toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 tehdit degil ki abi, size malzeme vermicem rapor yazmak icin gibi bi imada bulunmus. ama tabi tupcu 3 mactan asagı vermez. bence ceza almamalı ya da 1 mac falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 rapora tehdit diye yazilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 3 maç ceza almış Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gayet normal 3 maç ya işte tedbirden falan işte o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 eklemişler mi eski cezasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Eski ceza ile ilgili bir şey yazmıyor, onun da kokusu bu akşam çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 cezayi verseler fenerasyon, vermeseler galarasyon, adamlar napsin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bence iyi bir ceza.. ertelenmis de vardi cunku.. 5 6 bekliyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 şu da güzelmiş yalnız "BANA RAPORUNDA KÜFÜR ETTİ YAZMA ZEVKİNİ TATTIRMAYACAĞIM DEDİM" zorla annene küfür ediim istiyosan ama etmicem yani sfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 1 maç bile vermemeleri gerekirken 3 maçı yaslamışlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 eski ceza dahil degil mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 dahilmis heralde. 1+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 tahkimde 2'ye düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hamamda 1e cekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Neyse rahatlamıştır Aykut Kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi tamam yapmayin sunu.. iyice fb taraftari gibi paranoyaga bagladik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 escape said: bu arada 3 5 2 sisteminin isleyebilmesi icin 5li orta sahanin sagindaki ve solundaki ucundakilerin orayi gidip gelmesi lazim surekli.. o kondisyon yok nu takimda kimsede. 3 5 2 kolay bi sistem degil yani.. atacklarda sag ve sol kanatlar atak yedigin yone dogru kayiyo iceri dogru veya geriue dogru. o sistematigi uygulayamazsin yani. butun oyularin saglam olmasi lazim. sanirim hollanda liginde oynandi bi sure basarili olunamadi Juventus şunu deliler gibi oynuyo şuan.Ki hani kanatlarındaki adamlarda ahım şahım adamlar değil.Ama gene sol tarafta sıkıntı basıyo bizi.Şu formasyonumuzu keyfimize göre değiştiremememizin en büyük sebebidir heralde takımda bitane bile hem ofans hem defans yapan bek eksikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 paranoyayla ilgisi yok ki, birebir koydum bak Aykut Kocaman'ın kelimelerini hatta aç izle Caner atıldığında neler yapmış adam. Tek maç ceza almadı beyfendi Fatih Terim şu laflarla sahadan atılıp 3 maç yiyorsa sıçayım öyle lige de şampiyonluğa da federasyona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ertelenen 2 maç cezası ile birlikte mi 3 maç ceza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 puan farki 2 ye bolunmuyor bu sene NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hayir, direk 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 DeathLord said: paranoyayla ilgisi yok ki, birebir koydum bak Aykut Kocaman'ın kelimelerini hatta aç izle Caner atıldığında neler yapmış adam. Tek maç ceza almadı beyfendi Fatih Terim şu laflarla sahadan atılıp 3 maç yiyorsa sıçayım öyle lige de şampiyonluğa da federasyona da. ya tamam da abi biz yapmayalim yine de :) kendi tisimize bakalim lutfen. dusurmeyelim seviyeui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Tırstın dimi lan Zegna seni de banlayacak diye, ondan böyle kibarlaştın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/9/3476/B_03bee8af80914818bc593a987521dae1.jpg işimize bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 eger bir gram tirstiysam adam degilim lan!!! ben milyon kere banlanmisim. bisiden korktugum yok benim ;) farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar