Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90 dolarlık kulaklık - yurtdışı alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
90-100 dolar civarındaki bi kulaklığı , amerika veya ingiltereden internet üzerinden sipariş edebiliceğim bir site arıyorum. Daha önce alışveriş yaptığınız , sıkıntı yaşamadığınız bir site var mı?

150 liralık şeye burda 400 lira vermek istemiyorum ; ama tabii posta masrafıyla falan ne kadar gelicek onu da hesaplamak lazım.
Mesaj tarihi:
Ya zaten Türkiye sınırları içinde "100 liralık şeye 400 vermek istemiyorum"cular olarak eylem yapsak yeridir.

Her ürün inanılmaz pahalı. 100 dolarlık bir masaüstü mikrofon alasım geldi, bir firma getirmiş, baktım 750 TL fiyat koymuş...

Yurt dışından getirtipte gümrük mümrük uğraşmak istemiyor insan haliyle.
Mesaj tarihi:
YA ebaydan Türkiyeye yollayan birini bulacaksın yada amazon vb yerlerden alıp ABD dışı ülkelere yollayan aracılık firmalarından birini kullanacaksın .
USPS kullanırsan tracking numberlı en ucuz posta ile 40$ civarı bir ücreti olur tahminen.
UPS/DHL vb ile kulaklık parasını ikiye çarpman gerekir neredeyse.
EK :İngiltere seçenekler arasında ise amazon.co.uk olabilir ayrıca şöyle bir uk site var http://www.iheadphones.co.uk/ türkiyeye gönderirlermi sor
Mesaj tarihi:
amerikadaniste.com ilk seferinde bi 15 dolar vermek lazım ama ilgili firma epey.

Birde üyeliği iptal ederken yazılı olarak aylık ödemeyi durdurmak istiorum diye mail atmak gerek. tek dez avantajları bunlar.

DHL'le yolluolar çok hızlı geliyor, gümrük takılmadı 100 euroluk bişi aldım, kargoda 28 dolar vermiştim. Ama indirmliydi kargo o zaman.
  • Yeni Oluştur...