Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

zaten resmi site aciklama yapmis "Bir diğer deyişle ve halk diliyle anlaşılması açısından bilinmesi gerekir ki; Teknik adamın hakem tarafından saha dışına davet edilmesi, bir hak mahrumiyeti cezası olmayıp FDT nın 99. Maddesi kapsamında değildir. Teknik adamın saha ile iletişim kurmasına engel bir durum yoktur! "

taktik niye gerdi ki milleti?

ulan amma kastilar ha yok drogba oynamasin yok fatih terim girmesin.

amma agladi millet arkadas.

Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

https://pbs.twimg.com/media/BEOBHZJCAAAt-IA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BEODK03CQAAa_yt.jpg

1- Hakem, idari tedbir kararı almaya yetkili makamlar arasında değildir.

2- İhraç edilen oyuncular, yedekler ve oyundan alınan oyuncular açısından bir maç otomatik cezaya (FDT m.95) dayalı olarak, idari tedbir Talimattan doğar.

3- FDT m. 95 sadece futbolcuların durumunu düzenleyip, teknik adamlar için otomatik ceza öngörmediği, oyun kuralları karşısında da göremeyeceği için, teknik adamlar için otomatik idari tedbirden de bahsedilemez.

Bir diğer deyişle ve halk diliyle anlaşılması açısından bilinmesi gerekir ki; Teknik adamın hakem tarafından saha dışına davet edilmesi, bir hak mahrumiyeti cezası olmayıp FDT nın 99. Maddesi kapsamında değildir. Teknik adamın saha ile iletişim kurmasına engel bir durum yoktur!

Mevzuatın uygulanması durumunda sayın Fatih Terim'in saha ile iletişim kurması sebebiyle bir ceza alması mümkün değildir.

Sayın Sedat Doğan, ilgili maç esnasında sayın Fatih Terim’in yanına gitmiş ve hukuki durumda bir sıkıntı olmadığı istişare edilmiştir. Kamuoyuna ve bilmeyenlere duyurulur
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

neden tribüne yolluyor ki o zman, dursun takımının basında, ne sacma sey lan, adam ha 1 metre asagida ha yukarda durmus

ya da madem izni var neden hep vermedi de 1 kere verdi taktik

Hayır amaç senin düşündüğün gibi ceza vermek, ama maddeleri sebze beyinli aptallar hazırladığı için Sedat Doğan gibi çakallar içinde açık tespit edebiliyor kısa sürede, açık bulmuşlar maddede, şu açıklamayı da cezadan önce yapmasalar muhtemelen bundan da ceza vericeklerdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

applev0dka said:

neden tribüne yolluyor ki o zman, dursun takımının basında, ne sacma sey lan, adam ha 1 metre asagida ha yukarda durmus

ya da madem izni var neden hep vermedi de 1 kere verdi taktik

Hayır amaç senin düşündüğün gibi ceza vermek, ama maddeleri sebze beyinli aptallar hazırladığı için Sedat Doğan gibi çakallar içinde açık tespit edebiliyor kısa sürede, açık bulmuşlar maddede, şu açıklamayı da cezadan önce yapmasalar muhtemelen bundan da ceza vericeklerdi :)

yok belki salak tarafima geldi anlamadım diye soruyorum gercekten cok sacma cunku :D tribüne yolladıgı yerde 30 santim falan yukarsı yani :D öyle yapana kadar hıımmm fatih otur yerine kalkma kızarim dese daha mantıklı olurmus ya sdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

bide mesela yine anlamadıgım bişey sorucam, ft bundan önce cezalı oldugunda böyle locanın birinde oturup iletişim kurmamıstı sanrım, şimdi sen bu adamı tribüne yolladgında 30 santim yukari yolluyorsun, o zaman ft cezali oldugu 3 macta da orda oturabilcek mi ?

bence oturmali,yoksa yine sacma bişey ortaya cıkıyor..

bu aksam hiç bişeyi anlamadım ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte orda oturabiliyor ama bu maçtaki gibi talimat verirse öperler. O yüzden oturur abdürrahim'e anlatır aşşağıdaki hoca keşke ahmet'i çıkarıp mehmet'i soksa diye abdürrahim de aşşağıdaki hocaya söyler ahmet'i çıkarıp mehmet'i soksan iyi olcak diye :)

Yemin ediyorum bu futbolu yönetenlerin kuş kadar beyni yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...