaya etki eden şeyler değil, daha ziyade diğer insanlar ile ilişkilerinizi falan düzenleyebileceğiniz olaylar diye bilirim ve hissederim ben.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

@fordcus

Bence:İnsanları daha rahat tartabilirsin, derlerini sıkıntılarını görebilirsin ve onlara kesinlikle çok daha iyi teselli olabilirsin. İnsanların daha çok sevgisini kazanabilirsin... Bu tarz şeyler

Bak şimdi gaza geldim ben de... Bir ara bunlara yoğunlaşmıştım da yalan oldu sonra. Başlayayım tekrar. Bence fayda ediyor. İnsanlara iyi enerji verebiliyorsunuz, mutlu edebiliyorsunuz. Yok yere size sarılacakları falan tutuyo sonra :)[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 22 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
@fordcus

Bence:İnsanları daha rahat tartabilirsin, derlerini sıkıntılarını görebilirsin ve onlara kesinlikle çok daha iyi teselli olabilirsin. İnsanların daha çok sevgisini kazanabilirsin... Bu tarz şeyler

Bak şimdi gaza geldim ben de... Bir ara bunlara yoğunlaşmıştım da yalan oldu sonra. Başlayayım tekrar. Bence fayda ediyor. İnsanlara iyi enerji verebiliyorsunuz, mutlu edebiliyorsunuz. Yok yere size sarılacakları falan tutuyo sonra :)

Nihihihi aklıma çokk haince planlar geldi... :-P[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

Puahah kendercik
Şaka maka ben bi ara ellerimle bir insanı rahatça uyutabiliyordum.
Herşey içinizde bitiyor,bunu herkes yapabilir..
Mesela başımdaki ağrıyı soldan sağa geçirip,sonra dışarı atabildim bi kere..İyice yoğunlaşın..Ruh-Zihin-Beden bütünlüğünü kurun,hayatta istediğinizi elde edersiniz.Bu gibi meditasyon araçlarının asıl anlatmak istediği budur.Tabi bazı o.çocukları bunun için para falan istiyo.Yok ustalıkmış bilmem neymiş..
Ustalık sizin içinizde..Para da değil!![signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar böyle şeyleri haince kullanmayın ama ayıptır :)

Ayrıca bu işleri öğretmek isteyen insanlar tabii ki 2'ye ayrılmalıdır. Kimisi gerçekten para için, piyasa olduğu için bunu yapar, kimisi söz konusu sanatı yaymak için...

Güzeldir bu çakra hikayeleri ama. İçinizdeki enerjiye yoğunlaşın. Dünyayı ve kendinizi daha iyi tanırsınız ve böylece daha da huzurlu olursunuz. Bu kadar![signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

hastasıyım böyle hurafelerin!

herkes yapamaz canıım!
yoksa bu "ben ustasıyım" diye dolananlar nasıl para kazanacak ? di mi cevat abiii ?

yani böyle bişe var ama bir kaç dallama dalaylama her kimse işte onların dışında kimse bilmiyo. onların dışında bu işlerin sırrını çözen bir bilim adamı bir bilimsel makale araştırma yok yani.

tüm dünyayadaki her deliğe 100 yıl içinde elektiriği götüren insanoğlu, bilgisayar v.s. bilimin dibine vuran süper beyinler, bu mistik dalavereleri çözemedi ya hayret bişe !

ama çözemezler tabi !
yok çünkü böyle bişe!
topu yalan bunların.
en ufak bir kanıta dayanmıyor bu bioenerji felanlar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilimsel kanıt yok evet haklısın ama benim için aynı insanın beni sorguya çekmesi ve ben cevap bile vermeden aklımdan geçen şeylere çok kesin, berrak ve yapıcı(bak bu sözcük çok önemlidir) tavsiyede bulunması, ya da çok daha zayıf düzeyde benzerini benim başkasına yapmam tarzı şeyler benim ilgimi arttıyor.

Ancak bioenerji denilen şeyin maddelere etki edebilmesi düşüncesinin kesinlikle karşısındayım. Ne öyle birşey gördüm ne de inanırım. Bioenerji benim için insanın belirli bölgelerindeki salgılarla alakalır. Bu enerjiyi okumak da koku duyusuyla olabilir mesela. Araştırılmamış bir gerçek belki... Ama bu kısmıyla ilgilenmiyorum. Bu konular benim ömrümü verdiğim şeyler değil, sadece biraz olsun işe yaradığını düşündüğüm ufak tefek yardımcılar.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakasız bir ek yapmak istedim ama öncelikle herhangi bir şekilde iç enerjinin bilimsel gerçekliğini tartışmadığımı, iç enerjiyi sadece benim işime yaradığı için soyut olarak kabul ettiğim bir vaka olarak kabul ettiğimi belirtirim.

Bilim adına varlığını kanıtlayamamak, yokluğunu kanıtlamak anlamına gelmez.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

hede hödö'nün varlığını veya yokluğunu da kanıtlayamayız.

bir ülke varmış hede hödö bir gelnekmiş.
bu insanlar sırtlarında taşlarla gezermişler!

biri demişki; ya biz manyak mıyız neden sırtımızda taşla geziyoruz?

ülkede yaşayanlar da; senin ağzına sıçarız!
taşı sakın bırakma demişler. hede hödö demişler.
biz aptal mıyız taşıyoz o taşları demişler.

eleman taşı bırakıp koşmaya başlamış birden.
eh diğerleri sırtlarında taş olduğundan elemana yetişememişler!

eleman özgür ve mutlu olmuş.

anafikri: hödö nedir nedendir v.s.

iki dakkada hikaye yazdım :p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 22 Kasım 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
valla bana dedikleriniz urban legendden başka birşey gelmiyor.

bu sırada chakra modası başladı. daha önce de meditasyon yoga rei-ki felan vardı.
kademe kademe ilerliyoruz, yakında insanlar büyücülüğe başlarlarsa, hiç şaşırmam. magazin gazetelerde artık görürüz "hede hödö chakradan sonra büyücülüğe başladı vs" gibi haberler..

sadece bir bardağa bakmakla olacak kadar kolay işler mi bunlar? bir süre kafamı takmama rağmen ben niye yapamadım bunları? illa force sensitive meatball mu olmak gerekli?

Bende buyuculuk var :)
lol..
Ast tasarak sinuralan krynawi
uyu bakim sen..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...