Seele Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 fede said: kız kardeşimin ya da kızımın kürtle veya başka herhangi bir milletten birisiyle evlenmesine hiç bişey demem ama senin kafandaki adamlarla muhabbet bile etmemesini sıkı sıkı tembihlerim. olay bitmis bence kapatalimm konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 şahsen ayrımcılığa karşıyım ve pozitif ayrımcılık yaratan kürtlerin kendi kimliklerini ayırıp "ulusların kendi kaderini tayin hakkı" şeysine de karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Türk/Türk kardeş değilken soru baya saçma sapan. Tanımadıgım insanlar gen havuzumda diye niye kardeş oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 1. ve 3. şık nerdeyse aynı bence...iki şekilde de olaya pozitif bakıyor,oyları bölmeyelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Kardeş olmasın kimse. Eşit haklara sahip vatandaş olsun yeter. Buyuk abi kardeşlerini aklına estikce dövüyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ya çeto her haftasonu ateşli başlıklar açıyosun gidin bi hava alın bişey yapın alecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Jim_E_Rustler said: Türk/Türk kardeş değilken soru baya saçma sapan. Tanımadıgım insanlar gen havuzumda diye niye kardeş oluyorum? VAY KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bi susunda barışalım diye twit okudum geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Cipetpet said: dayım kürt amcam türk Anneannen bi kürt bi türk mü doğurmuş, annem kürt desen anlardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Evet söz Lord Argos ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Jim_E_Rustler said: Türk/Türk kardeş değilken soru baya saçma sapan. Tanımadıgım insanlar gen havuzumda diye niye kardeş oluyorum? :)))) lan ben de diyordum "nerede kaldı şu adam?" heh, geldin,tam oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 neyin peşindesin çetintaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bourbon said: KuddusiMavra said: Bana mı söylüyorsun? Sen verirmisin peki kiz? O kadar anlet yapmissin senin cevabin ne bilelim ? her anket yapan kendi cevabını ekliyor mu anketin altına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Nigger_of_the_sand said: Cipetpet said: dayım kürt amcam türk Anneannen bi kürt bi türk mü doğurmuş, annem kürt desen anlardık. bi dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Aluriel said: neyin peşindesin çetintaş? düşündürüyorum patidaşlarımı aluryel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 anketi kısmıştın bi ara iyiydin çetintaş, ama başlamışsın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 alemsin valla, anket yapmayınca iyi, anket yapınca kötü mü oluyorum? aşkolsun kardeşim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 hiç bir şekilde iyi degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 foruma aksiyon katiyosun cetintas. harikasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 adam olan saygili olan herkesle kardesim.. sacma sapan talepleri olmayan. irk farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 fede said: kız kardeşimin ya da kızımın kürtle veya başka herhangi bir milletten birisiyle evlenmesine hiç bişey demem ama senin kafandaki adamlarla muhabbet bile etmemesini sıkı sıkı tembihlerim.+++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Nigger_of_the_sand said: Cipetpet said: dayım kürt amcam türk Anneannen bi kürt bi türk mü doğurmuş, annem kürt desen anlardık. Kudret şarabımı içtin kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Adamlar devlet kuramamışlar hep arkadan vur kaç vur kaç , şimdi özgürlük konu başlığında devlet kurma planları içerisindeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 fede said: kız kardeşimin ya da kızımın kürtle veya başka herhangi bir milletten birisiyle evlenmesine hiç bişey demem ama senin kafandaki adamlarla muhabbet bile etmemesini sıkı sıkı tembihlerim. + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar