sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oWu9TFJjHaM https://getmyo.com/ Gazı verdikten sonra, şunu da ekleyeyim, videoda gösterdiklerinin yarısı gerçekleşirse İNANILMAZ olur. ama gerçekleşemeyecek kadar müthiş duruyor, o yüzden beklentilerimi düşük tutuyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Carnegie Mellon'da araştırma projesi olarak vardı birkaç sene önce. Kol kaslarından input alarak çalışıyordu. Demek ki Kanada'lılar önce davranıp ürün haline getirmiş :). Ama gecikme ve hassasiyet bu kadar sorunsuz olamaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 takili oldugu kol tamamen iptal yalniz, baska bisey yapmak icin aleti kapatmak filan lazim. robot kol filan icindi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 güzel ama oyunlara şu motion olayını bulaştırmasınlar pliz. bok gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kayak sahnesindeki çekim için istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 herhangi bir joystick fln kullanmak bundan daha rahatken niye kullanayım ki lol kola felç direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 umarım olur. oyun dünyası motion based olmasın tabi, ama seçenek olarak sunulması çok hoş olur. açıkçası bu teknoloji ile oynamak isteyebileceğim sürüyle oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 haha sonuncu çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 YA HERKES MAGE OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Benim ön siparişim var bu üründe gelince şey ederim buraya :) Unleash your inner Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 40 senede hala mouse'u tokatlayabilen bir aletin icat olmaması üzücü baya. edit: ki bir 40 senesi daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 çok iyimiş ya, take my money http://i.minus.com/ibejpJGQG4ShoN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 güzel görünüyor. ayrıca görev atadığınız hareketler dışında birşey yapmayacak gibi ayarlanır muhtemelen. böylece kol felcine de sebep olmaz gibi :D ama latency bu kadar düşük olmaz bence de keşke olsa negzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 istiyorum laaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar