Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 pro aşçı yıldırım ne diyor, sen dene bak diyorsun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ne prosu len, ultra noob demeli. ek: Çıkıyım da, bi deniz levreği alıyım geliyim pazardan. Apartman balık koksun şöyle bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yapsın yiyelim. dışarıda çok para gidiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 rakı da 70 lira olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben askerden yeni geldim o yüzden stoktan götürüyorum. tekirdağ altın seri de 80-90 olmuştur banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 82.50TL 70 liği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kilosu 50 lira dışarıda da. Dondurulmuş paketlerdekiler iyi baya, Hindistandan geliyor. Çözdürüp tavaya atıyosun, az yağda kızartıp, terayağla bitiriyosun. Yok böyle bi şey. Antalyadaysan gel ortak alalım, yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kışın izmir yazın bodrum hacot. inşallah bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 2 gün önce karides aldım 55tl kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bak şimdi hafız kalamarı birada bekletirsen kalamarı yumuşatır pamık gibin yapar bence beklet. Ardından soda ve nişastadan bir sos yapıyorsun içine biraz tuz biraz beyaz biber yoksa karabiberde olur. Kıvamı çok sulu cıvık olmicak bandırdığında kalamar halkalarının üstünde kalabilecek. Sonra at kızgın derin yağa kızarsın bir kaç dakika. Afiyetle ye. Çırağanda Laledan restaurant da böyle yapıyorduk 2008 den aklımda kalan bu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 beyaz biber? harbiden kara biberin beyazıymış asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kalamarı poşete geçirip camaşır makinasına atarsan çok iyi dövilmüş olur uğraşmazsın hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Kalamar için tarif veriyorum. Zamanında benim hanımı tavlamaya yardımcı olmuştu. Tabii şimdi düşünüyorum da iyi mi olmuş kötü mü diye... Neyse duymasın. Elbette o zamanlar mutfakta hamarat erkek olmak hala pirim yapıyordu. Hey gibi günle hey... Ha, unutmadan midye kızartma da yapabilir bu tarifle. Malzeme; 1 bardak un 2 bardak kızartma yağı 1 adet limon 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı margarin 1 şişe bira Tuz Tarif; Yumurtaları bir delikli süzgeçe kırıp aklarını altındaki kaba akıt. Süzgeçte kalan sarılarını ayrı bir kaba al. Büyükçe bir kaseye unu koyup ortasına çukur aç ve 1 bardak birayı, margarin ve 2 adet yumurta sarısı koyarak karıştır. Tarifin güzelliği kalan birayı yemeği yaparken hafiften götürüyoruz. Sonra kenara ayırdığınız yumurta aklarına bir tutam tuz serp ve telle (veya çatalla. ben çatal kullanıyorum) köpürene kadar çırp. Sonra bunu biralı hamura ilave edip iyice karıştır. Diğer taraftan kızartma tenceresinde sıvı yağı iyice kızdır ve midyeleri teker teker önce bir tabak içindeki una hafifçe bula, sonra biralı hamura iyice batırarak kızgın yağın içine at. Kabarıp her iki tarafları da kızarınca tamamdır. Tamam dedim ama değil elbette. Kalamar sade olur mu? Olmaz. Ne lazım bize? Tarator sosu! 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim ekmek içi, 2 tatlı kaşığı limon suyu, 2 tatlı kaşığı zeytinyağı, 2 diş sarımsak ve çok az tuzu karıştır. İlla sıvı olmasını istiyorsan rondodan geçir. Hepsi bu. Afiyet olsun efem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 deniz kenarında yaşamayı işte bu yuzden seviyorum. işten çıkınca karides kalamar + bira... canım çektirdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 karides, kalamar bira enteresan bir üçlü bira kuruyemiş/patates kızartması rakı, peynir, kalamar/karides falan tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Çanakkale de babam hayvan gibi boğaz kalamarı tutuyo, söyliyim de göndersin özendirdiniz insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Çanakkale'de bir tane köy vardı ya, Asos tarafında hatta Anadolu'nun en batı ucu falan diye prim yapıyorlardı. Orda bir tane deniz ürünü yapan amca var, yiyebileceğiniz en iyi kalamar diyordu çoğu kişi adını bilen var mı en azından köyün? Arabayla Çanakkale'ye gitmem gerek sanırım takılayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ora hakkaten çok iyiydi, ismini hatırlarsam atıcam mesaj. Yarın babama bi sorayım o hatırlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 o nasıl tarif, atom mu parçalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BulletRide said: Çanakkale'de bir tane köy vardı ya, Asos tarafında hatta Anadolu'nun en batı ucu falan diye prim yapıyorlardı. Orda bir tane deniz ürünü yapan amca var, yiyebileceğiniz en iyi kalamar diyordu çoğu kişi adını bilen var mı en azından köyün? Arabayla Çanakkale'ye gitmem gerek sanırım takılayım biraz babakale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben bunu beceremedim attım gitti peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar