kavurma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şike yapıp düşürülmeyen fenerbahçe varsa kimse kusura bakmasın galatasarayın sahası da kapatılmasın. çifte standart istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Haa bir de federasyon basma sizin yaptığınız. Bizimkiler randevu alıp konuşmuş. Hatırlarsan Aziz ve tayfası gittiğinde kıyamet koptuğu, bağırış çağırışların yaşandığı söylenmişti bir çok federasyon çalışanı tarafından basına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bizimkilerin de randevusu vardi, merak etme. isi kilifina uydurmayi biliyo bizimkiler de aysalgiller kadar. sene basindan beri gs kac kez kufurden oturu para cezasi aldi. biz kufur ettik mi sahamiz kapanir. taraftar sahaya atladi mi besiktas 2 mac ceza alir, fenerbahce almaz. sike yapildigindan beri her turlu hakem/federasyon hatasi lehinize oldugunda AMA SIZ SIKE YAPTINIZ !!!! demeyi biliyosunuz. arkadas oynamayin o zaman ligde. herseye ayni bahane. ya da butun kararlari bizim lehimize versin federasyon, zaten sike yapmistik bundan sonrasi farketmez diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yapip yapip bir de maduru oynamiyorlar mi cok guluyorum ya. Kilifini da uydurmus, verirlerse kesin sike diye hahahahaha cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yaptırım uygulanacaksa galatasaraya uygulansın, biz kayrılan bir takımın taraftarı olmamalıyız, diğer takımlar kayrılaiblir ama benim takımım kayrılmamalı "onalrı kayırıyorsanız bizi de kayırın" argümanlarıyla gitmemeliyiz, hiç bir takıma yakışmaz bu birinin hata yapmasoı demek o hatanın tekrar yapılması yada devam etitrlmesi gerekliliğin,i doğurmaz kapatsınlar abi arenayı yeter ki biz aynı durumda kalmayalım yarın öbür gün "gs ın sahası kapatılmadı bize de hede hödö yapılmasın" denmesin denilsin ki "gs uefayı aldı biz de alalım başkan!" densin böyle şeylere örnek olsun tuttuğum takım kapatın lan sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 veya siz de şike yapın rahatlayın! sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sike herkes yapiyo, olay yakalanmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 BabacumMostors said: yaptırım uygulanacaksa galatasaraya uygulansın, biz kayrılan bir takımın taraftarı olmamalıyız, diğer takımlar kayrılaiblir ama benim takımım kayrılmamalı "onalrı kayırıyorsanız bizi de kayırın" argümanlarıyla gitmemeliyiz, hiç bir takıma yakışmaz bu birinin hata yapmasoı demek o hatanın tekrar yapılması yada devam etitrlmesi gerekliliğin,i doğurmaz kapatsınlar abi arenayı yeter ki biz aynı durumda kalmayalım yarın öbür gün "gs ın sahası kapatılmadı bize de hede hödö yapılmasın" denmesin denilsin ki "gs uefayı aldı biz de alalım başkan!" densin böyle şeylere örnek olsun tuttuğum takım kapatın lan sahayı Bkz. Meireles in cezası kaldırıldı melonunki de kaldırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/4/9/fft104mm2242313.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Siz bide kek gibi yakalandınız be hacım. Kanunen şikecisiniz yani. Hala hak hukuk konuşuyorsunuz ya, gülerek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ama kaldırılmadı. Ben Babacum'e artık katılmıyorum. Yani adamların yaptığı ne varsa yapmak lazım sonuca gitmek için. Sesin çıkmadıkça daha da eziyorlar çünkü. Bağırıp çağırmak lazım anca o şekilde eşit şartlara erişiyorsun. Kulüpte bunu yapacak tek adam Terim olunca da yine de eşit şarlar olmuyor, çünkü bu sefer de Terim'i kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu Gs liler Tayyip gibi ya, Turkiyenin en guclu 2 takimindan birisi olmalarina ragmen yillardir magduru oynuyorlar. Bir bitmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hee biz oynuyoruz 3 temmuzdan beri diye konuşan amcamdı. ki kendisi gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mağduru oynamıyoruz. En azından benim düşüncem o değil. Galatasaray iki büyük kavramında eşitliği bozup bir adım öne geçmişken ve bu farkı daha da açacağı gün gibi ortadayken, bu farkın açılmasını istemeyenlere karşı verilen bir mücadele var ortada. Bunu ortaya koymaya çalışıyorum kendi adıma. Ancak tabi ki bunu kabullenmek zor olacaktır ve kabullenilmesini beklemiyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Flameoffear said: Siz bide kek gibi yakalandınız be hacım. Kanunen şikecisiniz yani. Hala hak hukuk konuşuyorsunuz ya, gülerek izliyoruz.aksini soylemiyorum zaten. yapacaksan yakalanmayacaksin. profesyonellerden ders almak lazim. @serjuhan; arkadas mantiga bak, o zaman sike operasyonu yapilmasa farki biz daha da acip koparacaktik. siz kume dusmeme mucadelesi verirken 82 puan topluyorduk biz. bi isin dogrusu neyse o yapilmali. ama galatasaraylilarin cogu gibi adalet = galatasarayin lehine olan karar denklemine inanmani garipsemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fizboz fenerlilerin çoğu hangi denkleme inanıyor peki? çuvaldızı da beşiktaş'a mı batırıyoruz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bir fenerbahçe taraftari=hizbullah yobazligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Nickini hakediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Harbi senin yaptığın çok mu farklı ki fizban. Yani o yüzden aslında hiç konuşmamak lazım bu tip şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yoo ben fenerbahce dusurulsun diyorum. ama fenerbahce dusurulmedi o zaman diger kurallar uygulanmasin demiyorum. benim yaptigim epey farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Aslında tüm olay dediğin noktadan çıktı. Misal 3 Temmuz önceki sezonlarda böyle olmuyordu. Abuk subuk adam atmalar, hakem kararlarında aşırılıklar, tahkimin bu kadar bokunu çıkarması vs uzar gider. Başlangıç şike yapan takımların düşürülmemesi/cezalarını çekmemesiyle başladı zaten. Sonrasında işin bokunun çıkacağı aşikardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sike olayinda da bir standart yok ama, diyelim ki Feneri dusurduler. Ee alenen olaylarin sikenin dondugu futbolcularin yoneticilerin gulerek anlattigi onca eski sezon noolcakti? Bu isin altindan kimse kalkamazdi sonra, ondan halinin altina supurme yolu secildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 BabacumMostors said: yaptırım uygulanacaksa galatasaraya uygulansın, biz kayrılan bir takımın taraftarı olmamalıyız, diğer takımlar kayrılaiblir ama benim takımım kayrılmamalı "onalrı kayırıyorsanız bizi de kayırın" argümanlarıyla gitmemeliyiz, hiç bir takıma yakışmaz bu birinin hata yapmasoı demek o hatanın tekrar yapılması yada devam etitrlmesi gerekliliğin,i doğurmaz kapatsınlar abi arenayı yeter ki biz aynı durumda kalmayalım yarın öbür gün "gs ın sahası kapatılmadı bize de hede hödö yapılmasın" denmesin denilsin ki "gs uefayı aldı biz de alalım başkan!" densin böyle şeylere örnek olsun tuttuğum takım kapatın lan sahayı babacum söylediğin durum gerçekten olması gerekendir ve her takım taraftarı için geçerlidir bu konuda bir sorun yok. ama haksızlıkları başka haksızlıklarla örtme kültürü bir kere yerleşmiş memlekete. sen bunu tekil olarak düşünebilirsin ama senin tuttuğun takımın taraftar grubu bu şekilde düşünmüyor. onlar da başkaları nasıl davranıyorsa o şekilde davranmak zorunda hissediyorlar kendilerini. örneğin fenerbahçenin şike süreci başladığı zaman herkes fenerbahçe şöyle fenerbahçe böyle diye takımı yerden yere vurdu. fenerbahçe tarafı ne yaptı? zamanında şunu yapmıştınız o zaman siz de suçlu ilan edilmelisiniz dedi. kimse aziz yıldırımın yediği naneleri sorgulama gereği duymadı. tek bakış, bizim takımımız temiz. kimse fatih terimin avukatlığını yapmıyor, ya da memleketin hakimine savcısına yafta yapıştırmıyor. bu adam galatasaraya parasıyla yada lobisiyle değil, başarılarıyla katkıda bulunmuş, milli takıma dahi tarihinde görmediği başarılarda teknik direktörlük yapmış bir adamdır. bunu ben de söylerim, sen de söylersin, herkes söyler (kısacası sadece benim fikrim değildir) o yüzden iki kişiyi karşılaştırırken aralarındaki farkları da göz önünde bulundurmak daha sağlıklı olacaktır. fatih terimin yaptığı yanlıştır, böylesine saçmalıklarla doldurulmuş düzenin içerisinde hep "salağı" oynamak en mantıklı yoldur. bunu yapabilen kafası rahat bir şekilde zaten takılabiliyor. ama adamın midesi kaldırmıyor demek ki "salağı" oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şöyle bir link vereyim. http://www.twitlonger.com/show/n_1rjmm6j bu seneki tüm maçların 90 dakka streami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sike sureci ortbas edildikten sonra millette olusan guvensizligi ortadan kaldiralim diye dusunduler ama boku cikti isin. 12 mac, 10 mac ceza istemeler, alakasiz adam atmalar, hatali hakem kararlarini bile asiri savunmalar, en son terim olayinda gordugumuz gibi otorite kurucam diye aptal aptal hareketler vsvs. Kas yapicaz diye dusunduler ama kafa kopartiyorlar su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar