Soris Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bende bir bakayım potansiyel var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ablanın acilen spartacus e transfer edilmesi lazım. bonus. http://www.youtube.com/watch?v=EBAzlNJonO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 allahsız history channel meme istiyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 rahiple grup yapsalardı yaaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ben bile ıslandım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mighty_THoR said: ablanın acilen spartacus e transfer edilmesi lazım. game of thronesa da edebilirler transfer. daha yeni tutsak ettiği adama nasıl emanet etti çocuklarını lan oha bi de son sahnede kim hangi dili konuşuyo karıştı.normalde vikinglerin konuştuğu dil bize ingilizce olarak aktarılırken neden orda vikinglerin kendi aralarındaki konuşmalarını farklı bir dilde aktardılar ve bu ingilteredekiler hangi dili konuşuyor onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 eski ingilizce konuşuyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 niye etmesinler ki adamın pasifist olduğunu anladılar, adamın o topraklarda sağ kalabilmesinin tek nedeni bizim eleman. abi işte ikisinin farkli dil konuştuğu belli olsun diye öyle yaptilar. şey güzel vikingler işte adamlar konuşmak yerine asıp kesiyorlar da şimdi bir warband 30 kişi falanlar şehiri nasil yağmalicaklar ki ? abi cinsellik ve şiddete sınırı iyi şimdilik işte. 3. bölüm zaten diğer ikisine göre fazlaydi mesala cinsellik konusunda. umarım artmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 evet çocukları emanet etti çünkü güvenlerini kazandı rahip. eğer threesome teklifini kabul etseydi kellesi gidicekti. daha önce lord earlun yaptığı gibi güven testi, hatunu sunmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 A-aa ben anlamamisim onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kadında belden bağlamalı varmış, rahibi araya alıp duvardan duvara vurmak istediler bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ilk bölümü izliyorum bi sahnesinde bloody puding dedi adam puding var mıydı o çağda ? bide bi sahnede this jenuary diyo aylarda var mıydı bunların zamanında bu şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 black pudding yada blood pudding diye arat anlarsın ne olduğunu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 oha kandan puding mi yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ya bu son bölümde yağmada çalan müziğin adını bilen var mi? ostsini de bulamadım nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Son çıkan bölümü de izledim fena değildi. Evet bazı aktarmalarda mantık hatası olabilir. Aylar, günler gibi.. Pek çok dizide yapılıyor bu bilinçli hatalar çünkü anlaşılması zor olmaması ve yerine konulabilecek birşey olmadığı için mesela vikingler karaya inip ingilizlerle konuştuğunda bir dil karmaşası yaşandı. Ragnar adama bugün hangi gün diye soruyor adam salı diyor mesela eski çağda gün adları türeyerek bugüne kadar değişime uğramış ancak yine de benzerlikler var. Mesela Thursday in anlamı Thor's day.. Oyunculara gelirsek Siggy karakterini oynayan kadına fena şekilde uyuz oluyorum. Hangi diziyi izlesem karşıma çıkıyor bir kasıt aramaya başlayacam artık.. Floki ise favori karakterim adamın oyunculuğu karaktere cuk oturmuş. Dizi çok güzel kısa olması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ooo ragnar reis niyeti bozdu 5. bolum katliam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 saturdayi salı diye çevirmişler allahım ya dalgınlığıma geldi ertesi gün saldırdıklarında çarşamba günü niye herkes kilisede lan dedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yeni bölüm iyiydi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 nasıl, çıktı mı 5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hea ben 4 bugün çıktı diye biliyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bir hafta evvel gidiyor hep biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 çıkmadı mı ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar