nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ulu önder recep tayyip erdoğan ın şuhu içinde adeta ders verircesine buyurduğu son söz said: Abdullah Öcalan’ı İmralı’ya kendisinin koymadığını belirten Başbakan Erdoğan, ancak bu kararın isabetli olduğunu söyledi. “Bebek katiliyle bir araya geliniyor” diyen bir gaziye yanıt veren Erdoğan, “Çözüm umudu varsa onu ararız. Gaziliği istismar etme” dedi. Erdoğan, genel affa bir kez daha karşı çıktı: “Bir insanı öldüreni af etme yetkisini ben kendimde bulmam.” http://www.ntvmsnbc.com/id/25426237/ umarım gaziligi bu sekilde istismar eden pkk sempatizanları bir an önce silivriyi boylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bugün "kararın isabetli olduğunu" söylüyorsa kesin 1 hafta sonra "karar yanlış" diyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ekonomi iyiye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yabancı ülkeler bize saygı duyuyor, dış politikamız çok iyi yönetiliyor. vergiler falan da düştü hep cebimizden para çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bugün bi arap, yolda, erdogan erdogan diye bagırıyor, kendini yırtıyor, islam dünyasının başı bizim başbakanımız olarak geçiyor artık, hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 IMF E BÖRÇ ÖSTÖSE VÖRÜRÜZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bugün sırf istediğini söylemek için bilerek mayına basan insanlar var yahu, ne hale geldi memleket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 YÜRÜ BEE KİM TUTAR SENİ EN BÜYÜK BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN Başbakanını seven pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 allahtan zimbabve gibi ülkelerde yaşamıyoruz, geçen gastede okudum oglu asker kacagı olan başbakan askerlikle ilgili ayda 10 tane ahkam kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bunu söyleyen hangisi? http://www.youtube.com/watch?v=GC0loJJf_hE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 fotoşop bu, montaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 chrome said: IMF E BÖRÇ ÖSTÖSE VÖRÜRÜZ!!! Yok doğrusu "Imf'ye cep harçlığı verecek durumdayız çok şükür". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 "nutella yerim" said: said: Erdoğan, genel affa bir kez daha karşı çıktı: “Bir insanı öldüreni af etme yetkisini ben kendimde bulmam.” 2 sene sonra... Ben affetmedim devlet affetti. ayrıca o insanları ben koymadım içeriye. Bakın benim koyduklarım kendi kendilerine kanser olup öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 lan.. nasıl bi adam bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 2 numara kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 tıkla ve izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ya ne biçim insanlar var anasını satıyım.Gidip yeto gibi çapulculardan kurşun yiceksin mayına basıcaksın sonra bide gelip SAyın Başbakanımıza akıl vereceksin.Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bokunu çıkarmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 _Rave said: Ya ne biçim insanlar var anasını satıyım.Gidip yeto gibi çapulculardan kurşun yiceksin mayına basıcaksın sonra bide gelip SAyın Başbakanımıza akıl vereceksin.Terbiyesiz. Sen hiç hayatında mayına bastığı için,cinsel organı ve tek bacağı kopmuş ,bu yüzden nişanlısından ayrılan insan gördünmü? Bence sesini kes terbiyesizlik yapma ... Sen şehir merkezinde en yüksek gördüğün 300 metrelik bina iken adamlar 3000 rakımda 5 metre kar altında it köpek kovalıyor ,sen rahatça paticik denen foruma yaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ironiyi anlamayan beyinlere oksijen nasip et yareppim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Diyorum abi adamin algilamasinda sorun var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Lopeth said: Bokunu çıkarmayın bence bokunu çıkaran bizimkiler değil ki. böyle bir terbiyesizliğe bile medya susuyor insanlar göz yumuyor. demek ki hakkaten bu başlıkta yazılanlar gibi düşünüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 başbakanlık nasıl istismar edilir? gaziye bile terbiyesizlik yaparak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 arcane said: başbakanlık nasıl istismar edilir? gaziye bile terbiyesizlik yaparak... Zaten hemfikirim ama adam ironi yaparken ayıp ediyor .başbakanın ben iyiniyetli olduğuna zaten inanmıyorum.oy verenlerin %30 u emin olun ekonomik kriz çıkmasın diye oy veriyor.adam resmen meydanlarda kriz çıkar biz gidersek diye tehdit ediyor 70 milyonu,alternatifde bulunamıyor,dün gökçek Allah chp nin başından k.k yi eksik etmesin demiş ,bu hale getirdiler memleketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar