Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

barnacle said:

size ne olm? kendi işinize bakın. bizimle uefa ve tff arasında durum. yarın öbürgün siz çıkın clde çeyrek finale sizin de yüzünüz olsun.

bize bolbol maç yaptırmışlardı size erteleme gelir ama

bolbol maç yaptırmasalardı uefa kupasını alırdınız panpaa
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

khala said:

40k kombineli ve loca sahipleri kabul etmez Olimpiyatı, kulüpte istemiyor.

artık bişilerden fedakarlık edilecek..

Şahsen ben etmiyorum kardeşim, loca sahiplerinin de edeceğini düşünmüyorum. Ertelesinler maçı, kimse olimpiyat çilesi çekmek zorunda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi zemin yuzunden ertelenmesi sacma olur. talep etmekte yanlis bi sey yok ama hayir denirse cok dogal. kombine sahiplerinin magduriyeti olur orasi dogru, ama bunda tff'nin sorumlulugu hic yok. banane duzgun zemin yapsaydiniz dese hakli. o acidan yonetim dusunecek taraftarin magduriyetini nasi giderecegini oyle bi durumda.

gerci uefa'ya gider yapip arenayi hafta boyu hali saha olarak kiralasak, bilica'yi cagirsak, iyice tarlaya cevirsek avantajimiza olur real maci icin.
Sosyal ağlarda paylaş

rotasyon yapmayı beceremezsen oyuncularının fiziksel durumları yerde surunurse 7 gunde 3 mac yapınca kapatır dukkanı gidersin. cl 2 grup iken aylarca her hafta 3 mac yaptık bi kere de cıkıp cok macımız var erteleyin demedik. aykut cıktı hedef sasırtmak icin bu cumleyi kurdu bi anda tum futbolcular haftada 3 maca cıkamaz oldu. oturup oyuncularımız neden adam gibi antreman yapmıyoyu dusunuceginize macımız ertelense diye dusunmeye devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...