Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloodbowl Turnuvası

BonePART

Öne çıkan mesajlar

n the Chaos Edition, three new races are making their triumphant arrival on the field: the malevolent Chaos Dwarfs, the outcasts of the Underworld teams and, for the very first time in Blood Bowl, the Daemons of Khorne! The new Lizardmen Stadium is more than ready to welcome all new teams, along with a new challenging mode, World Cup: participate in a prestigious competition, and lead your team from the qualifications to the bloody final tournament!

Blood Bowl can be played online. Create your team, improve it and lead it to the top of the official rankings! Develop your own private internet league to organize your own tournaments!

3 yeni ırk bi saha var
ben almıcam mesela
isteyen varsa poynamak 10 dolar
dediğim gibi

ki bence çok daha fazlasını eder
sirf single playeri efsane zevkli,
7
Sosyal ağlarda paylaş

TGS'in turnuvasından mı özendiniz sdf. Bende Chaos Edition var ama turnuva düzeyinde oynamak için acayip antremanlı olmak gerekiyor. Oyuna hakim olmadan iş çok şansa kalıyor çünkü. O yüzden pek niyetlenemedim.

edit: Bende chaos yokmuş. Legendary varmış. Chaosta 3 takım falan var ek olarak zaten. Bir numarası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

wood elfler ve skavenlar bay aimba zaten

bu arada yeni alıp baslıcak varsa

Tier 1: Amazon Dark Elf, Dwarf, Human, Khemri, Lizardman, Norse, Orc, Skaven, Undead, Wood Elf

Tier 1.5: Chaos, Chaos Dwarf, Chaos Pact, Pro Elf, High Elf, Necromantic, Nurgle, Slann, Underworld

Tier 2: Vampire

Tier 3: Goblin, Ogre, Halflings

sunnar genelde skill seviyeleri ırkların

tier 1 en kolay oynaması olan ırklar
tier 3 en zor hatta imkansız olanlar (halfling ffs)

http://bbtactics.com/strategy/rosters/tv1000-league/page/3/

suda guzel bi wiki
Sosyal ağlarda paylaş

izleyici olabiliyoz mu ehuehueh..

abi ben cok uzuluyorum berkay'a.. buyuk bir istekle topic aciyor frp oynatacam, blood bowl oynayalim, vs diye.. boyle bir hareketlenme oluyor ama devami gelmiyor bir turlu =(.. biz de bekliyoruz oyun olsa da izlesek diye..

vaktim olsa ben oynicam lan.. katilin aksiyon olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...