Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

burda meloya laf eden küflenmiş futbol mantarları vardı

son bir kaç maçtır insan üstü oynadı, hele real ve mersin maçlarında bayağı iyiydi, geçen seneki formunun da üstüne çıktı resmen

gerçi mantarlar maç izlemeden yorum yapıyordur muhtemelen o ayrı

umarım sene sonu alırız bonservisiyle bu sefer, çingenelik yapmadan. takımda ruhu olan bi oyuncu lazım böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

i beg your pardon? ne gafletinden bahsediyorsun

onun dışında melonun takıma son anda isteksiz olarak katılması kulübün yaptığı çingenelikten tamamen. sezon sonu parasını verip direk kampa almak varken adamın maldivlere göt göbek büyütmeye gitmesine göz yumdular 2 kuruş pazarlık yapalım diye. herif de bunlar beni almayacak başlarım böyle işe diyip vurdu kendini karıya kıza içkiye.

hani abartılı anlatıyorum fakat ilk yarıdaki melonun gerçek melo olmadığını hepimiz biliyoruz, gerçek halinin neler yaptığı da ortada işte. selçuk'un yaptığı pas trafiğini yönetme işini hakkıyla yapıp defansif anlamda da tam bir robocop gibi oynuyor adam.

üstüne yanındaki selçuk'un atmaya cesaret edemediği 50 metrelik pasları milimetrelik atıp oyunu açabilmesi de cabası
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi

totti de hırsıydı, gattuso da. bu tarz özel oyuncuların hepsinin takımlarının başarılarında ayrı yeri var. melo bir totti bir gattusodur demiyorum ama adam galatasaray'a gelmiş en iyi dmc olabilir şimdiye kadar. tr'ye gelen ise bi appiah vardı, bi de fernandes işte o da dmc oynamadı hiç yeteneğinden ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

ünal aysal resmi siteden açıklama yapmış adalet istiyormuş.stopersiz kaldın diye zanın cezası affedilir.drogbaya komedi penaltı çalınır gençler maçında,maç döndün diye.aman cimbom solbeksiz kalmasın diye rieraya 3 hafta üst üste kırmızı çıkmaz.sonra hakan şükürün bile temiz dediği maç sonrası adalaet istiyoruz.ki bu kıyaklar son 1 ayda olmuş kıyaklar biraz geriye gitsek neler çıkar.

ben bjkliyim zaten ligden koptuk bu maç beni ilgilendirmiyordu.ama bu yüzsüzlük ve utanmazlık adamı deli eder.ayıp be ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

GS-FB arasında danışıklı dövüş var yıllardır.bu 2 kulüp ruh ikizi zaten her zaman yazıyorum.yıllardır süregelen sistemden ikiside çok memnundur.birbirlerine muhtaçdırlar bu sistemin sürmesi için.bugün GS alehine yazdım diye 2 kulübü ayırdığım sanılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...