DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DoruK said: hedefi olmayan iki ekibin mücadelesi, fener oyunu soğutup zaman geçirir 70'te bi tane kontradan bulur 1-0 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Oha Doruk, din kur party at geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 (tu) LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 fener aynı 2000 avrupa şampiyonasında ki yunanıstan gibi oynuyor; huysuz sıkıcı aksi nalet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 fena oynamadı valla fener. selcuk ilk 11'de baslasın bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 2000 degil 2004. top %65 bizdeydi, rakibin kaleyi bulan sutu dahi yok, top surekli bizde, 15 sut mu ne cekmisiz, 6 gol girisimi var uefanin istatistiklerine gore. bu kadar onyargili izlenmez ki arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 uefa geliyor galiba cl zaten biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 fener dün güzel oynadı lan.belki golü erken atsaydı böyle atak oynamayıp kapanabilirdi ama sonuçta deplasmanda galibiyeti aldı.çeyrek finale rahat çıkar fener hayırlı olsun edit:3 puan ne lan asdhkgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 direkten dondu ya bi tane. o gol girse degisebilirdi isler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 İşte o direkten dönen pozisyonda katkısı olanların futbol lisanslarını gözden geçirmek gerek! Bu kadar acemice bu kadar salakça hatayı yapacak adamlar nasıl olur da aynı zamanda misal milli takımın bir numaralı kalecisi olur? Fizban Aykuta niye bu kadar kızıyosunuz ne istiyosunuz falan diyosun, takımdan ne istiyosunuz işte istatistik vs diyosun ama Allah rızası için bu takımın herhangi kulvardaki bir maçında da 90 dakika gönlüm rahat, her an diken üstünde olmadan, sürpriz bir mallık beklentisi içinde olmadan izleyebildim diyebiliyo musun? Son 2 yılı düşünürsek? Ben diyemiyorum ve o yüzden de içim rahat değil. Amaç bir yerlerde suçlu aramak veya günah keçisi icat etmek değil tabi ki. Artık şu şike meselesini unutturacak, her boku ona bağlamayacak bir oyun bekliyoruz. Haksızlık da olsa nizami golleri de iptal olsa takım oynasa da 5 yese eyvallah diyecem yahu. %65 top hakimiyeti var ama ezdik diyemiyorum ben, bu kadar mı önyargılıyız yani? Hiç mi hakkımız yok eleştirirken ya da bu takımın oyunu eleştiri götürmez derecede iyi de biz mi körüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 10 Numara eksik beyler işte.. Takımda beyin olmadığı için doldur boşalt yapmaktan öteye gidemiyor. Allahtan ileri uçtaki adamlar yeteneklide gol atıyoruz. Hani şu takımda sağlam bir AMC olsa işin rengi çok değişecek. Ama Aykut KOCAMAL'ın Cristian'dan AMC yapma hevesi yüzünden bu seneyi böyle geçireceğiz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 AMC'nin kralı vardı , nasıl yollayacaz diye şaşırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 christian yerine salih oynasa gerek kalmaz AMC'ye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yuh gg basmadık yer bırakmamış :D sola bile yardıma gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Rakip zayıf olduğu için, deplasmanda Fener riske girmek istemediği için maçın zevksiz olması normal. Real de şu plzen'le maç yapsa o da zevkli olmaz. Fener o kadar kötü top oynamıyor. Ha kadronun güçlü olması nedeniyle beklenti daha yüksek, normal olarak. Ama hani bi GS kadar kötü top oynamıyor Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GG gerçekten şiir gibi top oynuyo ya. güven veriyor gerçekten. Mesela top bekirin volkanın ayağına geldiği zaman yüreğim ağzıma geliyor benim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 gg gecen sezon gorunmedi hic ortalıkta. bu sezonun ilk yarısında da cok etkili degildi ama ikinci yarı takımın en iyisi webo ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bekir ile Yobo dün iyiydi, hatta Bekir'in çıkardığı sağlam bi top var son bölümlerde. Adam Avrupa'da iyi oynuyor, konsantrasyon yüksekken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ee tabii çeklerde bile olcay gibi dinamo yok sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 janis said: 10 Numara eksik beyler işte.. Takımda beyin olmadığı için doldur boşalt yapmaktan öteye gidemiyor. Allahtan ileri uçtaki adamlar yeteneklide gol atıyoruz. Hani şu takımda sağlam bir AMC olsa işin rengi çok değişecek. Ama Aykut KOCAMAL'ın Cristian'dan AMC yapma hevesi yüzünden bu seneyi böyle geçireceğiz malesef. Salih var ama Cristian'ı yada Selçuk'u tercih ediyor. Garip olanda Salih hata yapar diye korkuyor sanırım. Adam bilmiyor Selçuk'la Cristian'ın yaptığı hataların haddi hesabı yok. Yani garanti hata yapan adam yerine olası hata yapacak adam var elinde. Ben olasıyı tercih ederdim. Zaten yetenek olarakta 2sinede 5 basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Rakip öyle kendi sahasında 11 kişi kontra kovalamak dısında bir amaç olmadan sahaya cıktıgında guzel futbol oynamak zor, hele deplezmanda Kristıyan ve aykutu sırf ezberden eleştiriosunuz Bence fener gerektiği gibi oynadı Selçuk bizi cok baltaladı bide yobo Yobo bişiye kızmıs bariz , tepki için kötü oynadı gibi geldi bana Selcugun ztn kapaasitesi belli , 2. Yarı. Yerıne salih yada topuz gelsin diye bekledim amaaaaa Webo cok uyuz etti bni kendini yere atat ata Ayrıca sitoç nerde hasan nerdeaaaaa Ayrıca bekir fln saatli bomba , rovosata atar marssilyaya , sora en gereksiz anda elinde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Sitoç ve Hasana yalvarmış Aykut noolur oynayın lütfen lütfeeeen falan demiş ama yok hoca havamızda değiliz demişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar