deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ota boka faul çalıyor hakem, Servet de kendini sakatlamış Drogba'ya omuz atıcam derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ben hala üst biter diyorum - bakalım ikinci yarı nasıl değişiklik yapacak Ümit Davala. Umarım Sneider'ı çıkartıp Hamit'i sokmaz. Amrabat çok motive bu maç. Sahanın her yerinde. Sabri bence çok katkı yaptı, tarafsız bakamıyor olabilirim. Alper Potuk çok iyi. Drogba henüz havaya giremedi. Ben keyif alıyorum valla maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Hakem akiyor yine kör Metin bile gördü korneri. Servet'in Drogba'ya yaptigi harekete sari kart cikmadiginda aldim ben gereken mesaji zaten, Melo'ya verdigi kartla da pulunu yapistirdi üzerine. Gerci Besiktasli adam hakem iyi demis, ben bundan öte hakaret edemem hakeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sabri eskişehire baya katkı yaptı cidden hakkını yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 screwy said: neyse abi takıl sen, senin devreler yanmıs. kalecinin kurtarısına degil topu oyuna nasıl soktuguna bakarım diyen hıncal uluctan bi farkın yok. degaj atarken içinde bir ürperti olmuyor mu şimdi doğruyu söyle o kadar yerden kesiyor ki yine gol olcak birine çarpıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 O tipik güney amerika degajı. Teknik öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ya isterse degajı kornere vursun her seferinde kalecinin yetenegini degajla mı olcuyoruz? bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Gene de topla oynama da %51e 49 GS önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Cok kotu mac yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 DeathLord said: Hakem akiyor yine kör Metin bile gördü korneri. Servet'in Drogba'ya yaptigi harekete sari kart cikmadiginda aldim ben gereken mesaji zaten, Melo'ya verdigi kartla da pulunu yapistirdi üzerine. Gerci Besiktasli adam hakem iyi demis, ben bundan öte hakaret edemem hakeme. aquila said: hakem iyi de, mac cok duruyo. iyi dedigim, tsl normali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 adamın iyi diyor. forgiver da muslerayı begenmiyo napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Adamin sahidi de Sükrü lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bide 2 hafta önce, beşiktaslilar taçtı auttu kornerdi diye aglıyor diyenelerin böyle yapcaklarini bilseydim selpak ile gelirdim hazırlıksız yakalandım :( gs'nin 2 ve alper potuk'un sarılarinda yanlis bieşy gören var mi cidden ya. bide hakeme sallarken gökhan'in penalti pozisyonu neden atlaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 lan kacsaydim keske, sahit yazdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 melonun sarısı cok sacmadyı adamı fordladı diye kart geldi hakem mi namus bekçisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 aglayan yok, top kornere cikti, out verdi, olani soyluyoruz. gokhanin pozisyonu penalti degil, onu belki fenerliler weboya yapilsa penalti sayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 gokhanın pozisyonu gormedim. burda kızıyorumdur o sırada melo webo standartlarını tutturamamıs =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 oha lan harbi harbi 5ledi defansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 forgiver said: melonun sarısı cok sacmadyı adamı fordladı diye kart geldi hakem mi namus bekçisi mi ahah bakış acısı tabi de daha cok arkadan topla alakasi olmadan sert yapılan müdahale olarak degerlendirdi sanırsam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Hakem kötü değil. Korneri görmedi, çok yakın pozisyon, olabilir. Melo'nun güreş tekniği ile indirilmesine penaltı çalsa kimse neden çaldın demezdi. Ama görün yorumcular da hemfikir olamayacak o pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ya iste o pozisyona penalti dedin ya ordan sonra newton denklemlerini yazsan onlardan süphe ediyor insanlar. Melo'ya cikan sari kart az biraz degil bayaa ucuzdu. Ha bir de benim hakem elestirim 1 post farkettiysen max 1 tane de mac bitince edicem laf. 3 ay sonra Eskisehir macinda korner verilmemisti dersem Bjk kafasi seviyesine gelmis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ya bak aynısını onlara calıp bize calmıyo cıldırtıyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 melonun olayda penalti verilicek bisey yoktu, sari karti da direk o hareketten degil macin kalaninda rahat dursun diye verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 iyide abi gökhan bariz elle oynamiş oyle pozisyonlarin örnekleri cok yani calınan ara bulursun, kafa topuna yukselirken elini o sekil koyar ve topa dokunursan penalti olur, ha hakem kacirmiş dersin anlarim da, penalti degil demek sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Haydi bakalım başarılar iki takıma da. Bakalım Riera hatırlayacak mı ML oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar