Tears Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yafeshan said: Su an olan bildigim tek savas N3 vs Solar bitmek uzere. Solar ve co bolgeyi bosaltmakla ve N3 sov grindle ugrasacakken kim alcak yakindaki mallari. Varmi bildiginiz aktif savas bolgesi. Razorun deploy olduğu sisteme götür sağlam savaşlar oluyor. E2O du sanırım yada öle bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Solara artıysanız, gidin onların istasyonlarından ucuz mal toplayın. Batan geminin mallarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bir yerde muhabbeti geçmişti hulk farkı burada gözüküyor ama bu güncel bir bilgimi bilmiyorum. Basic guide olduğu düşünülür ise bence günceldir. http://www.eve-wiki.net/index.php?title=The_Complete_Miner%27s_Guide_by_Halada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 baya değişti diyorum abi niye ısrarla dinlemek istemiyorsunuz. hepsinin bonusu değişti bu barge ve exhumarların. şu yukarıda verdiğin yield çok eski ve outdated şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bişi sorucam high secte probe atarak bulunan, yüksek tier oreların olduğu siteler varmı hala ? Yada önceleride varmıydı hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bende zaten bahsi geçen veriler diye belirttim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 reampage said: Bişi sorucam high secte probe atarak bulunan, yüksek tier oreların olduğu siteler varmı hala ? Yada önceleride varmıydı hatırlayamadım. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 elimde 2-3 tane bs basabilecek high sec maden var. nullsec maden satabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 null secde maden satmak nerelere erisimin olduguna, erisim olan yerde industry ve genel market aktivitesinin ne kadar olduguna gore degisir. hsec de kazip nullsecde satmak pek kazancli bir is gibi durmuyor. Senin harcadigin emegin cok daha azinda adamlar marketten minerali alip satilacak yere jump freighter ile goturur ustune kar koyar satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yafeshan said: null secde maden satmak nerelere erisimin olduguna, erisim olan yerde industry ve genel market aktivitesinin ne kadar olduguna gore degisir. hsec de kazip nullsecde satmak pek kazancli bir is gibi durmuyor. Senin harcadigin emegin cok daha azinda adamlar marketten minerali alip satilacak yere jump freighter ile goturur ustune kar koyar satar. selam. anlatamamışım demek istediğimi :) okuyunca banada öyle geldi. elimde epey trit prit falan var. ama eksin olan mega ve zydn şuanda. 3 tane bs basabilirm yeterli mega ve zydn olursa. onur sormak istedim. mega ve zydrine alımı yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Eskinin tier1 (ornk: armageddon) yada tier2 (ornk:apocalypse) bir BS uretimi su an asiri zarar, bir kac ay sonra belki kara gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yafeshan said: Eskinin tier1 (ornk: armageddon) yada tier2 (ornk:apocalypse) bir BS uretimi su an asiri zarar, bir kac ay sonra belki kara gecer. o halde malzeme biriktirmeye devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar