aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yazdigini tekrar okursan, senin kadar komik olmadigimi gorursun. baskalarina zeka tavsiye etmeden once kendiniz kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 tamlamayı yanlış kurmakla çok alakası var değil mi çünkü olayın kendinin. laf atacağım diye şekilden şekle girmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 -Deno- said: eminim o santra yapılsa hakan şükür'ün kore'ye attığı gol gibi bir gol atardı fb, hı hı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Myshkin said: DeathLord said: fizban said: ah sakaci oldugunuz kadar deplasmanima dokunma kampanyasina destek verebileydiniz keske. Lan deplasman yasagi sizin yüzünüzden cikti 2 pankart asinca mi kampanya yapmis oldunuz vay anasini ya. dedi bu ülkede misafir taraftarı bıçaklayarak öldürmüş, başka bir taraftarı bjkli sanıp linç ederek öldürmüş, gençler liginde sahaya girip çocuklara saldırmış takımın taraftarı. Deplasman yasağı meğer türkiyede yıllardır olan aşırı fanatizmden değil de FB yüzündenmiş meğer. Az zeka ya çok değil azıcık. Birisi demiş de ben de söyleyeyim az kullan o dediğin şeye sahip olduğun kadarını en azından sağa sola laf atmadan önce. 10 yıl veya 30 yıl önce olmuş bir olayın bu seneki/geçen seneki deplasman yasağıyla ne alakası var? Sen bir bağlantı kurabiliyorsan taktir edicem gerçekten. Galatasaray tribünü son yılların en az olaylı tribünü şu sırada ama bi farkları var mı diğerlerinde dersen yok o da ayrı bi konu. Şimdi deplasman yasağı kimlerin arasında var hangi olaylar sonrasında olmuş, hangi klübün yöneticileri okey vermiş bunlara bakmak lazım. Sonrası şark kurnazlığı zaten uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 benjani said: http://i.imgur.com/NbtT6WS.jpg maç başlamış, bu kadar taraftar dışarda içeri almıyorlar.adamlar da kendi yolunu açtı.deplasman yasağının en büyük sebebi kadıköy de oynanan son bjk maçında olan olaylardır. mac baslamasi ile alakasi yok, adamlar 2500 kişilik yere sahte biletler ile 5000 kişi gelmişler, ligtv göstermişti mactan sonra sahte biletleri, geciniz yani kapılari acmadılar muhabbetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 su deplasman yasagı turk futbolu icin gelmis gecmis en mukemmel karar sanırım. beynine saglık dusunenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ben de katılıyorum. Bizim insanımız yanyana maç izleyecek kültüre sahip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aquila said: takimin adam oldurdugunu de ilk defa duydum. ilk 11de kimler varmis bu olaylar sirasinda? Sabri varmış, şutu taraftara gelmiş ölmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DeathLord said: 10 yıl veya 30 yıl önce olmuş bir olayın bu seneki/geçen seneki deplasman yasağıyla ne alakası var? Sen bir bağlantı kurabiliyorsan taktir edicem gerçekten. Galatasaray tribünü son yılların en az olaylı tribünü şu sırada ama bi farkları var mı diğerlerinde dersen yok o da ayrı bi konu. Çocuklara saldırma olayı ne zaman oldu? Büyük kulüpler milyonlarca taraftara sahip oldugu için hepsinde abuk sabuk adamlar vardır. bu adamların yaptığı saçmalıklar başkasını bağlamaz. Benim anlatmaya çalıştığım kimse kimseye çıkıp siz böylesiniz biz iyiyiz demeye kalkmasın. Mal gibi deplasman yolculuğunda dükkanları yağmalayan, sahaya meşale atan, başkalarına saldıran dallamalar malesef her kulübün taraftarları arasında var. Deplasman yasağı geldiyse bunda herkesin payı var, kalkıp e fb yüzünden geldi diyen adama zekayla ilgili yorum yaparım kimse kusura bakmasın. Yorumum saçmaysa insanlar dediğin gibi cevabını verir ben de gerekirse yine kendimi savunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Okey. Bak şimdi orda muhabbet asılan pankartlar üzerine, o pankartları asanlar zaten o kapıyı kırıp hayvanlıkları yapan adamlarla aynı adamlar. Dükkan taşlayan,polis arabası çeviren falan hep aynı insanlar zaten. Ben formasına göre yorum yapmadım yukarıdaki mesajda da dedim bunların hiçbirinden bi farkı yok diye. Benim söylediğim şey o tepkiyi verenlerle o yasağın kaynağının aynı adamlar olduğu ha bunu inkar ediyorsan asıl senin zekanda problem var demektir çünkü neyin yaşandığını ne zaman yasak geldiğini bilmiyorsan da google'a sorabilirsin. Bak tekrar söylüyorum GS-FB-BJK-AJK-CJK-AS-BS-XY ne takımı olduğunun hiç bir önemi yok, bu canlılardan her takımın taraftarı arasında kitleler mevcut. Zaten aklı fikri yerindeki taraftarlar deplasman taraftarı tribünü falan istemiyor. Lan gidip rahat rahat maç izleyebiliyorum artık olay mı çıkıcak kavga mı çıkıcak manyağın biri poşete işeyip diğer tarafa mı atıcak korkusu olmadan. Zaten deplasmana gidicek kadar manyak değilim banane. Yasak olsun işte çok güzel bişey deplasman yasağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi ispanyada adamlar terörist dedikleri barca taraftari ile yan yana mac izliyor, biz burda ayni ilin,ayni semtin,ayni evin cocuklari yan yana izleyemiyoruz.. koyayım böyle egitim,kültür seviyesine yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 fizban said: deno futboldan anlamıyosun bilioz da mesaj atma bosuna =) beni bir önceki sayfada savunanların beşiktaşlı ya da galatasaray'lı olduğunu varsayıyor olsam da fizban'a cevap verme ihtiyacı hissettim sdf. abi yapma allah aşkına. maç hala bitmemişti dersin onu bile anlarım, ki ben %100 net hatırlamıyorum 40 yılda bir barcelona gibi paslaşarak çıkmamızı hayretle izliyordum o sırada, ama maç bitmişti yani. hep eziliyoruz, hep eziliyoruz, yılmaz morgül'ün 'türkiyenin en iyi sanatçısı beee niiim hüüü' diye ağlamasına benziyor bu olay. 3 büyük takımdan birisiniz, yapmayın bu kadar yani. hep mi sizin hakkınız yeniyor, beşiktaş'ın ya da diğer takımların hiç mi hakkı yenmiyor ? samet aybaba konuştu işte, taraflı ol tarafsız ol hak verilmeyecek bir konuşma mıydı o ? golünüze gol de diyor herkes, ben de diyorum. ama her şeye de şike mike denilmesin, kibarca da olsa bu kadar olay yaratılmasın yani. yeterince derdi yokmuş gibi türk futbolunun. sen o an hayır hala oynanacak zaman vardı, o golü de söke söke atardık diyorsan eyvallah diyip geçerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 santra olsaydı beşiktaş bi gol daha atardı. messiolcay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 deno -Deno- said: fizban said: deno futboldan anlamıyosun bilioz da mesaj atma bosuna =) beni bir önceki sayfada savunanların beşiktaşlı ya da galatasaray'lı olduğunu varsayıyor olsam da fizban'a cevap verme ihtiyacı hissettim sdf. abi yapma allah aşkına. maç hala bitmemişti dersin onu bile anlarım, ki ben %100 net hatırlamıyorum 40 yılda bir barcelona gibi paslaşarak çıkmamızı hayretle izliyordum o sırada, ama maç bitmişti yani. hep eziliyoruz, hep eziliyoruz, yılmaz morgül'ün 'türkiyenin en iyi sanatçısı beee niiim hüüü' diye ağlamasına benziyor bu olay. 3 büyük takımdan birisiniz, yapmayın bu kadar yani. hep mi sizin hakkınız yeniyor, beşiktaş'ın ya da diğer takımların hiç mi hakkı yenmiyor ? samet aybaba konuştu işte, taraflı ol tarafsız ol hak verilmeyecek bir konuşma mıydı o ? golünüze gol de diyor herkes, ben de diyorum. ama her şeye de şike mike denilmesin, kibarca da olsa bu kadar olay yaratılmasın yani. yeterince derdi yokmuş gibi türk futbolunun. sen o an hayır hala oynanacak zaman vardı, o golü de söke söke atardık diyorsan eyvallah diyip geçerim ama. o afisler gercek devil demo, fotosok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahaha fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bi nevi 2011 in en antipatik oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 baya iyi fotoşok'muş o zaman. en antipatik kadar değildir ama öyleyse bile lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 DeathLord said: Zaten aklı fikri yerindeki taraftarlar deplasman taraftarı tribünü falan istemiyor. Lan gidip rahat rahat maç izleyebiliyorum artık olay mı çıkıcak kavga mı çıkıcak manyağın biri poşete işeyip diğer tarafa mı atıcak korkusu olmadan. Zaten deplasmana gidicek kadar manyak değilim banane. Yasak olsun işte çok güzel bişey deplasman yasağı. böyle birşey yok ben %50 istiyorum hatta deplase sevinç gibi futbol sevinci yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Insan gibi izlemeyi ögrenseler okey yoksa yok kardesim olmayin deplase meplase oturun lan evinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 applev0dka said: abi ispanyada adamlar terörist dedikleri barca taraftari ile yan yana mac izliyor, biz burda ayni ilin,ayni semtin,ayni evin cocuklari yan yana izleyemiyoruz.. koyayım böyle egitim,kültür seviyesine yaniahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar