Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kısa kesicem,( sansürledim ) bu o_O programları bütün gün maden kazabilio dimi otomatik? şöle güzel bi O_o programı var mı kullandığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 CCP direk banlıyo artık yakalarsa ve dikkat de ediyo yakalamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 alt alıcam bitane, akşam gidip incursion mırın kırın peşine koşcama kazsın karakter bütün evde kafam rahat olsun diorm. 10 saat kazsa saatte 5 mil kazansam 50 mil günde 1 ayda 3 plex parası çıkar hatta ikinci karakteride satarım, banlanırsada banlanabilir eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abi bot alıp kurmaya üşendiğim için kullanamamış adamım, Bir yerlerde duruo acc hiç kullanmadım eheh istersen veriyim araştır ama eline yüzüne bulaşır yanlış bişey yaparsın direk anlaşılır. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ghost bilmemne die bişi çıktı ilk aramalarda, dscan yapan cinsten, schedule de koyabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kullanmamak lazım böle şeyler bi dönem moda oldu, yapabilen yaptı temiz para özellikle morsus mihi başganının sağdıçları koydu parayı bottan ruslar çok pis vurdular parayı ayrıca. Hem günah hem suç. öm yolladım adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tenkyuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kullanında CCP sadece karakteri değil PC ip ban da çekiyor. Sonra arkadaşının oyununu bile açsan o da 2-3 gün içinde ban yiyor vs vs. O yüzden gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çogayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hmm oyunu genelde laptoptan oynuorm, pcimi açıp açık bırakmayı planlıodum eheheh. ya öf =( biri benim yerime bedavadan isk yapsa negzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vaktin yoksa paran vardır go buy plex. En kral pay 2 win oyun eve online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 pay2win ne varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Herşey :D Oyunda ki herşeyi para ile alabiliosun gerçek, tecrübe hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ha senin dediğin anlamda sadece para ile satılan hiçbirşey yok. Olucaktı zaten isyan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 winden ne anladığına bağlı tabi de, dierlerine üstünlükse olay p2w deil ya. ya yok daha fazla para harcamak istemiorm, zaten 2 karakteri açsam 50 lira falan sanırım aylık. 600 lira eder yıllık. çok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lol sen pay2win görmemişsin cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Aslında bakarsan görmedim evet p2win pek. Eve'de sistem pay2lose çoğu zaman ruslar sayesinde. Ama şu gerçek varki zamanında ruslar botlardan gelen isk ile 0.0 politikasının içine ettiler. Pandemik kiralamalar felan. Tabi bunlar oyunun genelinde ama bir şekilde pay2win oyunun sistemi zaten parası olanın galip gelme şansı yüksek. Tabi ki bahsettiğim klasik market usulu denge bozucu itemların satılması olayı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çok alakası yok pay2win kavramıyla bahsettiğin PL olayının falan. @suark sen adam gibi bi corpa girsen çok daha rahat edersin bence böyle solo uğraşmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Supercapler öncesi bu kadar değildi ama abi pay2win olayı ismini ekonomik üstünlük sağlamak olarakta nitelendirebilirsin tabi. Ama SC'ler 0.0 mapinin şekillenmesinde epey rol oynadı. Özellikle NC'nin lag yüzünden kaybettiği sadece lagda değil hem zilyon tane spy hem lag hem kötü FC yönetimi kötü liderlik vs. Şuanda goonların elinde ki isk acaiptir. Geçenlerde bir SS var kaçtane supercapleri varsa adamların artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bak mesela 100 dolarlık plex alıp satsan 3.5-4b isk falan ediyor sanırım. ne yapabilirsin ki o parayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Player bazında birşey yapamazsın tabi 4.5b ile yani kimseye bir üstünlük kuramazsın sadece belki biraz zaman satın alırsın zaten demek istediğimde o değil benim. ama 30 kişilik bir corpta herkez 100 doalr atarsa 3-4 tane supercarrier alırsın daha büyük bir alliance girme şansın artar oraya girince daha fazla para kazanma imkanın olur vs. Zaten o zamanda oyunun mekanikleri içersinde oluyor herşey. Yani cebinden 3bin dolar harcayıp titan alıp ki bunu yapan var, evreni ele geçiricem gibi birşey diyemezsin. 30 snde patlatırlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lag herkes için problem, birinde olup diğerinde olmama durumu yok. spy da aynı şekilde bahane değil hiçbir şekilde, her yerde var spy. kötü fc olayına bişey diyemem, önüne geleni fc yapmasalarmış eğer oysa tek sorun. goonların yada başka bi alliance'ın elindeki isk ile yada supercaplerle pek bi alakası yok çünk .pay2win olayınım. orda anlaşamıyoruz sanırım bu arada. pay2win derken gerçek para ile oyun içinde bişeyler satın almaktan bahsediyoruz. bak bakalım gerçek para ile kaça geliyor bi titan yada supercap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 30 kişi birleşip bi titan alırsın işte o dediğin hesapla, pek olacak iş değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Hayır abi lag zamanında sisteme önce girene avantaj sağlar durumdaydı. 020 yada başka sistemlerde çok kan döktü NC. Hatta yenilgilerde ki en büyük etken aslında cesur davranıp hali hazır sistemde yerleşik bekleyenlerin üzerine atlamasıyla oldu. Zamanında bi gate önünde karşılıklı ilk kim atlıcak diye 30dk beklediğimiz hatırlarım kimse istemiyordu çünkü atlayan için direk dezavantaj. Hatta ilk pandemiğin 4 titan verip IT'ye topraklarını verdiği savaşta oldu bu cerberusla gitmiştim sanırım 40dk kadar blackscreende bekledik sonra kapadık. Rusların Pandemic için ödediği meblağlar azımsanıcak cinsten değil pek ayrıca. Benim NC'de olduğum zamanlar için bahsediyorum tabi. Oyunun içinde var mercenary sistemi benim demek istediğim oydu pay2win olayı işte. Pandemic çok seri cap fleet çıkarabildiği için ve bunu sessizce yapabildiği için resmen bir numaralı tetikçisi olmuştu rusların. Ruslarda parayla kazandılar savaşları yani kendi yetenekleri ile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar