Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni telefon alıcam

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yeni konu açmayayım dedim

bende yeni telefon alıcam.arada paticik,twitter yada başka forum sitelerinde felan dolaşırım.nadiren resim felan çekerim kullanacağım uygulama sayısıda max 3-4 olur onlarıda ayda yılda bir kullanırım.oyun ise hiç oynamam ve android telefon düşünüyorum.bütçemde pek yok max 800 zorlasam 1000 verebilirim

ne telefon önerirsiniz.ben s3 mini düşünüyorum olmadı 2. el s2 alabilirim ama kararsız kaldım bide patiye sorayım dedim belki aha iyi fikir veren olur
Sosyal ağlarda paylaş

Gigabyte GSmart GS202 Siyah
Çift sim kart ve Android birarada. Akıllı Telefon (Smartphone)
Çift Sim Kartlı
Düz
4,3"
Sanal
800 x 480 px
5 Megapixel
Wi-fi
GPS
Lcd
Çift Taraflı
3G
GPRS
Bluetooth
Dokunmatik Ekran
Edge
MP3 Çalma
32 GB
Wap
Android
Usb Port
1800,1900,850,900 Mhz
Mpeg4

549,03
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

yeni konu açmayayım dedim

bende yeni telefon alıcam.arada paticik,twitter yada başka forum sitelerinde felan dolaşırım.nadiren resim felan çekerim kullanacağım uygulama sayısıda max 3-4 olur onlarıda ayda yılda bir kullanırım.oyun ise hiç oynamam ve android telefon düşünüyorum.bütçemde pek yok max 800 zorlasam 1000 verebilirim

ne telefon önerirsiniz.ben s3 mini düşünüyorum olmadı 2. el s2 alabilirim ama kararsız kaldım bide patiye sorayım dedim belki aha iyi fikir veren olur

s3 mini aldim bikac haftadir kullaniyorum.tavsiye ederim.canta kullanmiyosan ben gibi boyut olarak cok rahat edersin.hiz kamera sarj vs komple memnunum yani kötü bi yanı aklima gelmiyo.yinede soru vvarsa aklinda öm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...