Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

galatasaraya yatılma oranı fenere yatılma oranından herzaman daha fazla olmuştur onu diyorum ben.. çünkü biz 17 vs 1'ciyiz.
Trabzon size yatıcak dedigimizde geçen sene sanki size yatmadı derseniz geçen seneki maçları bi açın bakalım trabzon size nası oynamış bize nası oynamış vs vs diye gider.. onu diyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

galatasaraya yatılma oranı fenere yatılma oranından herzaman daha fazla olmuştur onu diyorum ben.. çünkü biz 17 vs 1'ciyiz.
Trabzon size yatıcak dedigimizde geçen sene sanki size yatmadı derseniz geçen seneki maçları bi açın bakalım trabzon size nası oynamış bize nası oynamış vs vs diye gider.. onu diyorum yani.

boş laflar bunlar ya. trabzon geçen sene ne gsye ne de bize bir halt oynadı. çocuk çocuk bahanelerle gelmeyin ya. sonra fenerli kafası diyorlar adamlar. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Geçen seneki defterleri açacaksak Eskişehir maçından da başlayabilirsin. Şu lafı bjk li etse anlarım da şike bahçe yapınca fıkra mı desem, kamera şakası mı desem bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Bak diyoruz ki sizin 3 yediğiniz stattan puan çıkardı adamlar hiçbir iddaları olmadığı halde. Sırf senin gibilerin çenelerini kapayabilmek için yırtındı adamlar. Azıcık utanma olur arkadaş insanda.

Şikeden yakalandınız lan şikeden, ne yatmasından kalkmasından bahsediyosun hala? Bugün oynayacağınız Eskişehir bak bakalım son 3 yılda GS'ye kaç puan geçirmiş FB'den kaç puan alabilmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

jön terim artık tribunden yapar artisliklerini hehe,

o kadar kufur ve sahaya giren taraftara kapatma cezası vermeyen federasyonda, her zaman ki gibi,yemedi.

Aynı federasyon lig düşürme vermedi ama gelmiş saha kapatmadan bahsediyorsun

Kupa fb de ama avrupaya giden ts olan bir başka ülke var mı dünyada
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

jön terim artık tribunden yapar artisliklerini hehe,

o kadar kufur ve sahaya giren taraftara kapatma cezası vermeyen federasyonda, her zaman ki gibi,yemedi.

O federasyon Fenerbahçe'ye verdi mi saha kapatma cezası?
Sistemli kandırmaca çok güzel çalışıyor medyada gerçekten, BJK 2 maç yediğinde 1'i kötü tezahürattan 1'i de saha olaylarından geldi.

BJK maçında madde yağdı dışarıdan, 90 dakika küfür dinledik, ayrıca bu cezalar eklenerek büyür GS stadında 3 yıldır ilk olay bu, Beşiktaş o sene 1 dolu 1 boş oynuyordu zaten.
Bunu da Fenerliler'in en iyi bilmesi lazım aslında UEFA'nın verdiği cezaların nasıl katlanarak arttığını yaşayarak öğrendiler.

Galatasaray saha olaylarının savunmasında geçen seneki Kadıköy'deki maçı kullanarak savunma yaptı bu arada, geçen sene nasıl vermediyseniz bu sene de veremezsiniz dediler konu kapandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...