Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Avea'dan yeni Lumia 620 aldim ben, o da cok uygun. Suna bak: http://forum.paticik.com/read.php?7,6896304,page=1 Incelemistim her seyini ama, en uygunu SIII Mini bence Android istiyorsan Avea'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 androide alıştım ya windows fln uğraşmiyim şimdi. sağol buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 O dedigim telefon haftaya cikiyor ama, sor bir istersen, belki satacaklardir. Fiyat olarak ayni olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Ben an itibariyle sistim samsung ve android os'tan. Varsa almak isteyen Galaxy S3 4g versiyonu birakirim 900 liraya. 1 aylik cihaz, sol ust tarafinda ufak bi asinma disinda biseyi yok telefonun. Yurtdisi cihaz, netekim pasaport kaydini yaptiricam önumuzdeki 2 gun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ben de 950'ye bırakıyorum hepsiburada.com'dan almıştım 1429'a garantisi sürüyor. 3 aylık filan. tek çizik aşınma yok. koruma kılıfını hiç çıkarmadım nerdeyse. mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 para olsa da kapsam hemen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 xphone ciksa da telefon derrdinden kurtulsam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Xphone xphone nesi var arkadas xphone'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 google'ın yeni flagship telefonu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yeni konu açmayayım dedim bende yeni telefon alıcam.arada paticik,twitter yada başka forum sitelerinde felan dolaşırım.nadiren resim felan çekerim kullanacağım uygulama sayısıda max 3-4 olur onlarıda ayda yılda bir kullanırım.oyun ise hiç oynamam ve android telefon düşünüyorum.bütçemde pek yok max 800 zorlasam 1000 verebilirim ne telefon önerirsiniz.ben s3 mini düşünüyorum olmadı 2. el s2 alabilirim ama kararsız kaldım bide patiye sorayım dedim belki aha iyi fikir veren olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?7,6896304,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 windows phone çok güzel ya onuda düşünebilirim ama s2 de düşünmüyor değilim. işimden dolayı android düşünüyorum ama :( yoksa ilk aklıma lumia geldi windows phone lara hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 O aralikta 950-1000 civarina LG 4x hd var, kacmaz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 güzelmiş o telefon beğendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Xperia var, s3 alabilirsin 2.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gigabyte GSmart GS202 Siyah Çift sim kart ve Android birarada. Akıllı Telefon (Smartphone) Çift Sim Kartlı Düz 4,3" Sanal 800 x 480 px 5 Megapixel Wi-fi GPS Lcd Çift Taraflı 3G GPRS Bluetooth Dokunmatik Ekran Edge MP3 Çalma 32 GB Wap Android Usb Port 1800,1900,850,900 Mhz Mpeg4 549,03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esnaf said: yeni konu açmayayım dedim bende yeni telefon alıcam.arada paticik,twitter yada başka forum sitelerinde felan dolaşırım.nadiren resim felan çekerim kullanacağım uygulama sayısıda max 3-4 olur onlarıda ayda yılda bir kullanırım.oyun ise hiç oynamam ve android telefon düşünüyorum.bütçemde pek yok max 800 zorlasam 1000 verebilirim ne telefon önerirsiniz.ben s3 mini düşünüyorum olmadı 2. el s2 alabilirim ama kararsız kaldım bide patiye sorayım dedim belki aha iyi fikir veren olur s3 mini aldim bikac haftadir kullaniyorum.tavsiye ederim.canta kullanmiyosan ben gibi boyut olarak cok rahat edersin.hiz kamera sarj vs komple memnunum yani kötü bi yanı aklima gelmiyo.yinede soru vvarsa aklinda öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar