applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ne varsa sow'da var arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Sanssiziz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sabrinin de boyle bi sutu vardı schalkeye demekki sabri = sow flawless logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Beşiktaş alsın bu kaleciyi. Her şekilde McGregor'dan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Yanlis hatirlamiosam by tecl genc Semih gibi. Yedekten grip gol atiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sostizm said: Fenerin Avrupa başarısını benim kadar isteyen GS taraftarı kaç tane vardır acaba? Ben varım işte 3-5 varızdır ya. Ülke puanı için isteyenler de vardır bakma ortadaki fanatikleri geçsen çoğu insan bu maçları Türk takımı vs Gavur takımı olarak değerlendiriyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ya 35 metreden üstüne üstüne vuruyoruz adamın. yaklaşın lan artık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Meireless olmadan bu takim cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 SON DAKİKA !! Plzen'de stadın dışındaki barikat yıkıldı. Çek polisinin, stat dışındaki Fenerbahçeli taraftarlara müdahalesi sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/selcuk_sahin_kralmanset.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu arada napoli macını hatırlatıyo napolide hep uzaktan uzaktan vuruyodu sonra bambambam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu zavallı oldboyzlar ne yapmaya çalışıyor. Kimse takmamış ta, o kadar ezmeyin adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 avrupadan men yemek uzere olan bi klup icin sanslarini fazlazorluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Wyand said: SON DAKİKA !! Plzen'de stadın dışındaki barikat yıkıldı. Çek polisinin, stat dışındaki Fenerbahçeli taraftarlara müdahalesi sürüyor. Doğru mu bu? E gene ceza gelecek?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 lan orda niye saha disinda fenerli taraftar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kuyt'ın kaçırdığı gol: http://www.ntvspor.net/video-galeri/kuyt-bunu-kacirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bir de ben bu formsını çok beğendim fener'in. Şu arkadan omuzdan kola uzanan Lacivert özellikle çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 maçı izliyorum ben merak etmeyin gol falan yemez fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 adamlarin yapisinda var huzursuzluk cikarmak illegal isler yapmak anarsikk takilmak.. klubun ceza yemek uzere sunlarin yaptigina bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mehmet topuz maci esneyerek izliyordu, do 76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sostizm said: Wyand said: SON DAKİKA !! Plzen'de stadın dışındaki barikat yıkıldı. Çek polisinin, stat dışındaki Fenerbahçeli taraftarlara müdahalesi sürüyor. Doğru mu bu? E gene ceza gelecek?! yalandır ya inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oh attılar sonunda. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gooollllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 GOL ULAN GOLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yatın kalkın bana dua edin açtım attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar