Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hugo Chavez Ölmüş

xieon

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

sadece senin sevmemen bile chavez'in yararlı işler yaptığını gösteriyo zaten.

calimero said:

Sam yüzünden ban yemeye değmez şimdi..

RIP

ve bilahare saz arkadaşları..
http://www.juancarlossanjuan.com/wp-content/uploads/Porque-no-te-callas.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

karşı bir görüş söyleyince hemen saz arkadaşı oluyoruz ne güzel. siz grupp grup gelin np.

Chavez'in ölüm başlığına trollüğe gelip de, sonra normal söylemlerde bulunanlar gruplaşmış demek...

görüş filan söylemedin, "BANLANMAYAYIM AMA KÜFÜR EDİYORUM BİR YANDAN SİZ HAYAL EDİN" mealli birşey dedin sadece.

trollük bir durum yok, hile hurda ile, demokratik ülkede diktatörlüğe geçmek için elinden geleni ardına koymayan, koltuğu mezara götürmeye çalışan bir adamdı. en büyük kötülükleri gene kendi vatandaşına yaptı. hayattayken ne dediysem ölümünde de onu diyorum, ölünce günahları silinmiyor sonuçta.

hani kötü bir şarkıcı ölür, gidip onun başlığına kötü bişi yazmam ama kimyongül, şovez filan bunlar milyonların hayatını zehir zıkkım eden isimler. o tek satırla uğurlamak hakettiğinden fazla bir saygıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Murray said:

ha bi de pek politika tartışmasam da şu "sam" da ayrı arıza. Artık anksiyete sahibi paranoyak patron oğlu mudur, kuzey kore'nin kuzuları tarafından saldırıya uğramış bir neo-liberal asi midir çözemedim tam.

Rahatla biraz, gelmez komünizm falan.

komünizm değil zaten, kızıl krallık.

daha varsa hayali temelli ad hominem birleştirip voltran yapın öyle atın postu, çok zayıf kalıyor böyle tek tek yetersiz provokasyonlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Murray said:

ha bi de pek politika tartışmasam da şu "sam" da ayrı arıza. Artık anksiyete sahibi paranoyak patron oğlu mudur, kuzey kore'nin kuzuları tarafından saldırıya uğramış bir neo-liberal asi midir çözemedim tam.

Rahatla biraz, gelmez komünizm falan.

komünizm değil zaten, kızıl krallık.

daha varsa hayali temelli ad hominem birleştirip voltran yapın öyle atın postu, çok zayıf kalıyor böyle tek tek yetersiz provokasyonlar.

hmm
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Sam said:

en alasından art niyetli, bencilin önde gideni diktatör. biraz araştırın neler yapmış. geç bile kaldı. darısı tez zamanda benzerlerinin başına.

sadece senin sevmemen bile chavez'in yararlı işler yaptığını gösteriyo zaten.

ben de ayni boyle dusundum ya.

artik diktator diyince hemen ataturkten bahsedilen yerde, bi adama gelisine diktator deniyosa demek ki o adam baya baya iyi isler yapmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...