Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Staff.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Şimdi merak ediyorum onlarca shard acılıyor.
Ciddi bir sekilde bana yazarmısınız.
Öyle bir staff yapın ki dream team olsun..

High Council'a
Worldbuild'a
Developer olarak
Help Desk'de Gm ve Seer olarak
Questwriter olarak

kimleri yazarsınız..
14 kişilik bi staff olsa yeterli olucaktır.

2 tane High council
1 tane Developer
2 tane Worldbuilder
4 tane Seer
4 tane Game master
1 tane Questwriter

daha az sayıda belirtebilirsiniz.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

Xharloan'a kesinlikle katılıyorum..
buradaki iğrenç insanlardan bıkıp burada hiç gözükmemiş, fakat bir o kadar bilgili başarılı insanlar var. benim de çalıştığım hiç ismini duymadığınız insanlar dahi var..

eğer tüm shardlardaki çalışanları tanımış olup bir dream list yaratmış olsaydım listedeki 15 kişiden belki 1-2 kişisi ismi duyulmuş kişilerden oluşurdu..

yine polemik oluşturacak bir topic açılmış bence.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

Varsa şöle bir kadro olsa süper olur diceginiz bişey yazın.
Tanınan bilenen insanlarıda yazabilirsiniz.
Silencer,Ragnar,Bronx.. vs vs kim geliyosa aklınıza bilinen ve belli bir hizmet vererek bu olayda saygı kazanmış insanları.
Çokta zor degil yani yazmak bunu.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

benim fikrimce ;

high council : Coder,Silencer
developer : Diemaster
world builder : Pyro
quest writer : Unreal
seer : herhangi biri olabilir özel bir vasıf istememekte.

benim fikrimce böyle bir staff gerçekten çok iyi olabilirdi.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

reklamlar başladı neden developer diemaster? arkadaşın kendi serverinin developeri onun yerine bronx çok rahat gelir
daha sonra pyro? herkes arkadaşını yazarsa hiç başlanmasın bu olaya. mantıklı düşünerek yapın bende şimdi sayacam bütün nebula scriptlerini c/p yapanları off.[signature][hline]deviL|may|Cry
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aradhell, 21 Kasım 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
dream gate değil dream shard dı benim ki :D doğru bak seni unuttuk senide çırak alırız

http://forum.paticik.com/view.php?id=97599

git yaşıtlarınla oyna. sizin gibiler yüzünden forumlar rezil oldu.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 21 Kasım 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
reklamlar başladı neden developer diemaster? arkadaşın kendi serverinin developeri onun yerine bronx çok rahat gelir
daha sonra pyro? herkes arkadaşını yazarsa hiç başlanmasın bu olaya. mantıklı düşünerek yapın bende şimdi sayacam bütün nebula scriptlerini c/p yapanları off.

herkese göre denmiş.ben bronxla çalıştımmı ? nasıl biri olduğunu biliyormuyum ? bana göre çalıştıklarım tanıdıklarım çevreden gördüklerim kadarıyla böyle.ha ayrıca developer olarak birtek tanıdığım kişiyi yazdım.world builder'a gelince bence şuan en iyi world buidlerlardan biri Pyro.neden coder ı yazmam silencer'ı yazamam sorgulanmıyorda ikitane tanıdık yazmam sorgulanıyor ?[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 21 Kasım 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
benim fikrimce ;

high council : Coder,Silencer
developer : Diemaster
world builder : Pyro
quest writer : Unreal
seer : herhangi biri olabilir özel bir vasıf istememekte.

benim fikrimce böyle bir staff gerçekten çok iyi olabilirdi.

e madem pyro yu world builder olarak iyi buluyosunda kendi serverinizda neden gm :)[signature][hline]GNR Family
Msn : [email protected]
Mail : [email protected]
---->->->
Herkez Dunyayi Degistirmeye Calisiyor Ama Kendini Degistirmeye Calisan Hic Yok

o simdi BaLonLu Pati
Sosyal ağlarda paylaş

sence world builder'lık sadece kafasında World Builder Pyro yazmasımı ? bence değil.yetkisi yeten herkes world builder hüviyetinde çalışabilir.pyronunda world builder'lığa yetkisi yetmekte..[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

2 gun sonra da senior game master görür niye bu plvl 5 wb deil mi derler salla luci.
ama wb olarak eternal ı tek gecerim =) hocam hehe.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 21 Kasım 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz. Kafasında World Builder yazmalı yoksa sen buraya en iyi worldbuilder yerine en iyi gm worldbuilder yazmalısın. yasaklara uyalım.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
[Nickname: DoRuK | Kayıt: 02/11/02] Soldaki nickimi hala geri alamıyorum. 3 günlük adamların beni 3 aylık adam sanmasından bıktım. 1.5 yıl boyunca okul nedeniyle pati dahil bütün ortamlardan uzak kalmıştım ve şimdi sorunum bu kayıt tarihi. Peh!
Sosyal ağlarda paylaş

Doruk , imzandan sanki birilerine bişey kanıtlama ihtiyacı duyuyormuşsun gibi bir izlenim edindim. Böyle şeylere gerek yok , kim seni ne sanarsa sansın , senin kendini bilmen önemli.

Konuya gelirsek ; Dream staff aslında saçma bişey gibi geliyor.

Birbirini iyi tanıyan , iyi iletişim kuran , yan gelip yatmak yerine çok çalışan kişilerin bir arada olduğu staff kadrosu , dream staffdır zaten.[signature][hline]to the victory...

Darknesstime ...
Sosyal ağlarda paylaş

dream staff kadrosunda bulunmak için öncelikle insanlara saygı duymak gerekir insanlara saygı duyan kişiler edit vs gibi yanlışlar yapmaz başkalarını her zaman düşündüğü için yanlışlara izin vermez daha sonra teknik bilgi ve beceri dream staff olmak için gerekli olan özelliklerdendir ama öncelikle saygı ve sevgi.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

Xcrack buna benzer birşeyi bir kişiye daha söylemiştim, o da seninle aynı tepkiyi verdi. Ama hayır, kendimi kanıtlama gibi bir ihtiyacım yok, tamam değiştireceğim fakat gerçekten bıktım asıl yazmaktaki amacım da hani belki değerli pati adminleri bir güzellik yapar diyeydi.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
[Nickname: DoRuK | Kayıt: 02/11/02] Soldaki nickimi hala geri alamıyorum. 3 günlük adamların beni 3 aylık adam sanmasından bıktım. 1.5 yıl boyunca okul nedeniyle pati dahil bütün ortamlardan uzak kalmıştım ve şimdi sorunum bu kayıt tarihi mi? Peh!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...