DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 applev0dka said: iyide abi gökhan bariz elle oynamiş oyle pozisyonlarin örnekleri cok yani calınan ara bulursun, kafa topuna yukselirken elini o sekil koyar ve topa dokunursan penalti olur, ha hakem kacirmiş dersin anlarim da, penalti degil demek sacma Penalti degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 elle oynamanin farkinda degilim, ben faul yapti diyosun diye seyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 sebebi ile söylersen ben de futbolu bilmeyen birisi olarak ögreirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 aquila said: elle oynamanin farkinda degilim, ben faul yapti diyosun diye seyettim. abi adamin omzuna elini koyup yükseliym derken elle oynuyor orda, ki cok oyle pozisyona calndigi hatrlıyorum, su mac diyemicek olsam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ilginç bir şekilde adamların top yapmasını seyrediyorlar, değişik bir taktik olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 gol atar mı gs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 atmaz, oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 o pozisyonda penalti soz konusu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Llama said: gol atar mı gs ? 62 de atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tamam da neden abi bir allahin oldboyu da cikip su yuzden desin ogrenelim bilmeyenler olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 niye kotu oynuyoruz anlayabilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kıstırabilirse bir pozisyonda hem meloyu hem hürriyeti atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 arkadan mudahalelere sarılar nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Isin komik yani iki pozisyon birden grmezden geldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 DeathLord said: Isin komik yani iki pozisyon birden grmezden geldi yine. abi sen de gormezden gelmeyip bir soyle yav neden penalti degil. kotu bir niyetim yok ogrenmek istiyorum .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 orada asıl faul ü melo yaptı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bildiğim ersun yanal futbolu işte. Herhangi bir şekilde tehlikeli olabilecek pozisyon olunca anında faul yapmaca. Ersun Yanal'ın en iyi yaptırdığı iş. E bizimkilerin de pres yapmak uğruna kontrolsüz girişleri olunca hobaa. Dakka başına 3 faul. uyuyakalacam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Umut lazım bu dakikalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 applev0dka said: DeathLord said: Isin komik yani iki pozisyon birden grmezden geldi yine. abi sen de gormezden gelmeyip bir soyle yav neden penalti degil. kotu bir niyetim yok ogrenmek istiyorum .d Cünkü kollari dogal pozisyonda Gökhan'in her hava topuna cikan defans gibi, top da oyuna hicbir etki yapmayacqk sekilde temas ediyor adamla. Faul desen degil el desen degil, calsa penalti puanini düsürmez hakemin ama penalti degil. Ayni Webo'nun ve Melo'nun pozisyonlari gibi. Calmamasi gerekiyor ama calarsan cok da elestirilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 erkan show yapiyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 melo kötü baya bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Yapma gözünü seveyim ayni maçı mı izliyoruz? Defansı toparlayan adam Melo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 İcim bayıldı resmen kendimi zorluyorum macı izlemeye. Bu kadar etkisiz çirkin top oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 DeathLord said: applev0dka said: DeathLord said: Isin komik yani iki pozisyon birden grmezden geldi yine. abi sen de gormezden gelmeyip bir soyle yav neden penalti degil. kotu bir niyetim yok ogrenmek istiyorum .d Cünkü kollari dogal pozisyonda Gökhan'in her hava topuna cikan defans gibi, top da oyuna hicbir etki yapmayacqk sekilde temas ediyor adamla. Faul desen degil el desen degil, calsa penalti puanini düsürmez hakemin ama penalti degil. Ayni Webo'nun ve Melo'nun pozisyonlari gibi. Calmamasi gerekiyor ama calarsan cok da elestirilmezsin. eyvallah ben sey diye dusundum. top kornerden geliyor yakin mesafe degil ve elini topla adam arasina koyuyor o yuzden penalti diye dusunmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 eskişehir oynuyor, galatasaray seyrediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar