Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 geçen sene bizden puan aldılar size iki maçta da yattılar onu napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Liebe said: o maça kalmaz şampiyonluk zaten, ben trabzonun genel görüşünden bahsediyorum sadece. Geçen sene de aynı geyiği yaptınız adamlar bizden sezon sonunda kendi sahamızda puan aldı, sizin yapamadığınızı yaptılar yani. Ateisler bunu da açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 DeathLord said: Tabi siz de haklısınız şimdiden başlayın o maçı TS için şeref mücadelesi haline getirme çalışmalarına. trabzonspor kulübü şeref mücadesini bırakalı 1-2 sezon oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Terim icin yuruyus yapilcakmis, maskeler zaten vardi. Ondan sonra bizim taraftar farkli zart zurt ahahahha Oldboyzcuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 baskanda tasvıp etmedı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 CthuLhu said: geçen sene bizden puan aldılar size iki maçta da yattılar onu napcaz biz adamlara geçen sene en iyi futbolumuzu oynadık belki de, sonra bize yattılar mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 "Tatar Ramazan" said: Terim icin yuruyus yapilcakmis, maskeler zaten vardi. Ondan sonra bizim taraftar farkli zart zurt ahahahha Oldboyzcuklar ahahahhaha ünalın bu biz elitiz pozlarına hastayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Troll Unal bildigin amigo baskan ve hep tribunlere oynuyor, kisa surede Azize benzedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Theridone said: DeathLord said: Tabi siz de haklısınız şimdiden başlayın o maçı TS için şeref mücadelesi haline getirme çalışmalarına. trabzonspor kulübü şeref mücadesini bırakalı 1-2 sezon oldu ya. http://i46.tinypic.com/21ams5f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Liebe said: CthuLhu said: geçen sene bizden puan aldılar size iki maçta da yattılar onu napcaz biz adamlara geçen sene en iyi futbolumuzu oynadık belki de, sonra bize yattılar mı oluyor? e biz yenince yattı oluyor ya siz nasıl güzel futbolla yenmiş oluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 açta geçen seneyi izle. fenerbahçeye nası futbol oynandı .. galatasaraya nasıl oynandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 abi şike yaptınız yani hırs mı yapcaktı rakip takımdakiler soruya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hee o zaman size oynanan futbolla bize oynanan arasındaki farkı kabul ediyosun dimi oldboy.. kabulse tartışma bitmiştir. bana gecen sene paralel evrende kayan defansın videosunu buldurucanız şimdi youtube'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 e bul. sorumla yazdıkların arasında ne bağlantı var? trabzon bizden puan aldı ama maçtan 1 ay önce oo yatackalar diye ağlamaya başladınız. bu sene yine aynı. siz yenince güzel futbol biz yenersek yatış niye diyorum, kayan defans vidyosu diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 jön terim artık tribunden yapar artisliklerini hehe, o kadar kufur ve sahaya giren taraftara kapatma cezası vermeyen federasyonda, her zaman ki gibi,yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 galatasaraya yatılma oranı fenere yatılma oranından herzaman daha fazla olmuştur onu diyorum ben.. çünkü biz 17 vs 1'ciyiz. Trabzon size yatıcak dedigimizde geçen sene sanki size yatmadı derseniz geçen seneki maçları bi açın bakalım trabzon size nası oynamış bize nası oynamış vs vs diye gider.. onu diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sizi ligden düşürmeye de yemediydi emre. bizim ilk vukuatımız olduğundan vermediler saha kapama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eternal said: galatasaraya yatılma oranı fenere yatılma oranından herzaman daha fazla olmuştur onu diyorum ben.. çünkü biz 17 vs 1'ciyiz. Trabzon size yatıcak dedigimizde geçen sene sanki size yatmadı derseniz geçen seneki maçları bi açın bakalım trabzon size nası oynamış bize nası oynamış vs vs diye gider.. onu diyorum yani. boş laflar bunlar ya. trabzon geçen sene ne gsye ne de bize bir halt oynadı. çocuk çocuk bahanelerle gelmeyin ya. sonra fenerli kafası diyorlar adamlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 CthuLhu said: e biz yenince yattı oluyor ya siz nasıl güzel futbolla yenmiş oluyorsunuz? şike oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eternal said: galatasaraya yatılma oranı fenere yatılma oranından herzaman daha fazla olmuştur onu diyorum ben.. çünkü biz 17 vs 1'ciyiz. Trabzon size yatıcak dedigimizde geçen sene sanki size yatmadı derseniz geçen seneki maçları bi açın bakalım trabzon size nası oynamış bize nası oynamış vs vs diye gider.. onu diyorum yani. Geçen seneki defterleri açacaksak Eskişehir maçından da başlayabilirsin. Şu lafı bjk li etse anlarım da şike bahçe yapınca fıkra mı desem, kamera şakası mı desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eternal said: galatasaraya yatılma oranı fenere yatılma oranından herzaman daha fazla olmuştur onu diyorum ben.. çünkü biz 17 vs 1'ciyiz. Trabzon size yatıcak dedigimizde geçen sene sanki size yatmadı derseniz geçen seneki maçları bi açın bakalım trabzon size nası oynamış bize nası oynamış vs vs diye gider.. onu diyorum yani. Bak diyoruz ki sizin 3 yediğiniz stattan puan çıkardı adamlar hiçbir iddaları olmadığı halde. Sırf senin gibilerin çenelerini kapayabilmek için yırtındı adamlar. Azıcık utanma olur arkadaş insanda. Şikeden yakalandınız lan şikeden, ne yatmasından kalkmasından bahsediyosun hala? Bugün oynayacağınız Eskişehir bak bakalım son 3 yılda GS'ye kaç puan geçirmiş FB'den kaç puan alabilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Zegna said: jön terim artık tribunden yapar artisliklerini hehe, o kadar kufur ve sahaya giren taraftara kapatma cezası vermeyen federasyonda, her zaman ki gibi,yemedi. Aynı federasyon lig düşürme vermedi ama gelmiş saha kapatmadan bahsediyorsun Kupa fb de ama avrupaya giden ts olan bir başka ülke var mı dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ahaha helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 meriç tunca taytılını hak ediyor eternal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Zegna said: jön terim artık tribunden yapar artisliklerini hehe, o kadar kufur ve sahaya giren taraftara kapatma cezası vermeyen federasyonda, her zaman ki gibi,yemedi. O federasyon Fenerbahçe'ye verdi mi saha kapatma cezası? Sistemli kandırmaca çok güzel çalışıyor medyada gerçekten, BJK 2 maç yediğinde 1'i kötü tezahürattan 1'i de saha olaylarından geldi. BJK maçında madde yağdı dışarıdan, 90 dakika küfür dinledik, ayrıca bu cezalar eklenerek büyür GS stadında 3 yıldır ilk olay bu, Beşiktaş o sene 1 dolu 1 boş oynuyordu zaten. Bunu da Fenerliler'in en iyi bilmesi lazım aslında UEFA'nın verdiği cezaların nasıl katlanarak arttığını yaşayarak öğrendiler. Galatasaray saha olaylarının savunmasında geçen seneki Kadıköy'deki maçı kullanarak savunma yaptı bu arada, geçen sene nasıl vermediyseniz bu sene de veremezsiniz dediler konu kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar