akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ben ya iyi bir madenci ile değiştirilir yada isk karşılığı satılır. 16 Milyar isk istiyorum bu arada fiyat konusunda yardımcı olabilirsiniz azmı çokmu diye
Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 işin zor o fiyata bu charı biraz zor satarsın skilleri karışık geldi bana. tabi işin ehli olmuş arkadaşlar var onlarda bi bakar ingame de sorarsan daha iyi yardım alırsın.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 nesi karışık geldi skillerin bi söylesene?
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu karakteri bu hale getirmek 20ay civarı sürse bu gtc olara 12bil eder e üzerinde de milyarlık skiller yok capital ship skilleri vs yok. max ederi 14bil o da alıcı çıkarmı bilmem. Ama 12bil altında da etmez.
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bilgilendirme için çok teşekkür ederim . o zaman 13 milyara çekeyim fiyatı . herhalde iyi bir madenci alırım o fiyata.
Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Aluriel said: nesi karışık geldi skillerin bi söylesene? Karışık derken 5 lenmesi gereken birçok skill bekliyor bir işi tam bitirmeden diğer gemiler kasılmış. Gallante space ship kasılıp armor tank yada hybrid turret kasılmamış. Bu yüzden karışık dedim alan kişi baya uğraşması gerekicek.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yanlış anlama da gallente spaceship diye bişey yok oyunda. gallente frig train etmiş. onu diyorsan eğer, t2 small hybrid var zaten. bi de merak ettim nelermiş o 5'lenmesi gereken bi sürü skill
Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 :) yok yahu niye yanlış anlıyım. 44 m sp li bi combat karakterde 1.5m drone, 1.4m mechanic, 4.4m enginer olması normalmi ? Gunnery fln da cabası. Bunların bu zamana dek kasılı olması lazımdı. Spaceship karmaşık olmuş.
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 darejedi ye katiliyorum, 12b-14b civari dolasabilir fiyati, marketteki duruma bagli. insallah eve-forumlarina da koymussundur satis ilanini, belki ihtiyaci olan biri hemen alabilir. char icin elestirileri yapmayacagim, yukaridaki arkadas gibi azar isitmek istemem dogrusu. kolaa gelsin iyi satislar not: eve forumda koymak icin yardim istersen haber et!
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 eve forum satış linki Yardımlarınız ve önerileriniz doğrultusunda bu şekilde satışı koydum umarım doğrudur şu ana kadar bir talep olmadı . Dün level 4 missionda tengumu kaybetmem doğrultusunda eve dünyasını bırakmaktansa madenciliğe dönme kararı almış bulunuyorum . Yaşasın kaya delme .
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hayirlisi olsun, insallah satilir. yanliz hic guzel reklami pek olmamis bence. bu linkdeki adamin yaptigi gibi yapmini öneririm, satmak istedigin herseyi müsteriye iyi sunman lazim ki satilsin :) kolay gelsin
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Tears said: :) yok yahu niye yanlış anlıyım. 44 m sp li bi combat karakterde 1.5m drone, 1.4m mechanic, 4.4m enginer olması normalmi ? Gunnery fln da cabası. Bunların bu zamana dek kasılı olması lazımdı. Spaceship karmaşık olmuş. tengu pilotu -> missile, shield ve subsystemler tam logi -> logi skilleri tam, guardian + basilisk binebiliyor recon 5 -> falcon skilleri çok iyi AF/interceptor 5-> gallente ve caldari frig 5, t2 small hybrid var bunların üstüne AWU 5 var, caldari bs 5 var. goleme gidebilir isterse rahat. Öyle senin dediğin gibi spaceship karmakarışık falan değil, Satın mı almış bilmiyorum ama hepsi planlı train edilmiş bariz. azar mazar demiş captain logar ama alakası yok uzaktan yakından.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 reklam konusunda aynı fikirdeyim ben de. sadece tengu pilotu değil bu kesinlikle, o şekilde satmaya çalışma en azından. iyi binebildiğin herşeyi listele, logi recon falan.
yafeshan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bende begendim skill duzenini, binecegi gemiyi tam binme uzerine saglam olmus. Mining merakin nerden geliyo, bu karakterle tengu cok cok daha fazla para yapar sana.
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 2 tengu patlattım level 4 missionda para kalmadı 3 uncusunu alıcak . madencilikte risk yok en azından. warpımı kitleyip patlatıyorlar ufak gemileride missille vurmak cok zor. Bu arada Yardımlarınız doğrultusunda satış linkimi güncelledim çok daha güzel oldu tekrar teşekkür ederim . Hem tv seyrederken mining daha rahat oluyor .
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Abi BO'nu yüksek tut 16b yap deli ruslar gelip alabilir sen yüksek tut BO'yu her ihitmale karşı. 1b'de transfer fee vericen sonuçta
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Türkiye saati ile kaç gibi bump yapmak gerek daha iyi görülebilsin diye malum günde 1 kere iznimiz var .
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 12.5b teklif verildi oyunici satsammı ?
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 BO'yu düşük tuttan abi sen o chara 16b BO Verip 14 zorlıcaktın ki ederdi şimdi 12b veren adama satarsan 1bde transfer için sana kalıcak 11b yazık..
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 haklısın da 12.5 iyi para :P iyi bir madenci alınır galiba bu fiyata
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 parayı gönderdi fakat başka bir isme istiyor accountu sonra bir problem çıkmaz değilmi gönderdiği mail kanıt olur ?
Exodous Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 eğer forumda hangi isme gideceğini açıkça yazdıysa sorunh olmaz. ama yazmadıysa ve özel mesajla attıysa bil ki dolandırılıyorsun.
Astronom Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Adamın ID sini nereden biliyorsun ki başka isme istediğini anladın :)
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 şimdilik bir problem yok gibi chr ona doğru yola çıktı . Ben hala kaya delicimi arıyorum bu arada machinaw ne yaw ? nerden çıktı bu hulk dan iyimi kötümü ?
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 her zaman vardı mackinaw yeni değil. bonusları değişti ama bütün exhumerların bu yakınlarda. solo mining mi yapacaksın sen? orca olacakmı yanında yada hauler?
Öne çıkan mesajlar