Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tekrar test ettim, önündeki hareketsiz target'a 300 metreden silah ısınmamışken ve turretler o yöne bakarken, hiçbir şey yapmıyor, ne animasyon ne daamage sadece silah ısınma tepkisi veriyor
Mesaj tarihi:
T 10 - 11 gemileri t3 savasina sokuyorlar t11 gemilerine synergy levellamak kolaylassin diye batti t3

Ha bende t11 gemileriyle oynuyorum su anda orasi ayri :D
Mesaj tarihi:
benim yüzümden niye bıraksınlar yahu, call to arms'ı çeken benim. 100 saat doldurmuşum nerdeyse, herkesle beraber oynadık neredeyse. paticik böyle abi, 1 hafta sürer hevesi, 2. hafta kimseyi bulamazsın. 10 doları çöpe attığınızla kalırsınız, para sizin keyif sizin.
Mesaj tarihi:
aquila said:

at gibi oynayanlara oluyo o genelde, insan gibi oynayin.

At gibi derken leyla ile mecnun la selcuk erdemin birkaç karikaturu geldi aklıma çok guldum iş yerinde :)
Mesaj tarihi:
yahu günde 3-5 maç yapıp çıkıyorum ben de dün patch gelmiş oynayamadım sadece login oldum ödül veriyo diye aynen bugün de patch gelmiş.

hem yavaş download ediyor hem de ne zaman patch download etse benim internet tıkanıyor kalıyor.bağlantıyı devre dışı bırakıp tekrar aktive edince düzeliyor
Mesaj tarihi:
Oynadığınız / Favori gemi tipleriniz hangileri?

Ben şu anda Command/Long Range / Gorunmez gemileri oynuyorum.

Şu an için grup için ve synergy/para için en etkilisi gibi duruyor.

Long Range: Bence çok etkisiz. Diğer frigatler paramparça ediyor.

Gorunmez : Favorim :) genelde başarısız olsamda lideri temizle gorevlerinde liderin arkasından belirip patlatma hissi inanılmaz.

Şu an için 3 klasta tier 2 ye geldim diğer gemi tiplerini de zaman olursa tier 2 licem :).
  • Yeni Oluştur...