souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Valla aldığıma o kadar memnun oldum ki anlatamam. Çin markası bir telefon. Ama öyle S3 çakması olsun Iphone5 çakması olsun bu tarz üretim yappan çin markalarında değil. Kendine özgü bir dizayn mevcut. Android güncellemeleride sürekli devam ediyor. Şu an offical 4.1.2 mevcut ve yükledim. Özelliklerine gelirsek, -4.5 "HD IPS 1280 × 720p Ekran -Çift kamera, Ön 2MP ve Arka 8MP -Li-ion pil - 2750mAh -CPU MTK6577 1Ghz Dual Core ve 1gb Ram -GPU: PowerVRTM SGX Series5 3D -32 gb a kadar hafıza kartı destek -Çift Hat mevuct -Çizilmeyen gorilla glass ekran vs.. Bu kadar memnun kalacağım aklımın ucundan geçmezdi. 200 dolara aldım. Forumda gördüm bir S3 cam tamirine 550 tl istendiği ülkede bu fiyata böyle ürün bulmak imkansız. Şarj inanılmaz iyi gidiyor. 3G veya Wifi açık ortalama konuşma ve telefon kullanımında çok rahat 1 gün çıkarıyorsunuz. Şuan tek sıkıntı gümrüğe takılması. Ben şanslı oldum bu konuda. Gümrükten geçirmiş insanlar sanalpazarda 500 tl civarı satıyorlar. İnanın o parayı bile fazlasıyla hakediyor. Antutu puanı 6000 civarı aldı bende. Ama sd kart takılı idi. Onun okuma-yazma puanı dahil oldu. Yoksa birkaç kademe yukarı çıkabilirdi. Belki Çinden bu telefonu alma imkanı olanlar için açtım bu konuyu. Kesinlikle Iphone vya S3 vb. çakması bir marka değil. Kendi standartları olan bir marka. Bri arkadaş çok güzel bir site yapmış. http://jiayuturkey.blogspot.com/ Bendeki çift çekirdek G3 modeli. 1 aya kadar 4 çekirdekli G4 modeli çıkacak. İki tane video koyuyorum. Bir tanesi genel kullanım ikincisi ise ekranın sağlamlığı üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sen sipariş verdin ve geçti mi gümrükten ? Mal beraberinde gelen faturada vs ne yazıyordu ? Çok ucuzmuş harbiden , al dursun oyna diyor şeytan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Antutu puani dusuk ama abi. 6000 az yeni nesil diye gecinen bir telefon icin. Benim eski tek cekirdek Xperia arc 6017 verdi simdi baktim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 valla f/p olarak TR de 1280x720p 4.5" inç ekran ve 6k antutu puanı alacak 350 tl ye bir marka yok benim bildiğim. Zaten bu paraya 10k puan alcak olsa tartışmanın manası yok. Direk telefon kutusu ile geldi. Fatura yok garanti belgesi var. IMEI ve telefonun barkod yapıştırmışlar. Mühür çakmışlar ocak 19 2013 tarih olarak. Biraz deli cesareti istiyor. Ben bir sıkıntısını görmedim. Gelen cihaz çalışmaz ise ne olur bilemem. Alıcı ile konuşup mail yoluyla geri yolluyorsunuz. Ve yenisini yolluyor. Tabi ki bu süreç iki ay sürer. Gümrüğe takılabilir vs... Burada telefona verebileceğim tek güvence parasının çok rahat hakkını veriyor. Hatta fazlasını epeyce veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Alayım mı almıyayım mı kararsız kaldım.Sırf karıştırmak için istiyorum açıkçası , kullanabilirse aneye veririm falan. Gümrükte takılırsa da kafa açılır yalnız. Hangi shipping method u ile geldi senink abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Sanalpazar da 490 a satan var. Ama tekrar edeyim antutu puanı 6k. Ben çok memnunum. En azından kafam rahat ederinin hakkını fazlasıyla veriyor. Aldıktan sonra S3 ile kıyaslayanlar var. O kadar uçmamak lazım. Ben S2 de kullandim. Çok az performans farkı vardı. Hatta ekran kalitesi S2 den fazla. G4 modeli çıkacak. 4 çekirdek 2gb Ram. Ben onu bekliyorum. China Bilmemne Post ile gönderildi. Ama forum Dh de konusu var gümrük ile yaşanan tecrübeler ile ilgili. Takılan da var takılmayan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ben yinede motorola atrix alırım polemiğe girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Arkadaşlar telefon kalın ve ahım şahım bir donanımı yok. Uğraştığınıza değmez diyorum ben.. Bunun benzeri 512mb ramli gigabyte gsmart 202 aldım kullanış hissi güzel değil. Telefonu elinizde tuttuğunuzda sizi cezbetmiyor. Tavsiyem G4'ü bekleyin o telefon hakikaten alınacak bir telefon ancak 10mm kalınlık büyük ekranlı bir telefon için çok fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dokunmatiğinde delay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 G4 çogüzel ya. Hem donanım, hem tasarım cuk oturmuş yani. Çin malı gibi de durmuyor Şimdi bu G4'ü sipariş edebilmek için ayrıntılı bi rehber bulabilir miyiz yahu? bi yanlışlık yapıp paraları çöp etmiyim diye diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar