toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 buradan devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sıkışınca fenerbahçe topiğine link vermek yerine en başta fenerbahçe lafını kullanmasaydın adam haklı dedirtebilirdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 tüh ya keşke zamanı geri alabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 gs altyapisindan bir kare. https://pbs.twimg.com/media/BGOSEkZCIAApvNO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 AHHAHAHAHAHAHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 onur'u da eklesenize fotosop falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 trabzonlular ne küfür ediyordur belli değil aşdmşald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 said: Galatasaray'da sarı kart cezalıları Selçuk İnan ve Riera ile sakatlığı bulunan Çağlar Birinci bu akşamki maçta forma giyemeyecek. bu çağlarda aldığımız günden beri sakat asjfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 urfalı oynar mı ya bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 burda meloya laf eden küflenmiş futbol mantarları vardı son bir kaç maçtır insan üstü oynadı, hele real ve mersin maçlarında bayağı iyiydi, geçen seneki formunun da üstüne çıktı resmen gerçi mantarlar maç izlemeden yorum yapıyordur muhtemelen o ayrı umarım sene sonu alırız bonservisiyle bu sefer, çingenelik yapmadan. takımda ruhu olan bi oyuncu lazım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yine doruk'a cevap verme gafletinde bulunuyorum ama sen melonun ilk yarı ve ikinci yarıda ilk 3-5 maçtaki performansını beğeniyor muydun hakikaten? şu an geçen senenin üstüne çıktı bence ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 melo bugünkü maçta iki kişilik oynadı, orta sahadan geriye adam geçirtmedi resmen. muslera'a ikinci yarı top gelmemesinde etkisi büyük. ama bonservisini aldırtmaya kasıyor işte keşke hep böyle oynasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 i beg your pardon? ne gafletinden bahsediyorsun onun dışında melonun takıma son anda isteksiz olarak katılması kulübün yaptığı çingenelikten tamamen. sezon sonu parasını verip direk kampa almak varken adamın maldivlere göt göbek büyütmeye gitmesine göz yumdular 2 kuruş pazarlık yapalım diye. herif de bunlar beni almayacak başlarım böyle işe diyip vurdu kendini karıya kıza içkiye. hani abartılı anlatıyorum fakat ilk yarıdaki melonun gerçek melo olmadığını hepimiz biliyoruz, gerçek halinin neler yaptığı da ortada işte. selçuk'un yaptığı pas trafiğini yönetme işini hakkıyla yapıp defansif anlamda da tam bir robocop gibi oynuyor adam. üstüne yanındaki selçuk'un atmaya cesaret edemediği 50 metrelik pasları milimetrelik atıp oyunu açabilmesi de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Melo geçen sene iyiydi, hatta gitti 12 gol attı ama şu son 5 maçta oynadığını gibi oynamadı. Benim önlibero kavramım bu. Böyle Melo olduğu sürece Selçuk ve Sneijder yardıracaktır. Geçen sene tüm sezona rağmen acaba diyordum ama bu sezon kesin alınmalı diyorum Melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://manyakhaber.net/wp-content/gallery/galatasarayli-futbolcu-soyunma-odasinda-boyle-sevindi/galatasaray-schalke.jpg hayvan gibi kilo verdi zaten sene başına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DoruK said: umarım sene sonu alırız bonservisiyle bu sefer, çingenelik yapmadan. takımda ruhu olan bi oyuncu lazım böyle. Herkesin karakteri farklıdır fakat bazen hırs melo gibi dandikçe şeyler yaptırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sezon sonu yine almaz aysal 6 milyon mu ne bonservisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yok abi totti de hırsıydı, gattuso da. bu tarz özel oyuncuların hepsinin takımlarının başarılarında ayrı yeri var. melo bir totti bir gattusodur demiyorum ama adam galatasaray'a gelmiş en iyi dmc olabilir şimdiye kadar. tr'ye gelen ise bi appiah vardı, bi de fernandes işte o da dmc oynamadı hiç yeteneğinden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ünal aysal resmi siteden açıklama yapmış adalet istiyormuş.stopersiz kaldın diye zanın cezası affedilir.drogbaya komedi penaltı çalınır gençler maçında,maç döndün diye.aman cimbom solbeksiz kalmasın diye rieraya 3 hafta üst üste kırmızı çıkmaz.sonra hakan şükürün bile temiz dediği maç sonrası adalaet istiyoruz.ki bu kıyaklar son 1 ayda olmuş kıyaklar biraz geriye gitsek neler çıkar. ben bjkliyim zaten ligden koptuk bu maç beni ilgilendirmiyordu.ama bu yüzsüzlük ve utanmazlık adamı deli eder.ayıp be ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Şikenin tescillendiği bir ligde bunları isteyelim be abi? Yanlış mı? Bize de bir yerden vursun piyango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 O cezaların hepsi geçen sene feneri kurtarmak için uydurulan kurallar yüzünden ertelendi. Kısmet bu işler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ünal bey yumruk salladığı için kırmızı gören adam gelecek hafta sahaya çıkınca marka değerine birşey olmuyor senin alehine doğru kırmızı verince marka değeri gidiyor.bu ligin marka değeri gs'ye kıyak olmayınca mı gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 GS-FB arasında danışıklı dövüş var yıllardır.bu 2 kulüp ruh ikizi zaten her zaman yazıyorum.yıllardır süregelen sistemden ikiside çok memnundur.birbirlerine muhtaçdırlar bu sistemin sürmesi için.bugün GS alehine yazdım diye 2 kulübü ayırdığım sanılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar