BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Yaw bi kere yapmıştık yada tam yapıyoduk ta olmadı mı ne. Bende Legendary Edition var. Oynamak isteyen olur mu 4 kişi bile çıksak güzel elenceli turnuva olur. Hatta live yayınlarız gerekirse. Var mıdır bende bu oyun var oynamak isterim diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ucuz bloodbowl varsa olabilir... Şuan en son Blood Bowl: Chaos Edition var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 chaos en yenisi işte bende o yok legendary var sorun olmasa gerek sanırsam ben sadece yeni ırkları oynayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 chaıos edition indirimde su an bu arada 10 dolar legendary 19 dolar alt level oyun daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 n the Chaos Edition, three new races are making their triumphant arrival on the field: the malevolent Chaos Dwarfs, the outcasts of the Underworld teams and, for the very first time in Blood Bowl, the Daemons of Khorne! The new Lizardmen Stadium is more than ready to welcome all new teams, along with a new challenging mode, World Cup: participate in a prestigious competition, and lead your team from the qualifications to the bloody final tournament! Blood Bowl can be played online. Create your team, improve it and lead it to the top of the official rankings! Develop your own private internet league to organize your own tournaments! 3 yeni ırk bi saha var ben almıcam mesela isteyen varsa poynamak 10 dolar dediğim gibi ki bence çok daha fazlasını eder sirf single playeri efsane zevkli, 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 TGS'in turnuvasından mı özendiniz sdf. Bende Chaos Edition var ama turnuva düzeyinde oynamak için acayip antremanlı olmak gerekiyor. Oyuna hakim olmadan iş çok şansa kalıyor çünkü. O yüzden pek niyetlenemedim. edit: Bende chaos yokmuş. Legendary varmış. Chaosta 3 takım falan var ek olarak zaten. Bir numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abicim turnuva duzeyi felan yok lan bende epi topu 20 oyun atmıs adamım amac elenmek hemde oreniriz patide hep bole anasınıs atıyım herkes aman ben oynamıyımda izliyim bakiyim hevesinde total busciut oynuyo bu aralarda özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben çok merak ediyorum bu oyunu ya.aşırı eğlenceli gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 10 dolar al dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 alayım evet.hatırlattığın iyi oldu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 o 10 dolar legendary editionı olanlar için yoksa normalde 30 dolar chaos edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hade ya haberim yok dikkat etmedim neyse yok mu oynucak abi pati ne kadar pasif bi topluluga donustu lan 2 3 dur aktivite oneriyorum kimse sallamıyo eskiden daha aktiftik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oynarım bende, bende düz edition varda alırız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 şart deil aga ordaki ırklarla oynucaksan yetmesiş lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Legendary Edition var oynarım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 e cuce oynıycam zaten ne oynıcam baska. yalnız fresh team baslıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 legend var bende de oynarım ama daha önce hiç oynamadım, hatta oyunu dl bile etmedim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hacı dl edin gerekirse özet geçerim evet abi 1M paralı sıfır takım oynucaz ya lig yaparız işte 4 takım cıkarsa 8 takım cıkarsa 2 4 lu lig sonra droplu yaparız dur bakem bi lig kurabiliyo muyum dwarf oynucaksan hacı sanırsam gerek yok işte legend felan almana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 8 takımlı bi lig yarattım biraz abarttım mı bilmemde neyse olmadı bozar tekrar yaparız haftasonuna kadar kayıtrları alalım paticik cup adı şifrede paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bende kararsızım ne oynasam cok uzun sure lizardman oynadım ama yane bilgisayara karsı oynamak farklı blocka kosuyo bilgisayar cunku 4 str ile agızlarına vuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 çok özendim ama alıcak para yok , neyse korsan single playera devam bu arada wood elfler OP , wardancer sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 wood elfler ve skavenlar bay aimba zaten bu arada yeni alıp baslıcak varsa Tier 1: Amazon Dark Elf, Dwarf, Human, Khemri, Lizardman, Norse, Orc, Skaven, Undead, Wood Elf Tier 1.5: Chaos, Chaos Dwarf, Chaos Pact, Pro Elf, High Elf, Necromantic, Nurgle, Slann, Underworld Tier 2: Vampire Tier 3: Goblin, Ogre, Halflings sunnar genelde skill seviyeleri ırkların tier 1 en kolay oynaması olan ırklar tier 3 en zor hatta imkansız olanlar (halfling ffs) http://bbtactics.com/strategy/rosters/tv1000-league/page/3/ suda guzel bi wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Nwalka said: Legendary Edition var oynarım bende. kabul ettim müdür takımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 izleyici olabiliyoz mu ehuehueh.. abi ben cok uzuluyorum berkay'a.. buyuk bir istekle topic aciyor frp oynatacam, blood bowl oynayalim, vs diye.. boyle bir hareketlenme oluyor ama devami gelmiyor bir turlu =(.. biz de bekliyoruz oyun olsa da izlesek diye.. vaktim olsa ben oynicam lan.. katilin aksiyon olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 forumda oynanan topu topu 3 tane oyun var o yüzden skyrim random activision oyunu random ubisoft oyunu sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar