SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 şimdi bu var samsung bide bu var wd ikiside 1 tb ama arada 50 lira fark var.hangisini almak mantıklı bu wd dahamı kaliteli nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hadi olm çıkıp alıcam birazdan yokmu anlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sabit disk olsa Samsung diyebilirdim. Ama haricilerde WD gayet dayanıklı oluyor. Yalnız kaç rpm onu bulamadım. Yinede 5400rpm dir diye tahmin ediyorum o yüzden eşit koşullarda sağlamlığı için WD diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya ztn pcde usb 2 var bunların 3 olması pek işime yaramıyo.ama 50 lirada az fark değil.wd alıcam heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 arkadaşa da lazım ya şu konuya bi el atıverseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 wd de var bende samsung da sorun yasamadim usb 3 baya fark ediyor ama laptopta da varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Hep WD alıyorum ben artık, bir aralar durmadan seagate alıyordum durmadan bozuluyordu, samsung 1-2 defa aldım halen çalışıyor bir sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 samsung havada gider bu fiyata. wd, seagate'den bile daha kaliteli ürünleri. ürünleri sağlam falan değil, dataları korumak için harddiski bir süngere sarsanız daha iyi. tek hafif darbede gg. samsung daha dayanıklı. seagate zaten hiç almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Harddisk olayının laptop markası sormaktan farkı yok. Hangisi ucuzsa onu alın. edit: Ya da garanti süresine falan bakın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar