Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Eskişehirspor - Galatasaray ( 02.03.2013 - 19:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Bildiğim ersun yanal futbolu işte.
Herhangi bir şekilde tehlikeli olabilecek pozisyon olunca anında faul yapmaca. Ersun Yanal'ın en iyi yaptırdığı iş.

E bizimkilerin de pres yapmak uğruna kontrolsüz girişleri olunca hobaa. Dakka başına 3 faul. uyuyakalacam lan.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

DeathLord said:

Isin komik yani iki pozisyon birden grmezden geldi yine.

abi sen de gormezden gelmeyip bir soyle yav neden penalti degil. kotu bir niyetim yok ogrenmek istiyorum .d

Cünkü kollari dogal pozisyonda Gökhan'in her hava topuna cikan defans gibi, top da oyuna hicbir etki yapmayacqk sekilde temas ediyor adamla. Faul desen degil el desen degil, calsa penalti puanini düsürmez hakemin ama penalti degil.

Ayni Webo'nun ve Melo'nun pozisyonlari gibi. Calmamasi gerekiyor ama calarsan cok da elestirilmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

applev0dka said:

DeathLord said:

Isin komik yani iki pozisyon birden grmezden geldi yine.

abi sen de gormezden gelmeyip bir soyle yav neden penalti degil. kotu bir niyetim yok ogrenmek istiyorum .d

Cünkü kollari dogal pozisyonda Gökhan'in her hava topuna cikan defans gibi, top da oyuna hicbir etki yapmayacqk sekilde temas ediyor adamla. Faul desen degil el desen degil, calsa penalti puanini düsürmez hakemin ama penalti degil.

Ayni Webo'nun ve Melo'nun pozisyonlari gibi. Calmamasi gerekiyor ama calarsan cok da elestirilmezsin.

eyvallah ben sey diye dusundum. top kornerden geliyor yakin mesafe degil ve elini topla adam arasina koyuyor o yuzden penalti diye dusunmustum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...