GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tarçın, ha birde ünal narçın böle konuya böle çın B)-
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 SNA1L said: herboka kekik atıyorum güzel oluyo
Patice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: SNA1L said: herboka kekik atıyorum güzel oluyo Boka kekik atılmaz
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 MMMMMMMMMMMMMMMMMMHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 evde karabiber, kekik, köri, pull biber var. ne yaparsam yapayım hepsini içine atıyorum işte oıluyor. nasılsa hepsi mideye gidiyor edit:pull biber nedir lan haha
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 20 liraya ufacık şişede karıştırılmış bakaratlar var onlardan alıyorum 30 liraya migrostan
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 forgiver said: 20 liraya ufacık şişede karıştırılmış bakaratlar var onlardan alıyorum 30 liraya migrostan 10 lira da bahşiş mi bırakıyorsun o iğrenç şeyler için ?
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 baharat iyi ama çok piğs kokutuyor sonra
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 baharati cok severim ozellikle aci sert aromatik olanlari tanzanyada baharat tarlalarini gezmistim para verip agzim yuzum burulmustu o aklima geldi
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tanzayaya kadar gittin sabah açılan barlara gitmedinde tarlalarımı gezdin
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yildirimokur said: forgiver said: 20 liraya ufacık şişede karıştırılmış bakaratlar var onlardan alıyorum 30 liraya migrostan 10 lira da bahşiş mi bırakıyorsun o iğrenç şeyler için ? yok pahalı olduğunu söylüyorum hepsinden bir paket al karıştır aynı paraya 10x daha fazla malzemen oluyor
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Pulbiber, her türlü hayvan cesediyle çok güzel. Ciğerle böbrekle falan kimyon.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ota boka kırmızı biber atanlar en büyük can düşmanlarım
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wolas said: tanzayaya kadar gittin sabah açılan barlara gitmedinde tarlalarımı gezdinsabah acilan barlarina da gittim gece kapananlara da
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 valla ben her seye pul biber ve kekik koyuyorum banko. utanmasam tatlilara da koyucam.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 pul biber & toz biber olmadıgı zaman toz biber & all kekik & all domates kurusu & yımırta
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 küçük bi sos tabağına zeytinyağı üstüne pul biber isot kekik çörekotu. ekmekle çok güzel gidiyo
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bugüne kadar baharatlarla ilgili en büyük bulgum nane salçalı yemeklerde tat arttırıcı olarak kullanılabiliyor (aslında emaleth söyledi bunu da sdf). özellikle bence ekşi tadını öne çıkarıyor o yüzden ekşi sevenlere bol bol koymalarını öneririrm. ya da ekşi tatlı sos yaparken koyulabilir
Öne çıkan mesajlar