Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaziliği istismar etme

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

ulu önder recep tayyip erdoğan ın şuhu içinde adeta ders verircesine buyurduğu son söz

said:
Abdullah Öcalan’ı İmralı’ya kendisinin koymadığını belirten Başbakan Erdoğan, ancak bu kararın isabetli olduğunu söyledi. “Bebek katiliyle bir araya geliniyor” diyen bir gaziye yanıt veren Erdoğan, “Çözüm umudu varsa onu ararız. Gaziliği istismar etme” dedi. Erdoğan, genel affa bir kez daha karşı çıktı: “Bir insanı öldüreni af etme yetkisini ben kendimde bulmam.”

http://www.ntvmsnbc.com/id/25426237/

umarım gaziligi bu sekilde istismar eden pkk sempatizanları bir an önce silivriyi boylar
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

said:
Erdoğan, genel affa bir kez daha karşı çıktı: “Bir insanı öldüreni af etme yetkisini ben kendimde bulmam.”

2 sene sonra...

Ben affetmedim devlet affetti. ayrıca o insanları ben koymadım içeriye. Bakın benim koyduklarım kendi kendilerine kanser olup öldü.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Ya ne biçim insanlar var anasını satıyım.Gidip yeto gibi çapulculardan kurşun yiceksin mayına basıcaksın sonra bide gelip SAyın Başbakanımıza akıl vereceksin.Terbiyesiz.

Sen hiç hayatında mayına bastığı için,cinsel organı ve tek bacağı kopmuş ,bu yüzden nişanlısından ayrılan insan gördünmü? Bence sesini kes terbiyesizlik yapma ...
Sen şehir merkezinde en yüksek gördüğün 300 metrelik bina iken adamlar 3000 rakımda 5 metre kar altında it köpek kovalıyor ,sen rahatça paticik denen foruma yaz diye
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

başbakanlık nasıl istismar edilir? gaziye bile terbiyesizlik yaparak...

Zaten hemfikirim ama adam ironi yaparken ayıp ediyor .başbakanın ben iyiniyetli olduğuna zaten inanmıyorum.oy verenlerin %30 u emin olun ekonomik kriz çıkmasın diye oy veriyor.adam resmen meydanlarda kriz çıkar biz gidersek diye tehdit ediyor 70 milyonu,alternatifde bulunamıyor,dün gökçek Allah chp nin başından k.k yi eksik etmesin demiş ,bu hale getirdiler memleketi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...