Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Selamlar. Yaklaşık 1.5 senedir Samsung Galaxy S2 kullanıyorum. Son 1-1.5 aydır saçma bir hatayla karşılaşmaya başladım. Telefonda herhangi bir uygulama açık ve aktif kullanımdayken (ne olduğu farketmiyor, kamera olabilir, facebook olabilir, oyun olabilir, whatsapp ya da sms olabilir vb) telefon sanki pili bitmiş gibi kendi kendine bi anda çat diye kapanıyor. Tekrar açtığımda telefonun pili (normalde çok dolu olmasına rağmen) boş gözüküyor, hatta bazen hiç açılmıyor ya da açılırken tekrar kapanıyor. Sonra boş gözüken pil şarjda olmamasına rağmen yavaş yavaş tekrar doluyor. Bu kapanmalar genelde hiçbir ön belirti göstermeden aniden çat diye olmasına rağmen zaman zaman da böyleb can çekişir gibi birkaç saniye ekran titreyerek kapanıyor. Ekranın titremesi özellikle ilginç. Sorun telefon boşta dururken olmuyor, şarja takılıyken de olmuyor. Telefon temiz, pil bağlantı yerlerini falan da temizledim ondan değil, pilde problem olduğunu sanmıyorum, amperini falan da ölçtüm normaldi. Android versiyonu eski ama versiyondan farklı olduğunu sanmıyorum. Aynı sorun S2 sahibi bir arkadaşımda daha meydana geliyor, onda son güncel versiyon var mesela. Nedir sebebi/çözümü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 benim s2'de saçmalamaya başladı, wifi açınca kitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi o reset atmayı benim solada yapıyor bazen ama ısınmıştır deyip geçiyorum. güncelle istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Güncel versiyonda da sıkıntı devam ediyor. Telefonu yurtdışından getirttiğim için garantisi burada geçmeme ihtimali falan var, uğraştıracaklar her halukarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar