Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yanlış gelmişsin masticore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 birkaç kere daha dinlemeden beğenip beğenmediğimi yazmayacağım ama ilk kez dinliyorum şu anda baştan sona işte. çok şeyolmadım ya çok bi şeyolmadım yani böle tam şey olmadım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 giorgio by moroder tarihe geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 retrowave ve retro funk'a geri dönüş. oh yeah madafaka. leziz. bunlara bir de güzel güzel klipler çektiler mi daha ne isterim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 favorim instant crush net sonra moroder ve contact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Giorgio by moroder'ı loopa aldım kitledi şarkı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Pati DC de var indirebilirsiniz ;) server 2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 giorgio by moroder 1.30-1.52 arasını dubstepçilere dinletmek lazım kör göze parmak breakdown yapıp bası abanarak herkes yapar bu işi. adamlar iki tıktık ve yaşlı sesiyle orgazm ediyor işte kaliteli müzisyenlik!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şu an giorgio by moroder dinliodum kitlendim çok iyi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 grooveshark silinmiş. shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Contact fena fena... loop'a bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Finklorpeyniri said: birkaç kere daha dinlemeden beğenip beğenmediğimi yazmayacağım ama ilk kez dinliyorum şu anda baştan sona işte. çok şeyolmadım ya çok bi şeyolmadım yani böle tam şey olmadım gibi Finklorpeyniri said: favorim instant crush net sonra moroder ve contact dünden beri dinliyorum sabaha kadar ders çalıştım falan baya sonra okulda sınava kadar kulağımdaydı sonra eve gelirken yolda şimdi de evde dinliyorum gerçekten çok fazla iyi olmuş albüm. it grows on you muhteşem lan. dün çok fazla yorgundum heralde fokusum şeyoldu ilk mesajı yazarken. ama şu şarkılar beni mahfitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 giorgio by moroder cok iyi infected mushroom'un heavyweighti gibi daft punk'in giorgio by moroder'i oldu hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s6NDY8FSr9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 6. sayfaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 her sayfada olmali bu eleman problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 get lucky de fena şarkı ha metronomy gibi son zamanlarda türeyen electropopçulara "len bi güzel melodi bulup üstüne yatmayın zenginlik yaratın aha da böyle" demişler resmen, işte kaliteli müzisyenlik!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 doin' it right baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 pascalnouman said: her sayfada olmali bu eleman problem ?ilk 5 sayfaya da koydurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 and we will never be alone again cause it doesntt happen everyday kinda counted on you being a friend kinda given up on giving away now I thought about what I wanna say but I never really know where to go so I chained myself to a friend boru gibi sesimi incelterek şunu spamleyerek geziyorum yeminle evin içinde falan. albüm akıl alır gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bütün albüm baya iyi. bunun beğenmeyen adamla müzik tartışmam sadece giorgio falan değil, komple iyi. daft punkçılar beğenmemiş ama ben de diğer albümlerin aksine en çok bunu beğendim. hatta aynı kalitede benzer albümler yazın bildiğiniz, iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 the game of love ve contact'i sevmedim onun dışında gayet güzel. biraz daft funk olmuş diyorlar ona da hak veririm yalnız, ucu hafiften kaçmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sevemedim, çok leyla bi albüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar