Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bikaç ay önce Acer a110 aldıydım, güzel alet ama ekranı 7inç ve 3Gsi yok. Dökümanları falan okumada sorun çıkıyor, büyüt büyüt tekrar küçült küçült çok uğraştırıyor ufak ekran. Şöyle ekranı 10 inç ve keskin kaliteli görüntü sunan bi tane almak istiyorum. Oyunla falan alakam yok hatta yüklü olanı da siliyorum, ofis-pdf okusun adam gibi hızlı nete girsin, pili dayansın, film izlemek falanda olsun tabii arada, 3G olsa daha memnun olurum ama zorunlu değil. Asusun şöyle http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=98244&ttype=Details#pt bişeyini buldum, Win8 tableti atom işlemcili ancak win8 marketi henüz çorak olduğundan ve aletin performansı şüpheli geldiğinden es geçtim. Ipad hiç kullanmadım, ofis-pdf-internet-video gibi konularda başarılı mı ipadler? Görüntü keskinliği ekran başarısı nasıl, bi de hangi versiyonunun f/p değeri uygun olur? Androidlerden daha stabil ve kullanışlımıdır özellikle ofis konusunda? teşekkürler edit: hafıza 32gb olsa veya 16gb + kart olursa makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 en son bildiğim kadarıyla ipadlerde her türlü döküman açılıyordu, üzerinde değişiklik de yapılabiliniyor, şirkete aldıracaksan acıma ipad itele benim geniş ekranlı android tavsiyem asus (transformation parçası olduğundan) ve samsung 10.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Abi ipad heralde görüntü açısından en kalite cihazlardan biri. Ofis programlarını da alırsan AppStore'dan çok kullanışlı olur. Amaçlarına hizmet eder. Ama fiyat olarak biraz daha yüksek diğerlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 turkiye sartlarinda ipad 4 en iyi secenegin olacaktir ama onunda bir iki aya yenisi geliyor hani nexus 10 al derdim yurtdisi icinde bide abi ne yaparsan yap 3gsiz alma ya alet oluyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 iPad en iyilerden. Sunu kullaniyorum ofis icin: http://www.bytesquared.com/product/office-hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Cellular Ipad 3-4. nesil 1800-200tl çıkıyor abovvv şöyle 1200-1300e Ipad2 buldum 3gli 64gblik, ekranı kötü müdür? ve alet çok yavaş mıdır 2. nesil olunca? http://www.gold.com.tr/U102529/Apple-ipad2-64gb-Wifi-3G-Siyah-Tablet-PC En iyisi siz bana apple olmayan bişey önerin, win8li veya androidli:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bende ipad 2 var ekran kotu degil aksine cok guzel ama retina degil tabi. hiz olarakta en hizli tablet zaten onu dusunmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 xlaidehlevar said: ipad 2 var ekran kotu degil aksine cok guzel ama retina degil tabi retina olunca noluyo? filmde videoda çok çözünürlük meraklısı değilim ben sorun oysa, pek bilmiyorumda sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 "Tatar Ramazan" said: xlaidehlevar said: ipad 2 var ekran kotu degil aksine cok guzel ama retina degil tabi retina olunca noluyo? filmde videoda çok çözünürlük meraklısı değilim ben sorun oysa, pek bilmiyorumda sağolun cok daha net verdigin paraya acitacak kadar... dedigim gibi nexus 10 istiyorum aslinda ben ama meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Vaktinde sunu yazmistim, iPad ve Android tabletler kullandim, kullaniyorum ve editli c/p: Kullanimim sana yakin, oyun oynamiyorum ben de hic; ofis, ders, video, kitap, cizgiroman, internet, dergi gibi seyler icin kullaniyorum sadece. Is kullanimi icin iOS daha uygun bence; Office² HD kullaniyorum ben, Microsoft'un sitesinde endorse ettigi ofis programi bu iste, uyum acisindan cok iyi Microsoft Office ile. Skydrive uyumu olmasi da cok isime yariyor. Excel ile isim olmuyor ama okuldan neredeyse her gun bir Word ya da PowerPoint belgesi geliyor, hepsi ile cok rahat ilgilenebiliyorum. Ayni destegi Google Drive icin de sunuyor ve Google Drive formatlarinda da kayit yapabiliyor. Calisma aracim sirf iOS aslinda, ders calisirken, not alirken, odev yaparken, sunum hazirlayip sunarken... 10 saat pil gitmesi okula gidip gelmeye yetiyor yolda eglenceyle birlikte, tum bir is gunu boyunca da yetecektir sana ayni sekilde. Sunu al bir de yaninda derim ama: http://adonit.net/product/jot/ Ofis kullanimini cok kolaylastiriyor. Basta biraz garip geliyor ama alisinca olmadan yapamiyorsun. Okul evime uzak ayrica, her gun 2,5 saat kadar yolda geciriyorum. Yoldayken genelde cizgiroman okuyorum ya da anime izliyorum. Ikisini de cok iyi hallediyor iPad 2 ekrani. Bazen 3G'yi kullanarak Netflix'den bir seyler izliyorum. Gecen hafta Nexus'u olan bir arkadasla benim kullandim manga ve cizgiroman programlarinin benzerlerini aramistim Android'de, tam onlar kadar iyilerini bulamamistik ama yakin programlar vardi iste. Android ofis programlari acisindan (ozellikle ogrencilere yonelik programlar, not alma programlari filan) yetersiz. iOS'da olanlarla karsilastirinca duzgun not alma programi yok hatta, Notability gibi bir sey gelmedigi Dunya'ya baska. Google Drive uyumu cok iyi Android'in ama Microsoft uyumunu begenmedim. Daha kotusu Notability gibi seyler yok. Ustelik Office² HD kullaninca ayni kalitede Google Drive uyumu aliyorsun ve Google'in kendi Google Drive programi da var iOS icin. Bunlarin yaninda iPad sirf Newsstand için değer, iki yıldır sırf Wired'a harcadığım fazla para (burada 19.99$ yillik, Ankara'daki dukkanda aylik 25TL) fiyatını çıkartıyor aletin. Su an okudugum 6 dergi var Newsstand'da, hepsine toplam verdigim abonelik ucreti toplam yillik 100TL filan. Wired, National Geographic, MacLife gibi dergiler hepsi, Ankara'da aldigimda ayda 100TL tutar hepsini almaya kalksam. Ek deger de var dergilerde bir de; National Geografic mesela derginin tum icerigine sahip, bunun yaninda vidyo belgeseller, online feature'ler filan da var, Wired'da da durum ayni. Windows RT ve Android'de boyle bir olanak yok, Google Play dergileri sadece USA'e acik. Kotu yani da var ama. Arkadasin Nexus'unda benzer seyler parasizdi hep, ben bu dedigim applarin hepsine para verdim' o sekilde ancak boyle ovulecek bir kaliteye erisebildim. Baktimda simdi, kullandigim tek beles applar Pocket ve Flipboard; alarm programi bile parali ( https://itunes.apple.com/us/app/my-alarm-clock/id441015791?mt=8 ). Netflix, Crunchyroll gibi ucretli servislerin applarini saymiyorum. iOS al derim sana. Bir suru avantaji var saydigim gibi. Surface sirf ofis icin iyi ama geri kalan seyler icin yeterli degil. Babamda bir Lumia var, market cizgiroman olsun, manga olsun, video olsun, yetersiz durumda. Hepsi icin applar var ama app quality acisindan kotu. iPad 3 alabilirsin, 1000TL civari onlar da sanirim. Mesela: http://www.sadecenotebook.com/Urun/APPLE-IPAD-2-16GB-Wi-Fi-3G-SIYAH-MC773TU-A-pmu71023.html?ref=akakce&v=1.47.6 Bu siteyi hic kullanmadim ama epeydir is yapiyorlar. Pahalisi da zaten 100TL pahali bilindik sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 O degilde, pazarlamaci olacak adamim be, yanlis meslegi sectim hukukculukla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ikinci el al: http://forum.paticik.com/read.php?27,6732817,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 GERGE said: Ikisini de cok iyi hallediyor iPad 2 ekrani. iPad 3 alabilirsin, 1000TL civari onlar da sanirim. Mesela: http://www.sadecenotebook.com/Urun/APPLE-IPAD-2-16GB-Wi-Fi-3G-SIYAH-MC773TU-A-pmu71023.html?ref=akakce&v=1.47.6 Bu siteyi hic kullanmadim ama epeydir is yapiyorlar. Pahalisi da zaten 100TL pahali bilindik sitelerde. İpad 2 demişin sonra ipad 3 alabilirsin demişin sonra tekrar ipad 2 linki vermişin abi, 2nin ekran çok boktan değilse alacam bak sdf; Apple ipad2 64gb Wifi+3G Siyah Tablet PC http://www.gold.com.tr/U102529/Apple-ipad2-64gb-Wifi-3G-Siyah-Tablet-PC 1300tl Fiz 2. ele 1500 çok geldi yahu, sd kartta takılamıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ipad 2 icin soylemistim ben. 4th gen icin bence fiyat cok kotu degil, o urunun 0'i 1800 falan olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 o forumdaki ipad2nin 3gsi yok ama fiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ios'un androidden tek artısı itunes ve newsstand. Yani film ve müziklerimi korsan indirmem satın alırım diyorsan ve gazete dergi takip edicem diyosan ipad alınır, yoksa android tabletler daha iyi gibi bence. Google nexus 10, samsung üretimi, ama amoled değil pls ekran var hayvani çözünürlüklü, bence gayet iyi ama 64gb yok sanırım. Fiyatını da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 c/p yapinca %80'ini karismis iste. Aha 3: http://www.sadecenotebook.com/Urun/Apple-Ipad-Retina-MD513TU-A-16GB-Wi-Fi-Beyaz-pmu224664.html Ayni fiyat ama 3G olmadan pek olmaz bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 said: Or you can purchase a wifi hot spot like you would for a plan for 3g network. hmmmss şöylede bişey yapabilirim aslında dandik bi telle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sirf app store/ market e girince her sayfa "sex videolari" " sex sesleri" " sex hikayleri" gibi seyleri gormemek icin ios kullanilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ipadde 3g ne işe yarıyo abi? tether etsenize iphone dan falan. 500 lira sirf sacma sapan şebekeye para bayılıyosunuz. zaten her gittiğiniz yerde wi fi mevcut. bi de 10 inç tablet aranmaz ki, zaten ipad yeterince eziyo. alternatifi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ikisini de yapiyorum ben. 4GB iPad'de var, 35TL; bir de Avea paketimde 2GB 3G+sinirsiz 2G var, toplamda 30 TL o da konusma ve mesajlasma ile birlikte. Aylik 100TL kadar telekomunikasyon masrafim var yani 3 mbps Uydunet ile birlikte. Ikisine birden gerek olmadigi soylenebilir ama telefonun 3G paketinin cogu aylarda tuketiyorum, bu nedenle iPad'in kendi baglantisi olmasi daha iyi. Wifi her yerde yok, ya da baglanmak dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 GERGE said: Ikisini de yapiyorum ben. 4GB iPad'de var, 35TL; bir de Avea paketimde 2GB 3G+sinirsiz 2G var, toplamda 30 TL o da konusma ve mesajlasma ile birlikte. Aylik 100TL kadar telekomunikasyon masrafim var yani 3 mbps Uydunet ile birlikte. Ikisine birden gerek olmadigi soylenebilir ama telefonun 3G paketinin cogu aylarda tuketiyorum, bu nedenle iPad'in kendi baglantisi olmasi daha iyi. Wifi her yerde yok, ya da baglanmak dert. Hocam vodafonun bi kampanyası vardı, çok ucuza cepten sınırsız 56k hızı kadar bir hızla bağlanmaya veya tel üzerinden laptopu bağlamaya yarıyordu, böyle bir şey varmı şu an ya? tonla kampanya seçenek cart curt var operatör sitelerinde şaapamadım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Avea'da 5GB data hatti 19TL. 10TL'ye de normal hat uzerine 1GB 3G+sinirsiz 128 kbps veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 GERGE said: Avea'da 5GB data hatti 19TL. 10TL'ye de normal hat uzerine 1GB 3G+sinirsiz 128 kbps veriyorlar. http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluInternetTarifesi şöyle 1 kpbsye düşcek demişler ama said: İlgili fatura dönemi içerisinde kullanımlarınız 5GB’a ulaştıktan sonra, hız düşümü uygulanarak, en yüksek veri indirme hızı 1 Kbps olacaktır. 5GB’ın üzerindeki kullanımlar ücretlendirilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ben toplu paket olarak aldım faturalı, gidip Avea'cıya soracaksın orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar