GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tarçın, ha birde ünal narçın böle konuya böle çın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 SNA1L said: herboka kekik atıyorum güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: SNA1L said: herboka kekik atıyorum güzel oluyo Boka kekik atılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 MMMMMMMMMMMMMMMMMMHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 evde karabiber, kekik, köri, pull biber var. ne yaparsam yapayım hepsini içine atıyorum işte oıluyor. nasılsa hepsi mideye gidiyor edit:pull biber nedir lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 20 liraya ufacık şişede karıştırılmış bakaratlar var onlardan alıyorum 30 liraya migrostan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 onları yeme ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 forgiver said: 20 liraya ufacık şişede karıştırılmış bakaratlar var onlardan alıyorum 30 liraya migrostan 10 lira da bahşiş mi bırakıyorsun o iğrenç şeyler için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 baharat iyi ama çok piğs kokutuyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Osurmıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 baharati cok severim ozellikle aci sert aromatik olanlari tanzanyada baharat tarlalarini gezmistim para verip agzim yuzum burulmustu o aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tanzayaya kadar gittin sabah açılan barlara gitmedinde tarlalarımı gezdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 pizza baharatı iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yildirimokur said: forgiver said: 20 liraya ufacık şişede karıştırılmış bakaratlar var onlardan alıyorum 30 liraya migrostan 10 lira da bahşiş mi bırakıyorsun o iğrenç şeyler için ? yok pahalı olduğunu söylüyorum hepsinden bir paket al karıştır aynı paraya 10x daha fazla malzemen oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Pulbiber, her türlü hayvan cesediyle çok güzel. Ciğerle böbrekle falan kimyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ota boka kırmızı biber atanlar en büyük can düşmanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wolas said: tanzayaya kadar gittin sabah açılan barlara gitmedinde tarlalarımı gezdinsabah acilan barlarina da gittim gece kapananlara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 valla ben her seye pul biber ve kekik koyuyorum banko. utanmasam tatlilara da koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 pul biber & toz biber olmadıgı zaman toz biber & all kekik & all domates kurusu & yımırta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 küçük bi sos tabağına zeytinyağı üstüne pul biber isot kekik çörekotu. ekmekle çok güzel gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bugüne kadar baharatlarla ilgili en büyük bulgum nane salçalı yemeklerde tat arttırıcı olarak kullanılabiliyor (aslında emaleth söyledi bunu da sdf). özellikle bence ekşi tadını öne çıkarıyor o yüzden ekşi sevenlere bol bol koymalarını öneririrm. ya da ekşi tatlı sos yaparken koyulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar