Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Viktoria Plzen - Fenerbahçe | 07.03.2013 @20:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

İşte o direkten dönen pozisyonda katkısı olanların futbol lisanslarını gözden geçirmek gerek! Bu kadar acemice bu kadar salakça hatayı yapacak adamlar nasıl olur da aynı zamanda misal milli takımın bir numaralı kalecisi olur?

Fizban Aykuta niye bu kadar kızıyosunuz ne istiyosunuz falan diyosun, takımdan ne istiyosunuz işte istatistik vs diyosun ama Allah rızası için bu takımın herhangi kulvardaki bir maçında da 90 dakika gönlüm rahat, her an diken üstünde olmadan, sürpriz bir mallık beklentisi içinde olmadan izleyebildim diyebiliyo musun? Son 2 yılı düşünürsek?

Ben diyemiyorum ve o yüzden de içim rahat değil. Amaç bir yerlerde suçlu aramak veya günah keçisi icat etmek değil tabi ki. Artık şu şike meselesini unutturacak, her boku ona bağlamayacak bir oyun bekliyoruz. Haksızlık da olsa nizami golleri de iptal olsa takım oynasa da 5 yese eyvallah diyecem yahu.

%65 top hakimiyeti var ama ezdik diyemiyorum ben, bu kadar mı önyargılıyız yani? Hiç mi hakkımız yok eleştirirken ya da bu takımın oyunu eleştiri götürmez derecede iyi de biz mi körüz?
Sosyal ağlarda paylaş

10 Numara eksik beyler işte.. Takımda beyin olmadığı için doldur boşalt yapmaktan öteye gidemiyor. Allahtan ileri uçtaki adamlar yeteneklide gol atıyoruz. Hani şu takımda sağlam bir AMC olsa işin rengi çok değişecek. Ama Aykut KOCAMAL'ın Cristian'dan AMC yapma hevesi yüzünden bu seneyi böyle geçireceğiz malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakip zayıf olduğu için, deplasmanda Fener riske girmek istemediği için maçın zevksiz olması normal. Real de şu plzen'le maç yapsa o da zevkli olmaz.
Fener o kadar kötü top oynamıyor. Ha kadronun güçlü olması nedeniyle beklenti daha yüksek, normal olarak. Ama hani bi GS kadar kötü top oynamıyor Fener.
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

10 Numara eksik beyler işte.. Takımda beyin olmadığı için doldur boşalt yapmaktan öteye gidemiyor. Allahtan ileri uçtaki adamlar yeteneklide gol atıyoruz. Hani şu takımda sağlam bir AMC olsa işin rengi çok değişecek. Ama Aykut KOCAMAL'ın Cristian'dan AMC yapma hevesi yüzünden bu seneyi böyle geçireceğiz malesef.

Salih var ama Cristian'ı yada Selçuk'u tercih ediyor. Garip olanda Salih hata yapar diye korkuyor sanırım. Adam bilmiyor Selçuk'la Cristian'ın yaptığı hataların haddi hesabı yok. Yani garanti hata yapan adam yerine olası hata yapacak adam var elinde. Ben olasıyı tercih ederdim. Zaten yetenek olarakta 2sinede 5 basıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakip öyle kendi sahasında 11 kişi kontra kovalamak dısında bir amaç olmadan sahaya cıktıgında guzel futbol oynamak zor, hele deplezmanda
Kristıyan ve aykutu sırf ezberden eleştiriosunuz
Bence fener gerektiği gibi oynadı

Selçuk bizi cok baltaladı bide yobo
Yobo bişiye kızmıs bariz , tepki için kötü oynadı gibi geldi bana

Selcugun ztn kapaasitesi belli , 2. Yarı. Yerıne salih yada topuz gelsin diye bekledim amaaaaa

Webo cok uyuz etti bni kendini yere atat ata

Ayrıca sitoç nerde hasan nerdeaaaaa

Ayrıca bekir fln saatli bomba , rovosata atar marssilyaya , sora en gereksiz anda elinde patlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...