fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yine hic bir fenerlinin izlemedigi formalite macini gsliler izlemis. sonra bi de sizin amaciniz sampiyon olmak degil, gs'yi yenmek derler. asil sizin amaciniz gs'nin sampiyon olmasi degil, fenerin yenilmesi. kime yenildiginden bagimsiz ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Benim çocuk " baba tv de fenerbahçe var "demese , maçtan bile haberim yok. Fenerin maç takvimini gs'liye sorcaksın zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Yoo burda yazanlar da izlemiyor ki, internette twitterda vs görüyolar mac sonucunu zaa cekip gidiyorlar derdi de size kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 baya dert ediyoruz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hakkaten inanılmaz bi dert oldu liderliği garantilediğimiz bi maçta yenilmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 dünden beri ağlıyorum, çok dert oldu liderliği garantileyip yedeklerimizin yedekleri ile çıktığımız maçta gsyi eleyen 1461 e yenilmek offfff :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 DeathLord said: Yoo burda yazanlar da izlemiyor ki, internette twitterda vs görüyolar mac sonucunu zaa cekip gidiyorlar derdi de size kaliyor. ahahahahahahahah kimin dert ettiğini son 3 sayfadan görebilirsin ahahahahhahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Genel olarak yazmistim onu. Paticik futbolda zaa cekip gidenlerin cogu maci izlemiyor. Kimsenin tuttugu takimdan cok rakip takimi izledigini sanmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Güzel temizlik olmuş valla iyice azıttıydı bazıları sdf Old3 yanlışın var baya bi Fener takipçisi var seninkiler arasında, sırf zaalamak ve imaj koymak peşinde koşan, Gsden çok Fbyi takip ediyorlar gayette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 biz türkiye kupasını takip etmiyoruz ki baktık yenilmişsiniz zaa'ladık geçtik grup murup varmış tff de bile 2 saat siteyi dolaşmak lazım nedir bu tr kupası diye http://www.tff.org/default.aspx?pageID=598 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 He Old2 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 dert olmasi degil durum.. banane fenerden yenilse ekime kadar........ sorun su, sen ezeli rakibin trabzona 3 at, cakmasi gelsin sana 3 atsin sdgggf komik olan bu.. nolursa olsun karsindaku trabzon. senin onu yenmen lazim.. yetemeyip "YODOKLARLO CİKTİK" demixeksin yani oke :) ayrica o en cok galatasaraylilar takip ediyor diyen arkadas, "futbolsever" olmak baska bisi biliyor musun :) sizin gibi siyasi parti tutar gibi takim tutmuyoruz. galatasaray sevgisi baska ama bir futbolseverlik var oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 salak, takım tutar gibi parti tutulur, tam tersi değil. ayrıca kupada sizi eleyen takımdır 1461 trabzon. asıl zaaalayanlar onlar. Fenerbahçe yine lider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 uzatmayin.. gayet anladiniz demek istedigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 neyini anladık yaw, adamlar 10 tane atsalar nolcak biz 20 tane atsak nolcak saçma sapan formalite icabi bir maç...aykut kafasında merak ettiği şeyleri sahada görebilmek için çıktığımız maç, selçuk şahinin performansı gibi mesela asfdas. 10 haftadır ilk18e giremeyen krasiç oynuyor, caner oynuyor, m.topal defansta oynadı, orhan şam gibi ne idüğü belirsiz bir adam oynadı, bu sezon oynadığı maç sayısı 5 i geçmeyen topuz oynadı. her şeyden ötesi forvette zaten semih var :D gol atmamız bile mucizeydi arkadaşa zorla 0-1 gol oynattım. şu maça geyiğine gel zaaa yap ama ciddi ciddi dalga geçmeye çalışma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 1461 Barcelona çok zorlandı yine de hakkını yeme rakip takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 onlarin hepsi geyikti zaten belli olmuyo mu? ama keske trabzona degilde baska takima yenilseydi demek istedim anladin mi? benim sinirlendigim nokta "feneri bozdon cok tokop edoyolor" lafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Liebe said: şu maça geyiğine gel zaaa yap ama ciddi ciddi dalga geçmeye çalışma :D abi olay aynen şu ya, şu kıytırık maçın bile bu kadar diyaloğunun dönmesi harbi kötü bişey. gs de kupada garantileyip son maça yedeklerle çıkıp yenilseydi şu takıma, girerdik zaaaaaaa der çıkardık yani şöyle dandik bi maçın muhabbetini nasıl yapıyosunuz anlamıyorum =) yok yedeklermiymiş değil miymiş, trabzonun çakmasıymış. harbi boku çıktı futbol bölümünün, kafalar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kimse yusuf tan bahsetmemiş.adam çok iyi oyuncu lan.yaşı kaç bilmiyorum ama genç ise baya parlak bir geleceği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Theridone said: salak, takım tutar gibi parti tutulur, tam tersi değil.ahahahah nasi anlatcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar